Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק ממאמצי למצוא עבודה לשעות הערב לאחר הצבא הגעתי למסקנה שזאת חייבת להיות עבודה שמדברת אליי ושאני אבוא לעשות אותה עם חשק, וזה תמיד מוביל אותי חזרה לנושא המכונאות רכב.

אז עכשיו אני פונה אל חברי הפורום בבקשת עזרה במציאת מוסכים שפתוחים בשעות הערב(אחרי 6) באזור באר שבע.

פורסם

אתה יכול להקפיץ עד שבוע הבא.

הסיכוי שתמצא מוסך כזה הוא אפסי, אם לא 0 ממש.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אחרי 6 הרבה מכונאים מסיימים את העבודה במוסך והולכים לעשות חלטורות פרטיות לכן לא נראה לי שתמצא מוסך שעובד בשעות האלו לא בבאר שבע ולא במקום אחר.

אם כי אני כן יודע שיש איזה מוסך באיזה ישוב באזור גנתון ששם עובדים עד מאוחר וזה כי בפעם היחידה שהרכב שלי נזקק לגרר הוא התקלקל במרכז ונסעתי עם הגרר ועל הדרך גררנו עוד רכב למוסך שעבד וזה היה ב 19 בערב בערך.

פורסם

אתה יכול לנסות באחד ממוסכי ההסדר באזור באר שבע - רהט :roll:

בדעות הערב לילה יקבלו אותך באיזה מאהל אם פרוז'קטור (שכנראה הגיע מאיזה אתר בנייה)

ולגבי חלקים , הכול במקום נוסעים להביא באותו רגע "מהמחסן" או מהמזווה".

:roll:

פורסם

יש בתי מלאכה שעובדים דווקא בשעות הערב ולא בשעות היום בגלל החום הכבד.

רעיון:

יש אפילו היגיון להקים מוסך שעובד בימי שישי-שבת יום מלא ובימים אחרים משעה 16:00~24:00 למשל. זה נוח לאנשים להגיע אחרי שעות העבודה וברוב הימים נוח למכונאים לעבוד בשעות הפחות חמות. גם נוח כי למוסכניקים יש יותר זמן לסידורים אישיים ביום-יום. איזה באסה לעבוד בשעות שאי אפשר בגללן לעשות את הסידורים, אופצייה היא רק לקחת יום חופש.

ביום ראשון נגיד המוסך לא עובד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...