Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם אין להם תפקיד שמעניין אותך?

אם התפקידים האלו כבר מלאים?

זו לא תשובה בוגרת או רצינית.

ד"א - אם יש לך בעיה רפואית עם מגרנות - יכול ליהיות שזה חלק ממה שעשה לך בעיות עם הגעה למקומות מסוימים ולתפקידים מסוימים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בעיקרון רוצים אותי בתור חוקר מצ''ח או באגף המודיעין שלהם,

אבל עדיין אני אעשה הכל כדי לא להגיע לשם.

איך אתה יודע לאן רוצים אותך?

בתקופתי (אוג 01) ידענו את השיבוצים רק לאחר הטירונות

אני רוצה ללכת למעברים ואני ינסה להגיע לשם

....אני רוצה ללכת לצבא בראש גדול ואפילו לצאת לקורס קצינים ולהתקדם, שגם הצבא ירוויח וגם אני. (לכן הזכרתי גם את הניסיון להגיע למקומות איכותיים)

מעברים? אלוהים ישמור, תחשוב טוב טוב מה אתה מתכוון לבקש!!!

בנוגע לקצונה - עוד לא עלית על מדים וכבר קצונה?

אם יש לך טיפה שכל בקודקוד, כשתיכנס למערכת הרקובה הזו (צה"ל), תבין שאין מה לתרום פה, ואין לך מה להרוויח מהצבא הזה.

חבורה של בינוניים.

תעשה את השנים שלך, וצא לחופשי

תזכור עוד משהו - הסדיר זה רק קדימון למילואים.

קצינים במ"צ טוחנים הרבה הרבה הרבה יותר מילואים מחוגרים.

חברים שעושים איתי מילואים טוחנים פי 3 יותר ימים בשנה ממני! וזה בשגרה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
הם סתם הולכים עם הראש בקיר וחבל.

ומה אומר צה"ל עליך ?

שאתה הולך עם הראש בקיר.

השאלה איזה ראש חזק יותר ואיזה קיר חלש יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ezuf - את הקב''א זה פשוט לברר היום - כל חייל שיש לו גישה לנתונים.

rieno - באיזה תפקיד אתה? אם כבר מ''צ אני מוכן להיות רק חוקר פלילי או באגף מודיעין.

בקשר לסירוב פינוי, במקרה הכי גרוע אני אנסה למרות שאני לא בטוח שאני אצליח להחזיק מעמד.

כרגע אנשים מנסים להוציא אותי משם - אני אעדכן.

אני כרגע משרת כשוטר צבאי, ובאמת שהשירות סבבה לגמרי, רוב הזמן נוסעים בניידת ואוכפים את החוק, יש הרבה פעילות על אזרחי שזה נחמד ביותר, הייתי שנה מפקד במעצר מ"צ וזה נחמד היציאות יומיים בבסיס יומיים בבית, אבל העבודה שוחקת מאוד, התעסקות עם אנשים בעייתיים מאוד (למרות שרובם היו חברים שלי כי אני מגיע ממקומות האלה), העבודה קשה בקיצור אבל היציאות פנאן. מעברים שמעתי מאנשים שזה כייף לא נורמאלי שכולם שם כמו אחים ויש לך משמרת 8 שעות ואחרי זה רק כייף עם החבר'ה והכל, אני לא יכול להגיד לך מנסיון אישי כי אני לא הייתי שם וגם לא רוצה להיות שם טוב לי איפה שאני.

אם אתה מחפש אקשן ופעילות יש את המחלקת בילוש ששם האקשן האמיתי, הרבה מכות, מעקבים, מעצרים קשים, שיתוף פעולה עם יחידות משטרתית מובחרת. בקיצור אל תשלול את האופצייה כי תאמין לי שזה עדיף על הרבה תפקידים זבל שיכולים לשלוח אותך, כמו סתם דוגמא, טכנאי נגמשים בחימוש, לשחות בגריז בשמש למות מרעש וחום.

:-) just smile
פורסם

אכן , סה"כ כמו שהבחור מעלי אומר זה עניין יחסי ועניין של גישה.

