Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר, המצב שלך דיי טוב.

חבר שבא ממשפחה טובה ומוכרת

נדפק בכך שהראה חוסר מוטיבציה ונשלח לנערי מקם.

עזוב את זה שאבא שלו סידר את זה, אבל יש דברים יותר קשים בחיים:lol:

תמיר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה חבר!

הצבא הזה הוא גוף כל כך אטום וחסר היגיון שאין לתאר,

נפלתי במיונים מאחת היחידות המסווגות בצה''ל (שאת שמה לא אציין כאן) ומעוד תפקידים בכירים בחיל המודיעין, תמיד איכשהו משהו השתבש בשלב האחרון/ לפני האחרון.

תן לי סיבה הגיונית איך מתפקיד כזה בכיר ועם נתונים גבוהים רצו לתת לי להיות נהג, ולאחר שסירבתי שמו אותי במ''צ - פשוט חבורת ליצנים וחבל.

עד אתמול בצהריים הייתי עם מוטיבציה גדולה לשרת ולהצליח ותראה איך מכתב אחד מטופש שבראשו עומדת החלטה מנותקת מהמציאות הורידו לי את המוטיבציה לאפס - תאמין לי שאפשר להבין למה יש כל כך הרבה משתמטים. (לא שאני תומך בהם כן?)

ברוך הבא לצבא. תתרגל מעכשיו, יחסוך לך הרבה כאבי ראש ועצבים לחינם בהמשך. כשיש מחסור רציני, גם עתודאים יהיו אפסנאים.

מישה, שעוד חודשיים וחצי יהיה האזרח הכי שמח במדינה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

סיכום ביניים של השרשור:

צבא שמבוסס על קשרים וקומבינות, כאשר לכל אחד כאן יש איזשהו מקרה שהוא מכיר או חווה מגוף ראשון שבו ה"קומבינה" עבדה ועזרה לו להימלט ממקום שהוא לא רצה להיות בו.

בנוסף, עצות להימלט מהמקום אליו שובצת בכניסה למקום החביב-כלא (חשוב לא לפחד).

אני לא בא בטענות לאף אחד, מלבד מהמערכת הצבאית המסואבת שמאפשרת לדברים כאלה לקרות, ושאין בה שום הגיון ואשר מביאה את החיילים למצבים כאלה קיצוניים.

למה להגיע למצב הזה? למה כדי לשרת את המדינה שלי אני צריך להפעיל קומבינות, להיכנס לכלא או לבכות לקב"ן שאני תרנגול עם מיניות בלתי מוגדרת.

פורסם

אל תעלה על האוטובוס,

יכניסו אותך למעצר בבקום (יבואו אליך חיילים צעירים ויגידו לך לסדר אבנים)

אל תתרגש, תהיה אדיש ולא משנה מה אל תתפנה למשטרה צבאית, בסופו של דבר יחליפו לך (יש מצב שתצתרך לשבת קצת ימים בכלא בישביל זה, מינימלי ביותר ולא ייחשב לך כימי דפוק בגלל שזאת חצי שנה ראשונה שלך בצבא)

בכל אופן לא משנה מה, תעמוד על שלך ואל תתן לקצינים או לאנשים ''בכירים'' להפחיד אותך

פורסם

ימי כלא בחצי שנה הראישונה בשירות לא נחשבים כימי דפוק?:roll:

אתה בטוח?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רוב הסיכויים שהוא לא יגיע בכלל לכלא. ישב קצת במעצר של הבקו"ם, יטחנו אותו טרטורים ואחרי כמה ימים שהוא לא יישבר, זה יסתדר לבד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הדפוק נחשב גם בחצי שנה הראשונה , אבל בגלל שזה בחצי שנה הראשונה לקראת סוף השירות אם זו היתה הפעם היחידה שלך בכלא אתה מגיש בקשה לביטול תב"ן (הדפוק) ובד"כ מאשרים את זה.

לדעתי אם זה להתגייס להיות מ"צ עדיף לא להתגייס .

פורסם

בעיקרון רוצים אותי בתור חוקר מצ''ח או באגף המודיעין שלהם,

אבל עדיין אני אעשה הכל כדי לא להגיע לשם.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

בתור אחד שישב יומיים במעצר, אל תישבר, יטרטרו וישפילו אותך, אך לבסוף זה ישתלם.

ד"א, אני לאחר שהסכמתי להתפנות, שפטו אותי וקבלתי תנאי של 21 יום מחבוש.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אחרי מיותר 90 יום דפוק.

כמה מעצרים וכלא ועריקות.

תפסיקו להשלות את הבן אדם כי אחרי הכלא הוא מקבל אותו צו סיפוח לאותו מקום שהוא היה צריך להיות מהתחלה,

אם תקבל 28 יום ומעלה אז רק תראה ג"חלת שתעזור לך פחות או יותר.

עזוב שכלא זה כיף האנשים והמדכים שחושבים שהם מלכי העולם זה מצחיק.

הדבר היחיד שעזר לי לעבור שיבוץ זה משחק של דיכאון כאילו אני מת עם לא מעבירים אותי מקצוע.

