Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..תודה על זמנכם

מנוע: בלוק מנוע : רעב אביזרי מנוע/רצועה/מותנחנים וגלגלות ,החלף תומכים = מערכת תיזמון. רעש שסטומים, החלף רצועות זימון לפי הוראות היצרן

מערכת קרור: קורזיה/אבנית/סתימות ברדיאטור, צינורות יבשים.

מערכת דלק : מערכת דלק והתצתה : לתיאום.

סרן קידמי ומערכת היגוי: מיתלה קידמי:מרווחי יתר,החלף תומכים= מערכת היגוי. מרווחי יתר.

קפיצים: בולמי זעזועים : בלאי יתר.

שלדת רכב : =תקנוי מרכב,משמעות נמוכה:,סימני פגיעה בדופן שמאל, תיקוני מרכב וצבע, הוחלפו חלקי מרכב, החלמות/חיבורים לא מקוריים, נזק לפגושים, חלודה איכול רקקבונות במרכב, מעיכות /מעוך/שריטות בצבע+פגמים=עמודים:,משעמות נמוכה, נזק בקורות /עמודים \סימני פגיעה עמודים שמאל החלמות /חיבורים לא מקוריים,סימני מילוי חומר,מעיכות.

העברת כוח: תיבת הילוכים אוטומטית: בלאי דיסקיות נקישות יתר=גל הנע/ציריות:מרווחי יתר.

יד ראשונה 60K קילומטר

מה אתם אומרים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רקבונות במרכב? סימני פגיעה בעמוד והלחמות לא מקוריות?

אתה בטוח שמדובר במוכר פרטי ולא בסוחר? מי שילם על הבדיקה? מי קבע באיזה מכון תבוצע הבדיקה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רקבונות במרכב? סימני פגיעה בעמוד והלחמות לא מקוריות?

אתה בטוח שמדובר במוכר פרטי ולא בסוחר? מי שילם על הבדיקה? מי קבע באיזה מכון תבוצע הבדיקה?

כן אני די בטוח

אני שילמתי על הבדיקה

קבעתי איתו שאין שאסי ואין בעיה רצינית במנוע...לא היה(ככה הבנתי)

אני קבעתי איפה עושים בדיקה

הסימני פגיעה בעמוד הוא סיפר לי שמישהו פגע בו ברוורס(זה אותה פגיעה שהוא תיקן דלת וצבע..והוא סיפר לי על זה)

דרך אגב: מה זה אומר : בלאי בדסקיות ,נקישות יתר? יש לך לתת לי הערכת מחיר כמה עולה בערך לתקן את זה? והאם זה חמור?

פורסם

בלאי בדסקיות נקישות יתר - זה כסת"ח של המכון, ובעקרון אין מה לתקן בגיר. הפיסקה היא בעצם במקום לכתוב "אין אחריות לגיר כי אנחנו לא יודעים מה יהיה, ואין לנו כלים לצפות מתי תצוץ תקלה" אז פשוט כותבים שהגיר לא תקין - ופותרים את הבעיה.

למעט הפגיעות במרכב שלא ברורה לי מהותן - מצב הרכב נראה סביר לגילו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עקרונית המחירון של האוטו משוכלל 40.5

הבן אדם לוקח ממני 42.5 כי הוא אומר שהאוטו במצב טוב פלוס יש שמה מגני רוח,חלונות כהים כאלו שהוא הוסיף,אממ..כל מיני שטויות יפות בפנים, ומערכת ב3K.

אני כנראה קונה תאוטו מחר.

אני ממש מקווה שאני לא עושה טעויות,

בנתיים לפי מיטב הבנתי אחרי שאני קונה תאוטו אני צריך להחליף רצועת טיימינג,שמן גיר,וצינורות יבשים.

אם למישהו יש דברים חשובים להוסיף אשמח לשמוע,תודה

פורסם

אני לא מבין במערכות שמע, אבל גם אם אתה צודק והמערכת היתה שווה כחדשה 3000 ש"ח אז היום כמשומשת היא שווה פחות. חלונות כהים "שווים" 200 ש"ח. מגן רוח קונים ב30 ש"ח בשוק של ראש העין.

לדעתי המחיר גבוה.

פורסם
אני לא מבין במערכות שמע, אבל גם אם אתה צודק והמערכת היתה שווה כחדשה 3000 ש"ח אז היום כמשומשת היא שווה פחות. חלונות כהים "שווים" 200 ש"ח. מגן רוח קונים ב30 ש"ח בשוק של ראש העין.

לדעתי המחיר גבוה.

אוקי אבל בשביל יד ראשונה 7 שנים בכביש 60 אלף קילומטר

לא היית משלם 2 מעל המחירון?