מה שבטוח - אם תבוא בגישת הדפקו אותי ומגיע לי - תסבול.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני כרגע משרת כשוטר צבאי, ובאמת שהשירות סבבה לגמרי, רוב הזמן נוסעים בניידת ואוכפים את החוק, יש הרבה פעילות על אזרחי שזה נחמד ביותר, הייתי שנה מפקד במעצר מ"צ וזה נחמד היציאות יומיים בבסיס יומיים בבית, אבל העבודה שוחקת מאוד, התעסקות עם אנשים בעייתיים מאוד (למרות שרובם היו חברים שלי כי אני מגיע ממקומות האלה), העבודה קשה בקיצור אבל היציאות פנאן. מעברים שמעתי מאנשים שזה כייף לא נורמאלי שכולם שם כמו אחים ויש לך משמרת 8 שעות ואחרי זה רק כייף עם החבר'ה והכל, אני לא יכול להגיד לך מנסיון אישי כי אני לא הייתי שם וגם לא רוצה להיות שם טוב לי איפה שאני.

אם אתה מחפש אקשן ופעילות יש את המחלקת בילוש ששם האקשן האמיתי, הרבה מכות, מעקבים, מעצרים קשים, שיתוף פעולה עם יחידות משטרתית מובחרת. בקיצור אל תשלול את האופצייה כי תאמין לי שזה עדיף על הרבה תפקידים זבל שיכולים לשלוח אותך, כמו סתם דוגמא, טכנאי נגמשים בחימוש, לשחות בגריז בשמש למות מרעש וחום.

אל תשלה אותו סתם, הוא עוד עלול לחשוב שזה כיף לא נורמלי.

אל תשכח שחוץ מלנסוע הרבה בניידת יש לך מלא סינג'ורים כמו ליוויים לכלא, ליוויים לבתי חולים, שמירות פח"ע (בחלק מהבסיסים, שזה אומר לשבת 12 שעות בחדר בבית חולים ולשמור על חשוד בפח"ע או על איזה סודני), מכמונות בשמש ובקור, מבצעי מלביש ועוד.

לגבי בילוש - יחידות משטרה מובחרות? אולי בחלום או במקרה הטוב בימ"ר. אם זה במצ"ח אז תתכונן לשבת הרבה שעות ליד חדר החקירות לשמור על החוקרים, לנסוע לבסיסים להביא חיילים לחקירה ויציאות לא משהו.

אם זה לוכד עריקים אז זה לנסוע כל פעם ולהביא אנשים מהבית שלהם (באמצע הלילה לפעמים) + סינג'ורים לעבודות שיטור, ליוויים, מבצעי מלביש וכדומה (תלוי בבסיס שאתה משובץ בו). העבודה סבבה כי אתה כל היום על אזרחי עם רכב שכור, והחבר'ה די מגובשים, אבל אחרי שבמשך שבוע שלם תתעסק בלרוץ מדירה לדירה זה יצא לך כבר מהאוזניים.

וממתי הרבה מכות זה כיף? במקרה הטוב זה "סתם" מכות עם העריק שמסרב לבוא, במקרה הרע זה חוליה של 4 לוכדים מול העריק ו30 חברים שלו שבאו לעזור לו או 2 חוליות מול כל כפר חב"ד (היה מקרה שכמה חוליות נכנסו למעצר לכפר חב"ד או משהו דומה, ויצאו משם על אלונקות תרתי משמע).

לגבי מעברים - לאור הבעיות שציינת הסיכויים שלך להגיע לשם די קלושים. זה לעמוד 8 שעות במחסום, בשמש ובגשם, עם אפוד ועם נשק (ולפעמים עם קרמי וקסדה).

אז בהשוואה לחימוש או לטכנאי בחיל האוויר זה באמת עדיף מבחינות מסויימות (אולי חוץ מהתנאים העדיפים בחיה"א), ואתה יכול להנות במהלך השירות הצבאי, אבל רק שתדע שיש המון חרא מסביב.

פורסם

יש הבדל בין לרצות ולעשות

רוב אלו שאומרים "אין סיכוי גם אם יתהפך העולם..." בסופו של דבר סוגדים לתג של המשטרה הצבאית

בכל אופן לצאת ממשטרה צבאית זה אחד הדברים הקלים

נשמע מגוחח אבל אני מדבר ממקור ראשון שאני בעצמי יצאתי מהם

הם פשוט לא רוצים אנשים בעייתיים

כל ניפקדות שתגרום לך לפספס בכמהימים את תחילת הטירונות תגרום לך לימצא את עצמך בבקו'ם

עריקות במהלך הטירונות= גם יצאת (קל וחומר שגם כלא) מעטים המקרים שיחזירו אותך לחייל

פטור מנעלים או גילוח גם ישלחו אותך לבקו'ם

במילים אחרות, אתה לא צריך פרוטקציות,ואתה לא צריך לעבור רגעים לא נעימים בסירוב להיתפנות

פשוט לך הביתה , קח חבר ולך איתו לים לגלוש או למשוך לתיירות בחוט

על הדרך תפספס את הטירונות וספק אם תקבל יותר מכמה ימי מעצר על כל זה

אבל במשטרה צבאית אתה כבר לא תהיה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפעמים אני שמח שיש פה אנשים שנותנים תשובות לעניין.

