Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמין במיוחד ואיכות הרכבה לא מהטובות. מגאן 1 שנקנה חדש ב 2003 הוכיח זאת וגם מגאן 2 שגם נקנה חדש ב 2005 ואחרי 4 חודשים נמצא פגם בגיר ואחרי עוד חודשיים רדיאטור.

פורסם

כל כך נמאס מזיבולי מוח על בטיחות הבלנו.

אפשר לחשוב שכל רכבים אחרים בהם אתם נוהגים הרבה יותר טובים, חוץ מזה כל בעלי הרנו למינהם ,הבנו שהרנו בטיחותית....

מי מכיר בעל בלנו לא מרוצה? אני בעלים של בלנו והוא רכב מעולה (הכל יחסי למחיר).

מי שאומר שאי אפשר למכור בלנו ידנית במחיר מחירון (מבלבל את ביצים).

הבעיה של הבלנו זה הנהגים שלה , כל רכב הוא לא בטיחותי בזמן תאונה (אם לא חגרת חגורה למשל) או נסעת 100 קמ"ש לתוך קיר או רכב אחר .

ותפסיקו לחזור על אותו משפט מפגר " הבטיחות של הבלנו לא ....." חוץ מכוכבים של רנו יש עוד דברים חשובים בעולם.

ולבעלת הרכב אני ממליץ לא למכור בשום פנים את הרכב, תסעי ותהני !!!

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

הבלנו מכונית אמינה וזריזה, אבל חוץ מזה אין בה יותר מדי דברים טובים.

כל רכב מסוכן חלילה קרתה תאונה והנוסעים לא חגרו חגורת בטיחות. הבלאנו לא עוזרת גם במקרים בהם הנוסעים כן חגרו. כוכב וחצי במבחני NCAP עושים את שלהם, כשכמעט כל משפחתית אחרת מאותם השנים מציגה שלושה וארבעה כוכבים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום גבירתי, אני אולי אשמח לחדש לך כמה פתרונות. קודם כל אינני חושב שניתן לרכוש רכב בטיחותי ברמה טובה במחיר המבוקש, אך את יכולה להשתמש בכמה פתרונות כגון: התקנת מחזירי אור,מראות פנורמיות, מותחני חגורות מיוחדים, אפילו ניתן להתקין(במצבים מסויימים) כריות אוויר(אך המחיר די גבוה) ואפילו יש מקומות בהם ניתן להוסיף לרכב קורות חיזוק, כל זה בהנחה שאת מייחסת חשיבות גבוהה מאד לבטיחות(זה בטוח יותר זול מלקנות רכב). אינני ממליץ לך למכור את הרכב אם את מרוצה ממנו ומורגלת אליו בגלל הבטיחות, כיוון שנניח ותמצאי רכב בשנתון דומה בטיחותי "יותר" את צריכה לקחת בחשבון את פג התוקף של כריות האוויר(שכנראה עבר זמנן) כך שאין כל כך הרבה הבדל....ורכבים בשנתונים האלה רחוקים מלהיות בטוחים כמו הרכבים המודרניים עם 6 כריות, קורות פלדה, מחשבי קריסה וכו..... והכי חשוב סעי בזהירות!

בעל ניסאן

פורסם

אני הייתי מסתכל גם לכיוון סיאט קורדובה 1.6 משנים 2001-2002, כאשר "המחירון" הוא בין 20 ל28 אלף, בהתאם לגירסה. הקורדובה מבוססת על הפולו/ פביה, והרכב נחשב לדי יציב ובטוח ובעלת התנהגות כביש מצויינת למדי עם 2 כריות וabs.

אם לא מפריע לך- אפשר להסתכל גם על גירסת הsdi (דיזל), אמין מאוד ובעל חיי מתושלח, עם צריכת דלק של 1 ל-18 ק"מ, אבל צריך הרבה סבלנות כדי למצוא שמורה בעלת קילומטרז' נמוך. יתרון נוסף לדיזל- "המחירון" לפני המיקוח הוא בין 16 ל22 אלף!!!

אחי, לדוגמה, קנה לפני כחודשיים קורדובה דיזל 2001 עם כ- 150k ק"מ, ב17k ש"ח, עם רמת איבזור סיגנו- הגבוהה ביותר.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
כל כך נמאס מזיבולי מוח על בטיחות הבלנו.

אפשר לחשוב שכל רכבים אחרים בהם אתם נוהגים הרבה יותר טובים, חוץ מזה כל בעלי הרנו למינהם ,הבנו שהרנו בטיחותית....

מי מכיר בעל בלנו לא מרוצה? אני בעלים של בלנו והוא רכב מעולה (הכל יחסי למחיר).

מי שאומר שאי אפשר למכור בלנו ידנית במחיר מחירון (מבלבל את ביצים).

הבעיה של הבלנו זה הנהגים שלה , כל רכב הוא לא בטיחותי בזמן תאונה (אם לא חגרת חגורה למשל) או נסעת 100 קמ"ש לתוך קיר או רכב אחר .

ותפסיקו לחזור על אותו משפט מפגר " הבטיחות של הבלנו לא ....." חוץ מכוכבים של רנו יש עוד דברים חשובים בעולם.

ולבעלת הרכב אני ממליץ לא למכור בשום פנים את הרכב, תסעי ותהני !!!

זיבולי מוח זה בדויק התגובה שלך, יש אנשים אשר מודעים לעובדה שהרכב שבו הם נוסעים אינו בטיחותי, ומבקשים לשפר את המצב , ויש כאלה אשר מתעלמים מהעובדה, הכל תלוי בסדר העדיפות של בעל הרכב.

דרך אגב הכוכבים הם לא של רנו אלא של אירגון NCAP.

ועל פי דרך ההתבטאות שלך, אני ממליץ לך לרכוש את האוויאו..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
שלום גבירתי, אני אולי אשמח לחדש לך כמה פתרונות. קודם כל אינני חושב שניתן לרכוש רכב בטיחותי ברמה טובה במחיר המבוקש, אך את יכולה להשתמש בכמה פתרונות כגון: התקנת מחזירי אור,מראות פנורמיות, מותחני חגורות מיוחדים, אפילו ניתן להתקין(במצבים מסויימים) כריות אוויר(אך המחיר די גבוה) ואפילו יש מקומות בהם ניתן להוסיף לרכב קורות חיזוק, כל זה בהנחה שאת מייחסת חשיבות גבוהה מאד לבטיחות(זה בטוח יותר זול מלקנות רכב). אינני ממליץ לך למכור את הרכב אם את מרוצה ממנו ומורגלת אליו בגלל הבטיחות, כיוון שנניח ותמצאי רכב בשנתון דומה בטיחותי "יותר" את צריכה לקחת בחשבון את פג התוקף של כריות האוויר(שכנראה עבר זמנן) כך שאין כל כך הרבה הבדל....ורכבים בשנתונים האלה רחוקים מלהיות בטוחים כמו הרכבים המודרניים עם 6 כריות, קורות פלדה, מחשבי קריסה וכו..... והכי חשוב סעי בזהירות!

מראה פנורמית בתור אביזר בטיחותי??? זה עוד לא שמעתי..

• תוכן חדש...