Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לבלות עם כמה חברים וחברות בים בשעות הערב המוקדמות.

כמובן יש גם דרישות: חנייה, חוף נקי ושוברי גלים ואם תהיה תאורה זה יהיה בונוס נעים מאוד.

פורסם

יש לך בסוף חוף 4*4 בראישון מקום מסודר עם תאורה ושולחנות.

נכון ללפני שבוע לא היה מדוזות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הבעיה שאני לא מכיר את ראשון, יש המלצות לבת ים/תל אביב/הרצליה?

ד"א הייתי שבוע שעבר בים ולא היו מדוזות.

פורסם

הרגע חזרתי מהים, חמים כמו שתן ואין מדוזות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה מחפש חוף לרחצה או חוף רק לשבת ?

אם רחצה, אזי אתה צריך חוף מוכרז עם מציל.

בבת-ים יש לך את חוף הסלע כביכול חוף עם שובר גלים. חניה לאורך הרחובות הסמוכים או בחניונים סמכוים לחוף. יש גם חניון שכולו שמור לנכים. אין גישה לרכב לקו המים. ירידה לחוף במדרגות או רמפה.

בדרום בת-ים על גבול ראשל"צ יש לך את חוף תאיו, יש רחבת חניה כמעט בסמוך למים, אין מדרגות ואין רמפה = גישה קלה יותר.

דרומה משם (נסיעה של 5 דקות בכביש עוקף) יש לך את חוף ראשון, גם בו יש חניון עילי גדול וכן גישה לרכב בסמוך לקו המים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בסוף הייתי בחוף אכדיה בהרצליה נראה לי שקוראים לו גם דבוש.

המים חמים ואין מדוזות כמו שכבר אמרו.

יש לציין שהמים היו מלאים בשקיות וחתיכות פלסטיק והיה פשוט מגעיל להכנס לתוכם.

במים הרדודים הכל היה שחור - מלא בחתיכות פלסטיק קטנות.

פורסם

אם אתה רוצה חוף נקי ושקט זה רק במכמורת. מומלץ בחום.

אגב, כמו שכבר אמרו קודמיי - וגם עדכנו על זה במהלך אחת ממהדורות החדשות השבוע - עונת המדוזות כבר הסתיימה מזמן. עם הטמפ' הזו של הים אין להן שום סיכוי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...