Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני חושש שאין יותר מדי צורך בהקדמות. כל בעל 205 כלשהי, על כל דגמיה וסוגיה מכיר את שתי הבעיות השוליות אך הכל כך מפריעות הבאות:

1. הפלסטיקה הצרפתית המ*****ת פוצחת באמברגו קוסמטי בגלל תנאי העסקה לא נאותים של השמש הישראלית ומחליטה להעתיק את תעלת סואץ אל חופת השעונים בדמות סדקים ושברים ענקיים.

2. עד שהחלטת שאתה כבר מנסה סיבוב שני ומחפש חופה חדשה, אתה שומע ברקע צחוק צרפתי עם שפם דק אומר: "לא לא מון אמי! עשו זאת כבר לפניך! מישהו היה זריז יותר וכבר חטף כל חלק שלם אפשרי מכל פירוקיה שפרעמית אפשרית!"

 

אז, מה נותר לחובב ה205 המצוי לעשות אלא להתייאש לאחר ארבעה חודשים (בממוצע) של חיפושים קדחתניים? להזמין חופה מחו"ל שתעלה כמו להחליף מנוע שלם ביפיופה הקטנה?

 

לא! אני אגיד לכם, מזל! :-P

כן כן חברים יקרים, מזל שלאבא יש חברים במקומות הנכונים ומזל שהם מוכנים לעשות לאבא טובות כמו לחפש חופת שעונים תקינה ולא סדוקה ברחבי יהודה ושומרון, למצוא כזו באמת במקרה ולתת אותה חינם אין כסף לבחור שבאמת, אבל באמת רק רצה שהצרפתייה המזדקנת תעשה קצת בוטוקס במצחייה.

להלן התוצאות:

IMG_1205.jpg

IMG_1208.jpg

IMG_1207.jpg

IMG_1209.jpg

IMG_1211.jpg

IMG_1216.jpg

IMG_1217.jpg

IMG_1222.jpg

פורסם

תתחדש,

אחלה שידרוג.

באיטלקיה שלי אסור לפרק חלקי פלסטיק,

כל חלק פלסטיק שיוצא ממקומו כבר לא חוזר באותו מצב.

:lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

תתחדש,

גם אני מחפש חופה ל205 שלי , אם אתה יכול לסדר לי אחת צור איתי קשר .

 

רואים שתדלקת טנק מלא לצרפתייה :-D.

 

לגבי הפלסטיקות , תשמור לפחות את פתחי המזגן , הידית של הפתיחה נוטה להשבר.

HONDA CIVIC LS

פורסם

הזמנתי עבור מספר אנשים את המצחייה הזו ישירות מצרפת. גם שם החלק הזה די נדרש, אבל לפחות יש אותו בכמויות סבירות.

 

כנ"ל גם עם הקונסולה המרכזית של פולו\איביזה\קורדובה. חלקים בעייתיים עם תמחור שערורייתי (אצל היבואן).

פורסם
כמה שילמת ?

 

אם השאלה מופנת לפותח השרשור , הוא ציין שקיבל את זה במתנה מחברים של אבא שלו ,

 

את השאלה הזאת אני מפנה למגיב מעליך, בכמה רכש את החופה מצרפת ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

כמה זמן אתה מתאמן ומאיפה אתה?

 

אחלה החלפה לרכב, אני אישית הייתי שובר גם את החופה החדשה עם הידיים שלי :roll:

פורסם

החופות הצרפתיות נמכרות בסביבות 400 ש"ח כולל המשלוח, אבל זה שווה את זה כי הן לא פריכות כמו האחיות הישראליות שלהן - דהיינו פחות סיכויים להישבר בהרכבה וגם אריכות ימים על הרכב.

פורסם

רוצים לשמוע משהו עוד יותר מופרך ?

שק עור לידית הילוכים של פיג'ו 206 - 1200 שקל בלובינסקי.

הפתרון - שק עור ב-50 שקל מאיביי כולל משלוח.

×
×
  • תוכן חדש...