Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים יקרים,

כידוע לכם (או שלא) ברשותי מאזדה 323 סדן 95 אוטומטית, אני מאוד מרוצה מהאוטו עד עכשיו.

אבל הגיע הזמן להשתדרג קצת והתקציב עומד על כ-25K שקלים, לרכב מפנק, חדיש ובעיקר אמין.

מרפרוף באתר יד2, מצאתי דגמי פאסאט משנת 98 שנכנסים בתקציב שלי.

בנוסף, נתקלתי במישהו שמוכר סיאט קורדובה 01 סטנדרטית ויפה מאוד.

אשמח לקבל חוות דעת ובעיקר המלצות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מצד אחד אתה רוצה רכב מפנק ומצד שני מסתכל על סיאט קורדובה?

הפאסאט והקורדובה הם שני עולמות שונים זה מזה.

אנא פרט בבקשה באופן יותר ספציפי ודייקני מה הינך מצפה מהרכב

ומה חשוב לך שיהיה ברכב.

דבר שני, אמנם קצת חודר לכיס אך אשאל בכל מקרה:

האם אתה מתכוון למכור את המאזדה ולשלב יחס עם התקציב שלך? אם כן אנא תיידע,

דבר זה יכול להגדיל את הטווח שלך.

שלומי.

פורסם

מה בדיוק מפנק בקורדובה? מדובר עד רכב שמבוסס על פולו (סופר מיני). רכב הזה יותר צפוף ממזדה לנטיס ובאופן כללי הוא ממש צפוף עבור יושבים מאחור (לטעמי בכל אופן - אין מקום לרגליים, בירכיים תקועות בגב של מושב קדמי). בדגמים המאובזרים יש חבילת חשמל שכוללת חלונות חשמל מקדימה ומאחורה, נעילה מרכזית, מראות חשמל ועוד כמה קטנות.

בתקציב שלך תכנס לנטיס שנת 98', אפילו עם מנוע 1.8 מידיים פרטיות. היא יותר מאובזרת מקורדובה, לטעמי פחות אגרסיבי מיתיחסת לבורות בכביש, אבל אישית המושב שלה מעייף אותי תוך 40 דקות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

את הקורדובה ציינתי רק בגלל רכב ספציפי שנראה לי לעין.

בגדול, לא מחייב שיהיה זה רכב ברמה של הפאסאט, אבל שיהיה מפנק ועם נוכחות על הכביש.

http://www.yad2.co.il/Cars/PrintCar.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1171774&pid=KypunlP

(התמונות גרמו לי להתעניין ברכב עצמו)

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מגאן רכב נוח ובטיחותי (4 כריות אויר, 4 כוכבים במבחן ריסוק). היה במשפחה מגאן 1.6 ידנית, אמינות מנוע-גיר הייתה מוחלטת. בעיות שהיו קטנות בלבד (מנגנון של חלונות חשמל וחשמל). למגאן II יש 5 כוכבים במבחן ריסוק. יחסית מדובר בהרבה אוטו מאובזר בשנתון מתקדם למחיר. דגם עם גיר אוטומטי לא הייתי ממליץ.

הדגם הידני חסכוני ומנוע די חזק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עם תגדיל קצת את התקציב אני יכול להציע לך אודי A4 שנת 98 מנוע 1.9 טורבו דיזל

אם אתה מעוניין פנה אליי בה"פ

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תוכן חדש...