ושתדע שכן חשובה לי הדעה שלך ושל כולם כי הרי זה רכב ראשון שלי ואני נהג חדש+צעיר, אני לא מבין יותר מידי

פורסם

נראה בסדר גמור אבל תבדוק טוב שזה רכב פרטי ולא סוחר. תבקש תעודת זהות ותוודא שרכב רשום על שמו. תבדוק שיש היסטורית טיפולים. אם הוא מוכר את הרכב בשביל מישהו אז יש סיכוי לסוחר מתחזה וק"מ מזויף. (אולי אפילו פגיעה רצינית שהיתה לרכב)

פורסם
אוקי אבל בשביל יד ראשונה 7 שנים בכביש 60 אלף קילומטר

לא היית משלם 2 מעל המחירון?

אם הרכב היה מיד ראשונה עם קילומטראז' נמוך ושמור בצורה יוצאת מן הכלל - אז כנראה שכן הייתי משלם עליו יותר מהמחירון.

נניח שאימתת את נכונות היד הראשונה והקילומטראז' הנמוך ואתה בטוח במאת האחוזים שהם נכונים, עדיין אחרי הקנייה תצטרך להוציא לא מעט כסף על טיימינג וטיפול גדול ותישאר עם רכב שכפי שאני מבין ספג ירידת ערך כלשהיא מהתאונה וגם סובל מריקבון במרכב.

מכיוון שבדוח הבדיקה לא מצויין היכן ומה טיב הריקבון, כדאי שתיקון של ריקבון עלול להגמר באלפי שקלים חדשים וגם אז לא יהיה באמת מושלם.

פורסם

בדקת שהרכב אכן פרטי וללא עבר של ליסינג? מה הדגם - LX/GLX?

אומנם ק"מ ויד נמוכים, אך המכות נשמעות דיי רציניות.

ד"א, טיפול טיימינג לרכב זה כ - 2,500 ש"ח +-.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תשמע,

משהוא לא מתחבר לי פה, יד ראשונה ו 60 KKM לא ממש מתאימים לי למצב המרכב והשאר.

אתה בטוח שזה לא סוחר?

יש היסטורית טיפולים?

אם כן במוסך אמיתי?

האם אפשר לעקוב ולראות שאכן מדובר ב 60 KKM?

בדוק טוב, על פניו משהוא נקרה לי מוזר ובל מקרה יקר.

פורסם

התגובות פה מפחידות אותי.

בעקרון אני 99% בטוח שהוא לא סוחר.

הבן אדם נראה אמין, ונותן תחושת בטחון.

סיפר שהוא עושה טיפול פעם בשנה,

חוץ מזה לפי מה שהבנתי להחליף רצועת טיימינג עולה כ350-500 שקל, איך הגיעו פה ל2500 ש"ח? או שלא הבנתי נכון ואז זה מצער :?:

ומה זאת אומרת רקבון במרכב?

עקרונית אני יודע איפה הוא גר, יודע תשם שלו ועוד פרטים.

האם במקרה שלאחר הקנייה אני מגלה פאקים כגון זיוף קילומטרז' וכולי..

אני יוכל להעשות אם זה משהו?

פורסם
התגובות פה מפחידות אותי.

בעקרון אני 99% בטוח שהוא לא סוחר.

הבן אדם נראה אמין, ונותן תחושת בטחון.

סיפר שהוא עושה טיפול פעם בשנה,

חוץ מזה לפי מה שהבנתי להחליף רצועת טיימינג עולה כ350-500 שקל, איך הגיעו פה ל2500 ש"ח? או שלא הבנתי נכון ואז זה מצער :?:

ומה זאת אומרת רקבון במרכב?

עקרונית אני יודע איפה הוא גר, יודע תשם שלו ועוד פרטים.

האם במקרה שלאחר הקנייה אני מגלה פאקים כגון זיוף קילומטרז' וכולי..

אני יוכל להעשות אם זה משהו?

בוא נתחיל משאלה פשוטה - בדקת את רשיון הרכב מול אותו אדם שעומד מולך ? הרישום ברשיון תואם את תעודת הזהות ? אם לא, ולאור הקילומטראז' הנמוך והפיצ'עפקס שהוא הסיט אותך אליהם (המערכת, החלונות הכהים וכו') - אני מהמר שזה סוחר.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם
בוא נתחיל משאלה פשוטה - בדקת את רשיון הרכב מול אותו אדם שעומד מולך ? הרישום ברשיון תואם את תעודת הזהות ? אם לא, ולאור הקילומטראז' הנמוך והפיצ'עפקס שהוא הסיט אותך אליהם (המערכת, החלונות הכהים וכו') - אני מהמר שזה סוחר.

מחר אני בודק את רשיון הרכב מולו..

בעיקרון היום בבדיקה רשיון הרכב היה בידיים שלי, פשוט לא חשבתי להיסתכל, והוא לא נראה ביכלל לחוץ להביא לי תרשיון או להסתיר אותו.

אם אכן הפרטים ברשיון הרכב תואמים את הפרטים שלו, זה מוריד תחשד מסוחר?

פורסם

אני דיברתי מניסיון שלי על אותו רכב, אם תרצה אביא מהרכב את החשבונית ואפרט מה נעשה בטיפול טיימינג.

לא ענית, איזה דגם הרכב?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...