אחרי 4 שעות שחזרתי לבסיס אחרי הכלא קיבלתי מה שרציתי שיבצו אותי מנהג קו על גבול לבנון,

לעובד מחנה עם הרסר והרסר נתן לי בחירה 5 9 יומיות ש"ג שבוע שבוע טבח או יומיות להיות עובד רסר,

לא הכי חכם ללכת עם הצבא ראש בראש תנסה לעקוף אותם ולהשתמש עם הראש לעבוד עליהם

להראות שלא תתגייס שאתה בדיכאון שאתה לא יושן בלילה משתין במיטה לא יודע מה כול דבר שימשוך את תשומת ליבם.

כשאתה הולך ראש בראש עם הצבא אתה תגיע גם ל180 יום דפוק ולא יעזור לך כלום מכיר חבר שלא עזר לו כלום

הצבא אוהב להראות לאנשים שהוא חזק מהם פי כמה ושהוא יכול להשתין עליהם והוא יכול.

אז ידידי ההעצה היחידה שלי אלייך היא ללכת בעקיפין ולא ראש בראש כי זה לא יעזור

אם יש קומבינות עוד יותר טוב.

גילוי נאות:

הנ"ל השתחרר משירות צבאי מסיבה רפואית

כי לו נמאס מכול הצבא החארות האלו והוא העדיף לעשות כסף בזמן הזה

במקום לנקות חצץ בחנייה של הבסיס.

וכול מי שיגיד משתמט או לא משתמט אתם יודעים את מה אתם מעניינים לי.

פורסם

מה שקצת עצוב זה אנשים שחושבים שהצבא זה גוף לבקשתך ושלכל אחד מגיע מודיעין ולשחק במחשב כי יש לו קבא 50+

אז לא, זה לא קורה.

נתנו לך שיבוץ איכותי יחסית , אפילו אם בגוף שאתה לא רוצה.

תשב , לא תתפנה , תעשה הצגות - אתה חושב שתגיע לשיבוץ איכותי יותר?

ממש לא , אולי תגיע כמו הבחור מעלי ליהיות עובד רס"ר.

זה יעשה אותך למרוצה?

מקום במודיעין - במילים מעטות - זה לא יפתח לך.

(וזה בתור משהו שהיה קצת בגופי כ"א וגופים משבצים בצבא)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לך שתי אפשרויות

1. לא להתפנות. את זה לא ניסיתי.. אבל יש המדווחים שזו שיטה לא רעה.

2. להתפנות ולמצוא את מקומך במ"צ. יש תפקידים לא רעים. ממצ"ח ועד יחידת האופנוענים... יש מלא תפקידים לא רעים ולא כולם שוטרים צבאיים.

172

פורסם
בעיקרון רוצים אותי בתור חוקר מצ''ח או באגף המודיעין שלהם,

אבל עדיין אני אעשה הכל כדי לא להגיע לשם.

אלא אם כן יש לך קומבינות עם קצינים בדרגות גבוהות במ"צ, אין לך אפשרות לדעת איפה רוצים אותך. זה נקבע רק במהלך הטירונות.

לגבי כלא ועריקויות - גם אם תצא ממ"צ אל תשלה את עצמך שתגיע למודיעין או לתפקיד נחשב. רוב הסיכויים שתגיע לתפקיד כמו נהג/טבח/עובד רס"ר/מש"ק כלום במשרד (שוב, אלא אם כן יש לך קומבינות במקומות הנכונים).

יותר מזה, אתה לא יכול לדעת בודאות מה יהיה, יכול להיות שתשב במעצר בבקום במשך שבוע שבועיים ואז יוציאו אותך ממ"צ, ויכול להיות שגם אחרי מעצר פלוס כמה עריקויות אתה תישאר עדיין במ"צ. זה הימור שאתה לא יכול לדעת מה התוצאות שלו.

בסך הכל, במ"צ יש לך מספר תפקידים שיכולים למצוא חן בעינייך, אבל מצד שני יש סיכוי לא רע שידפקו אותך במקום שאתה לא רוצה להיות.

מה שכן, אם עבודה קשה לא מפחידה אותך, ואתה רוצה להיות סוג של לוחם ולתרום למדינה אז לך למעברים. אומנם כומתה כחולה, יציאות לא משהו ובלי תעודת לוחם (הם תומכי לחימה, יש דיבורים על להכיר בהם כלוחמים), אבל התרומה והסיפוק העצמי עצומים.

סתם שתבין על מה אני מדבר:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3756539,00.html

פורסם

אני רוצה ללכת למעברים ואני ינסה להגיע לשם אם לא יסתדר לי לצאת ממ''צ,

למרות שיש לי בעיות עם הפרופיל הרפואי.

(יש לי מיגרנה חמורה ולכן אני לא יכול לעבוד בשמש, בקור וכ''ו)

Liviur כנראה שלא הבנת אותי נכון, אני רוצה ללכת לצבא בראש גדול ואפילו לצאת לקורס קצינים ולהתקדם, שגם הצבא ירוויח וגם אני. (לכן הזכרתי גם את הניסיון להגיע למקומות איכותיים)

אבל מה כבר ביקשתי מהם? תפקיד שיעניין אותי? הם סתם הולכים עם הראש בקיר וחבל.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...