Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוספות ברכב חדש - פיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסתכל באתר הראשי של פיאט העולמי ואני רואה שיש הרבה איבזור סטנדרטי שבארץ בכלל לא קיים.

למשל:

blue&me ובקרת אקלים וכו'.

האם למישהו יש מושג מדוע אין אפשרות להשיג את התוספות הללו בארץ לפיאט פונטו גרנדה?

פורסם

כי היבואן רצה 1- לחסוך בעלות הסופית של הרכב. 2- לקבל מחיר עוד יותר זול כי הוא קונה סטוק שלם זהה.

לכן הוא בחר במפרט סטנדרטי וסביר (ולפעמים גם באפשרות לחבילת איבזור כזו או אחרת) והזמין סטוק של כמה עשרות/מאות/אלפי יחידות זהות (תלוי ביבואן ותלוי בדגם הרכב).

עכשיו יש לו בנמל 300 גרנדה-פונטו במפרט X והוא צריך למכור אותן ועדיף כמהשיותר מהר.

אם אתה תכנס לסוכנות ותגיד אני רוצה את הגרנדה-פונטו שלי עם איבזור X-W+Y הוא יצטרך לעשות עבורך הזמנה מיוחדת של הרכב.

גם המחיר של הרכב בבסיס יהיה גבוה יותר, גם הוא לא יהיה זכאי להנחה על הסטוק הזהה וגם הוא ימכור רכב, אבל לא מהמלאי שלו.

כל אלו יגרמו לכך שהעלות הסופית של הרכב תהיה גבוהה משמעותית מהמחיר של רכב ברמת גימור X שיש בנמל בארץ.

כאשר מדובר במכוניות יחסית זולות (מתחת ל200-250 אלף שקל) ההפרש במחירים יותר מידי משמעותי וגורם לכך שלא ישתלם לרוכש לשלם את הפרמייה ולכן רוב היבואנים מונעים מלכתחילה את האפשרות לעשות הזמנה מיוחדת.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...