Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איני מבין גדול במרוצי פורמולה למרות שזה סוג הספורט המוטורי הכי פופולארי בעולם אבל אשמח להתחיל להצטרף כמוכם ולצפות.

במיוחד לאור העובדה שמיכאל שומאכר שזה זוג מילים נרדף לעליונות פורומלית, חוזר להפציץ עד סוף העונה.

אז תגידו, מתי המירוץ הבא ובאיזה ערוץ משדרים אותו?:wink:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

הקאמ-בק של השנה.

יהיה מעניין לראות את שומאכר מסיר את החלודה וחוזר למסלול, ולו רק לראות איך השפיעה עליו הפגרה.

שנהנה.

בקרוב אצלינו.:roll:

פורסם

פחות מעניין אותי למה הוא עושה את זה, יותר מעניין זה לראות נהג כזה מתקופה שלמכוניות היה יותר כוח, פחות אחיזה והרבה יותר התערבות אלקט', חוזר ובשאיפה מראה לג'יסונים וילדי הזהב איך סבא נוהג.

אני כבר מול הטלביזיה, כוסס ציפורניים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

:lol:

בואו נקווה שלא.

אתם מוזמנים לכתוב לערוץ 5 ולספר להם שקניתם את הערוץ בזכות שידורי הספורט המוטורי (פורמולה 1 ומוטו GP), ולעודד אותם לרכוש שידורי ספורט מוטורי נוספים.

באותה הזדמנות אפשר גם לספר כמה אתם נהנים מהפרשנות של אילדיס...

לאט לאט הערוץ יהפך לערוץ מוטורי ישראלי (אינשאללה).

הכתובת לפניות:

[email protected]

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני צופה בפורמולה אחת ועוקב מגיל 17 והיום אני בן 38, ואני כמוכם מאוד מתרגש מחזרתו של שומי למסלול המרוצים למי ששמע אני הייתי רואה בשידוריים חיים את שני הנהגים האגדיים ארטון סנה ואלן פרוסט זו הייתה תקופה מטורפת לראות את התחרות בין שניי הנהגיים האלה מדובר על תחרות של כמה שניים טובות ולא עונה אחת כמו שאנחנו רואים אחשיו ביגלל שיש יתרון מסויים לקבוצה או למכונית מסויימת, אני ראיתי כמובן בשידור חי את ארטון סנה נהרג במירוץ אים אני לא טועה זה היה באוסטרליה וכאב לי כמו לרבים אחרים בעולם על שאיבדנו נהג מרוצים ענק שאין שני לא מילבד מיכאל שומכר שקצת מזכיר לי אותו בוינריות שלו, אני מקווה שתהיה לנו המשך עונה ניפלאה וכמובן החלמה מהירה לפיליפה מאסה אמן.

פורסם

כששומאכר התחרה ממש לא אהבתי אותו, אבל אני ממש מאושר עכשיו שהוא חוזר.

נמאס כבר לראות ילדים מתחרים והמנצח הוא זה שיש לו את צוות המהנדסים הטוב יותר.

פורסם

טוב חברים יש הימורים? לי קצת קשה לראות את שומי על הפודיום אבל אם כן מגיע לו כל הכבוד.

יאללה וובר תן לו בראש...

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
אני צופה בפורמולה אחת ועוקב מגיל 17 והיום אני בן 38, ואני כמוכם מאוד מתרגש מחזרתו של שומי למסלול המרוצים למי ששמע אני הייתי רואה בשידוריים חיים את שני הנהגים האגדיים ארטון סנה ואלן פרוסט זו הייתה תקופה מטורפת לראות את התחרות בין שניי הנהגיים האלה מדובר על תחרות של כמה שניים טובות ולא עונה אחת כמו שאנחנו רואים אחשיו ביגלל שיש יתרון מסויים לקבוצה או למכונית מסויימת, אני ראיתי כמובן בשידור חי את ארטון סנה נהרג במירוץ אים אני לא טועה זה היה באוסטרליה וכאב לי כמו לרבים אחרים בעולם על שאיבדנו נהג מרוצים ענק שאין שני לא מילבד מיכאל שומכר שקצת מזכיר לי אותו בוינריות שלו, אני מקווה שתהיה לנו המשך עונה ניפלאה וכמובן החלמה מהירה לפיליפה מאסה אמן.

אכן תקופה נהדרת.

סנה נהרג באימולה. יום קודם, במוקדמות, נהרג נהג נוסף שאינני זוכר את שמו. שני הרוגים באותו מירוץ אחרי ש12 לא נהרג אף אחד בF1.

• תוכן חדש...