Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוב מחפש רכב, בדרך זאת מצאתי XSI בזול, מבחורה, הרכב בטלפון נשמע טוב, היא בטוחה שזה XSI.

קובע ועם מעט הזמן הפנוי שיש לי אני נוסע מאריאל עד בית שמש לראות את הרכב המדובר.

מגיע לשם ומה אני מגלה? 106XN עם פגושים שחורים ושום זכר לכך שהרכב בכלל יהיה דומה לאקס אס איי.

בטלפון לפני זה נשאל כמה פעמים האם הרכב הוא XSI ונאמר לי שכן!

יצאתי עם עוגמת נפש עמוקה וייאוש מהמין השני! 3 ומשהו שעות נסיעה בתחבורה ציבורית (לפחות חינם) ואני מגלה שם XN!!!

ה' יעזור לה! איך שראיתי אותה יצא לי צרור קללות!

ולפני כשנה נסעתי לראות AX GT במטולה שבכלל הייתה 1.1 ורק עם פסי קישוט של הדגם הספורטיבי!

איך זה קורה לעזעזל?!

שורות אלה נכתבו תוך כדי עוגמת נפש כבדה ובילוי של יותר מדי זמן בתחבורה ציבורית!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

פעם הבאה תבקש שתסתכל ברשיון רכב ותקריא קוד דגם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני לא רואה טעם לאמת עם הרשיון כי מעולם לא האמנתי שאפשר להיות עד כדי כך...

לגבי האיי אקס הבחור בעצמו לא ידע שזה דגם רגיל ואז עלה לי מה שלא שמתי לב אליו קודם, שהרכב שנת 91 והבנתי שזה לא הדגם ברגע שנכנסתי לרכב וראיתי הגה 2 צלעות ואז בדיקה ברשיון ו...

אך עד בית שמש מאריאל... אני מקלל כל היום בגללה... חברה שלי שמע היום צרורות של קללות על בנות מינה...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אולי היא חשבה שxs זה אקסטרה סמול וזה תואם לתיאור של ה106:roll:

מילא לא לדעת איזה סוג הרכב שלך לפי המראה שלו אבל כל כך קשה לבדוק ברישיון רכב?

פורסם
אני לא רואה טעם לאמת עם הרשיון כי מעולם לא האמנתי שאפשר להיות עד כדי כך...

לגבי האיי אקס הבחור בעצמו לא ידע שזה דגם רגיל ואז עלה לי מה שלא שמתי לב אליו קודם, שהרכב שנת 91 והבנתי שזה לא הדגם ברגע שנכנסתי לרכב וראיתי הגה 2 צלעות ואז בדיקה ברשיון ו...

אך עד בית שמש מאריאל... אני מקלל כל היום בגללה... חברה שלי שמע היום צרורות של קללות על בנות מינה...

אתה האשם ומקלל את בנות מינה . לא דוגמא טובה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא קשור לנשים או גברים, לפני 3 וחצי שנים נסעתי מירושלים עד לזיכרון יעקב (מרחק לא קטן דרום לצפון), כדי לראות כביכול רנו 5 GT טורבו, שאלתי מספר פעמים את הבחור האם הרכב מקורי, הוא ענה "הרכב מקורי יש בו עכשיו מנוע 1400 רגיל כרגע" שאלתי אם יש בלוח שעונים שעון לחץ טורבו מקורי ובסרן האחורי בלמי דיסק, הוא ענה בפירוש שכן.

הגעתי עד שם רק כדי לראות רנו 5 3 דלתות רגילה, עם בודי קיט מצועצע ומזוויע, הגה של קליאו RSI, מנוע 1400 של אקספרס, כמובן בלמי תוף מאחור, בצעד של יאוש שאלתי את הבחור "איפה שעון הטורבו המקורי", הוא מצביע על שעון לחץ השמן שיש בכל רכב רגיל ואומר "הנה".

זו עוגמת נפש ידידי.

פורסם
זה מה שבנות תמיד עושות! מוצאות סיבה להאשים אותנו!

נשים זה רע :evil:

טוב, בעצם הן טובות רק לדבר אחד.

כמה שאתם צודקים , זה מדהים !

אני אישית חווה תקופה לא קלה עם האישה שרשומה כאשתי ותמיד נטיתי להאמין שהיא תהיה פרטנרית ומעולם מעולם לא חשבתי לרגע שהיא תהפוך להיות אויבת שלי .

למרות כל שנות נישואינו וחיינו המשותפים הכוללים 3 בנות , משהו קרה לה , התהפכה והפכה לאויבת .

מיותר לציין אבל אציין בכל זאת שמעולם לא היתה אלימות בבית , לא בעיות סמים או אלכוהול ולא בגידות מהצד שלי בכל אופן .

עבדתי ועדיין עובד קשה לפרנס אותנו ולכלכל את המשפחה ולהחזיק את הבית המשותף לי ולה , ובכל זאת היא בחרה לבעוט בכל מה שבנינו ופנתה למלחמה נגדי וגייסה עו"ד ולו רק כדי להצדיק את הפשע הנתעב של המעשה שעשתה לפני מס' ימים .

האשה הזו שכרה דירה על דעת עצמה ( ולדעתי בעצת חברותיה 'הנשמות הטובות' ) קמה ועזבה את הבית ביום הולדתי יחד עם 2 מתוך שלושת הבנות ( הגדולה חיילת ) .

מאז המקרה ובעל כורחי , קראתי לא מעט כתבות ומחקרים בנושא הגירושין והרס המשפחות בעידן המודרני , ואני מבין שחייתי בתוך בועה וסירבתי להאמין שזה יכול לקרות לי .

אה כן , שכחתי לציין שביום ההולדת שלי שהיתי עם בתי הגדולה אצל הוריי וכשחזרנו הביתה , בתי ציינה שהבית נראה כאילו פרצו אליו !

בהמשך אותו היום הגיעה הגב' עם שתי בנותיי הקטנות ועם זר פרחים וכרטיס ברכה .

נפש האישה לעיתים קרובות הוא חולני ברמות שאפילו ההורמונים אצלן רוצים להתאבד !

בנתיים נשארתי בבית הריק , מנסה לאחות את השברים ולמלא את החלל וכמובן אוסף מידע כדי לפעול בצורה הנכונה .

נקווה לטוב .

שבת שלום

• תוכן חדש...