Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין נעל בית במכוניות ורוצה להתקין ברכב שלי, פיאסטה דינאמיק 98, במקום הרדיו הישן רדיו SONY MEX-BT3700U

האם הוא יתחבר?

האם כל רדיו יכול להתאים לכל רכב?

האם יכול להיות שיש לרכב שלי חיבורים ישנים מדי ויצטרכו לשים חדשים?

אני מביא אותו מחול ומתכוון להרכיב אותו עצמאית

תודה רבה

פורסם

מצטער על השרשור הארוך אבל דברים נוספים שנודעו לי עכשיו

לפי האמור פה http://www.epanorama.net/documents/radio/radio_differences.html

יש הבדל מבחינת תדרי תחנות הFM בין רדיו בארה"ב לרדיו בארץ, מה שאומר שיש תחנות מסוימות שיכול להיות שהוא לא יוכל לקרוא.

האם אתם יודעים אם זה נכון גם לגבי הדגם שציינתי, האם יש אפשרות כלשהי לשנות את זה??

תודה

פורסם

האמת, עם שאלות כאלו, הייתי חוסך לעצמי כמה שקלים והולך למתקין שיעשה את עבודתו.

למה חוסך? כי עם רמת נסיון שאתה מפגין בשאלות שלך, ועם אחריות וירטואלית למכשיר מייבוא עצמי, הנזק האפשרי לכיס גדול בהרבה בתקלה מאשר בעלות התקנה מקצועית.

את המכשיר עצמו אני לא מכיר.

מתחדשת*

פורסם

קראתי קצת באתר והשתכנתי בצדקתך

בכל מקרה מה לגבי בעיית התדרים יש לך מושג מה לעשות בעניין, אם יש מה לעשות בעניין.

פורסם

שוב, לא מכיר את הדגם, ובאופן כללי את המוצרים של החברה.

אגב, למה אתה מיבא מחו"ל? ההפרש במחיר בארץ כל כך גבוה?

מתחדשת*

פורסם

300 שקל, מה שאומר 30% ויש לי מי שיביא לי אז למה לא.

הסיבה שלא זה ביטוח לשנה, אבל ת'יודע חושבים לטווח הקרוב.

יש לך מושג איך או איפה אני יכול לבדוק את זה?

• תוכן חדש...