Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה האוטו שלי חגג אתמול 50K וכדי לסדר את הטיפולים לפי ק"מ חשבתי לעשות לו איזה טיפול קטן כדי שהטיפול הבא יהיה ב60K

הרכב הוא גולף 1.6 ידנית דגם מנוע AKL

מכוון שהרכב לא נסע הרבה הטיפולים עד היום נעשו לפי זמן ולא לפי ק"מ כך שהטיפול האחרון היה ב40K,

כמובן שאני מחפש הצעת מחיר לחלקים מקוריים (פילטר שמן ופילטר אוויר) , אשמח אם משהו יוכל לציין לי גם איזה סוג שמן היצרן ממצליץ ...

תודה מראש

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

את כול החלקים תוכל לרכוש אצל צנטרל בת"א (כול הפילטרים תוצרת MANN-FILTER). המחיר לא הרבה יותר זול מאשר המקורי עם סמל של VW.

שמן מנוע 5W40 סינטטי מלא בדרגת איכות SL או SM.

האם אתה מתכוון להחליף בעצמך את הפילטרים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

המחירים הם:

מסנן שמן 28 ש"ח

מסנן אוויר 50 ש"ח

מסנן האוויר ומסנן השמן הם תוצרת חברת MANN באיכות טובה מאוד.

שמן מנוע של LIQUI MOLY 5W40

130 ש"ח 5 ליטר צבע סגול.

פורסם

המחירים שרשמת נכונים עבור מוסכניק/בעל מוסך הרוכש כמויות אצל הייבואן ולא לאדם פרטי.

המחיר של פילטר שמן עבור מנוע AKL הינו בסביבות 40-50 שקלים (אינני זוכר מחיר מדוייק).

פורסם

אני מבקש "המון" הצעות מחיר רק כדי להיות בטוח שאני קונה חלקים במחיר הולם ,

אני מבצע את הטיפולים / תיקונים לבד כך שאין לי אנדיקציה כמה צריך לעלות כל חלק ..

ברכבים הקודמים שלי לא הקפדתי על חלפים מקוריים ובגולף אני רוצה להקפיד בגלל זה שאלתי ..

מקווה שזה בסדר להתיעץ איתכם ..

פורסם

אוקי, אז קניתי פיטר שמן ופילטר אויר של MANN ב80 ש"ח,

פילטר אוויר ב 45 ש"ח ופילטר שמן ב35 ש"ח

עכשיו נשארה השאלה שמן מנוע 5W-40 ברמת איכות SL או SM כמו שנאמר

רמת האכות היא לגבי כל החברות או שיש הבדל גם בין היצרנים ?

במידה ולא השגתי ליקוי מולי כמו שאמרו , יש יצרן שמשתווה לאכות ?

אני לא רוצה לחסוך, לאוטו שלי מגיע הטוב ביותר ..

רציתי מקורי אבל בגלל שמרק אמר שMANN זהים ב100% אז אני סומך עליו,

יצא לי לקרוא לא מעט תכנים שמרק כתב פה בפורום ואין לי ספק שאפשר לסמוך עליו בענייני גולף ...

פורסם

היכן רכשת את החלקים ? אצל צנטרל או אצל הייבואן ?

אני משתמש בשמן 5W40 בדרגת איכות SM של חברת MOBIL או ESSO (תלוי מה יש במלאי) המחיר אצל צנטרל לאחר הנחה עבור גלון או 4 ליטר כ-120-140 שקלים (לא זוכר מספרים מדוייקים).

שמנים אלה נבדקו על ידי הייצרן ומאושרים לשימוש ברכבי קונצרן VAG.

• תוכן חדש...