Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי מגאן 1600 גיר רגיל שנת 2001 ,ובזמן אחרון אחד הבולמים מקדימה התחיל לדפוק לי.

אני מעוניין להחליף זוג בולמים אבל באיכות טובה.

אני רוצה לשפר על הדרך איכות נסיעה שהאוטו יהיה יותר רך(אני לא מחפס היתנהגות ספורטיבית) אלה רמת נוחות גבוה .

תמליצו לי בבקשה על בולמים שישפרו איכות נסיע בצורה מורגשת וגם על מחיר לזוג.

בתודה מראש-דני

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שאתה מחליף בולמי זעזועים קדמיים בדוק כריות לבולמים קדמיים יתכן שהרעש מהכריות ולא מהבולמים.

ואיך בודקים את זה?

אגב,יש שם גומי שיושב על הבוכנה של הבולם למטה,ולפי מה שהבנתי תפקידה למנוע כניסת לכלוך בין הבולם ובוכנה.

יש מצב שזה יכול לייצר רעש?

בתודה מראש-דני ותודה על התגובה:-)

פורסם

הגומיה הזו היא גומיית אבק לבולם הזעזועים.

כרית לבולם קדמי נמצאות מעל הקפיץ הספרלי שמורכב יחד עם הבולם ובחיבור לתושבת הבולם במרכב בחלק העליון.

בדיקה חופש בכריות בולם.

מרימים את הרכב על ידי מגבה ומרמים את הגלגל כלפי מעלה ולמתה בצורה אנכית עם הידים ובודקים חופש לכריות בולמים.

פורסם
כרית לבולם 100-120 ש"ח.

בולם שמן "רקורד" , תוצרת צרפת כ - 250 ש"ח. לבולם קדמי.

הרקורד הזה זה בולם איכותי?

כי אם כבר מחליפים אז למשו יותר נוח ורך ממקורי.

הייתי רוצה להיתקרב לאיכות נסיע של פיג'ו 406 סיטרואן C5 האם זה אפשרי?

בתודה מראש-דני

פורסם

קודם כל, על מנת לקבל איכות נסיעה שתתקרב לרכב חדש תצטרך להחליף את האחוריים גם. ( כ 180 ש"ח כ"א )

בכל מקרה לא תהייה לך נסיעה כמו של 406 או c5 .

במידה ואתה רוצה להשקיע סכום גבוה יותר , תוכל לברר אצל כל מוכר חלפים אם היבואן של קייבה מחזיק את האקסל גז לרנו מגאן. לקסארה שלי ,לא הצלחתי להשיג.

פורסם
קודם כל, על מנת לקבל איכות נסיעה שתתקרב לרכב חדש תצטרך להחליף את האחוריים גם. ( כ 180 ש"ח כ"א )

בכל מקרה לא תהייה לך נסיעה כמו של 406 או c5 .

במידה ואתה רוצה להשקיע סכום גבוה יותר , תוכל לברר אצל כל מוכר חלפים אם היבואן של קייבה מחזיק את האקסל גז לרנו מגאן. לקסארה שלי ,לא הצלחתי להשיג.

למה אי אפשר לשפר את איכות הנסיעה לרמה של 406?

אין איזה שהם בולמים שמיועדים לשפר איכות נסיעה לרמה של אוטו מנהלים?

אני מאוד מרוצה מהרכב שלי אני יד שניה ואוטו סה"כ עם 90000 ק"מ רק רציתי לשפר לו את איכות נסיעה.

אגב ,יש בולמים לאיכות נסיעה גבוה אצל חברות :KONI ,MONROE? או שזה רק בולמים ספורטיביים עם נוחות חרא?

בתודה מראש דני

פורסם

איכות נסיעה או התנהגות רכב מופשעים מעוד הרבה גורמים חוץ מהבולמים עצמם. בררת כמה עולה בולמים מקוריים? הם יתנו לך את איכות הנסיעה הטובה ביותר.

פורסם
איכות נסיעה או התנהגות רכב מופשעים מעוד הרבה גורמים חוץ מהבולמים עצמם. בררת כמה עולה בולמים מקוריים? הם יתנו לך את איכות הנסיעה הטובה ביותר.

אני לא יודע איזה בולמים ברנו הם מקוריים...

ואני חושב שבולמים המקוריים זה לא שיא טכנולוגיה ונוחות...

אני בטוח שיש משו יותר איכותי ,למשל בולמים שעובדים עם גז...

אז אולי תמליצו לי על בולמים יותר טובים ממקוריים?

בתודה מראש דני

פורסם

בולם על גז לא בדיוק יתן לך נוחות כמו שרצית. לדעתי וניסיוני אין כמו בולם שתוכנן בדיוק לפי משקל הרכב, זוויות ההיגוי, המתלה וכו'. הרכב דיי נוח כך שבולם מקורי יתן לך תמורה טובה לכספך מה גם שהם בעלי אורך חיים מאוד גבוה וממש לא נוטים להתקלקל.

• תוכן חדש...