+1 למה שמעליי אמר ולמה שgadik אמר.

צאו מהסרט הצבא זה מקום רקוב תעשה את ה3 שנים שלך ותעוף משמה.

קצונה אלעק ועוד לא התגייסתה.

פורסם

צריך לבדוק את הסטיסטיקה, כמה מלשבי"ם רוצים קצונה לפני שהם מתגייסים, ואז אחרי נגיד שנה שהם בצבא, כמה מהם ויתרו על הרעיון ורק רוצים לעוף מהר משם. לדעתי המספרים יהיו גובהים מאוד לפי מה שאני רואה בשטח.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

עזוב אחרי שנה, אחרי יומיים הם כבר גרמו לי להתחרט

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
אל תשלה אותו סתם, הוא עוד עלול לחשוב שזה כיף לא נורמלי.

אל תשכח שחוץ מלנסוע הרבה בניידת יש לך מלא סינג'ורים כמו ליוויים לכלא, ליוויים לבתי חולים, שמירות פח"ע (בחלק מהבסיסים, שזה אומר לשבת 12 שעות בחדר בבית חולים ולשמור על חשוד בפח"ע או על איזה סודני), מכמונות בשמש ובקור, מבצעי מלביש ועוד.

לגבי בילוש - יחידות משטרה מובחרות? אולי בחלום או במקרה הטוב בימ"ר. אם זה במצ"ח אז תתכונן לשבת הרבה שעות ליד חדר החקירות לשמור על החוקרים, לנסוע לבסיסים להביא חיילים לחקירה ויציאות לא משהו.

אם זה לוכד עריקים אז זה לנסוע כל פעם ולהביא אנשים מהבית שלהם (באמצע הלילה לפעמים) + סינג'ורים לעבודות שיטור, ליוויים, מבצעי מלביש וכדומה (תלוי בבסיס שאתה משובץ בו). העבודה סבבה כי אתה כל היום על אזרחי עם רכב שכור, והחבר'ה די מגובשים, אבל אחרי שבמשך שבוע שלם תתעסק בלרוץ מדירה לדירה זה יצא לך כבר מהאוזניים.

וממתי הרבה מכות זה כיף? במקרה הטוב זה "סתם" מכות עם העריק שמסרב לבוא, במקרה הרע זה חוליה של 4 לוכדים מול העריק ו30 חברים שלו שבאו לעזור לו או 2 חוליות מול כל כפר חב"ד (היה מקרה שכמה חוליות נכנסו למעצר לכפר חב"ד או משהו דומה, ויצאו משם על אלונקות תרתי משמע).

לגבי מעברים - לאור הבעיות שציינת הסיכויים שלך להגיע לשם די קלושים. זה לעמוד 8 שעות במחסום, בשמש ובגשם, עם אפוד ועם נשק (ולפעמים עם קרמי וקסדה).

אז בהשוואה לחימוש או לטכנאי בחיל האוויר זה באמת עדיף מבחינות מסויימות (אולי חוץ מהתנאים העדיפים בחיה"א), ואתה יכול להנות במהלך השירות הצבאי, אבל רק שתדע שיש המון חרא מסביב.

תשמע לא הכל ורוד, בסופו של דבר זה צבא ולא קייטנה, אז כן לפעמים יש משימות מגעילות (פח"ע, ליווים וכו') ובכל תפקיד יש את הזבל שלפעמים אתה צריך לעשות. אין דבר, אני דיברתי על מבט כללי, לפי הדברים שאמרת נראה שהיית במשטרה צבאית ואתה דיי ממורמר מהחיל ולכן הנקודות שנגעת בהן הן השליליות ביותר.

ורק שתדע שיש אנשים שמכות בשבילם זה פאן (אני ספציפית לא, אבל אני מכיר כאלה בבילוש אצלינו).

כמובן גם שהכל יחסי, אף אחד לא אומר שמ"צ זה ה-חיל, אבל הוא גם לא הכי גרוע שיש.

:-) just smile

• תוכן חדש...