Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי מיצובישי קולט שנת 94 1600 אוט'

לפני זמן מה התחיל לי "מזל נאחס" עם כל מה שקשור לקרור הרכב.

זה התחיל בזה שבאמצע נסיעה לתל אביב התחיל להתחמם האוטו, לא הרבה טיפה מעל החצי וישר כיביתי. מבדיקה שערכתי אחרי הכיבוי הרגשתי שצינור אחד יחסית קר ממה שצריך להיות. לקחתי אתו בגרר הבית והחלפתי טרמוסטאט.

הרכב לא התחמם זמן מה. אחרי שבועיים בצעתי עוד נסיעה ארוכה ובאמצע התפוצץ לי צינור מזגן שמוביל מיים חמים הרכב שוב התחמם טיפה וישר עצרתי. באמצע הדרך ביצעתי מעקף ומיליתי מים. כשהגעתי הביתה ראיתי שנוזל לי מיים מהצינור התחתון של הרדיאטור. גם אותו החלפתי וחיזקתי. עכשיו אין בכלל נזילות מים והרכב נקי מכל טיפטוף!

עכשיו יש לי עוד בעיה. כנראה היא זו שגרמה לכל הבעיות, יש לחץ במערכת המים! עשיתי כמה בדיקות וראיתי שאין שמן במים, המיים ירוקים ויפים. אבל כשאני פותח את המכסה של הרדיאטור יוצא לי לחץ של אוויר.כמובן שנתתי לאוטו להתקרר איזה שעה. בנוסף לזה הצינורות של הרדיאטר מנופחים.

כשאני פותח את המכסה של הרדיאטר ונותן "גז" אז המיים קופצים עם קצת בועות..

מה אתם אומרים? זה רק אתם ראש או שיכול להיות משהו אחר? אני רוצה לבצע לבד את העבודה.

תודה!

פורסם
שלום לכולם!

ברשותי מיצובישי קולט שנת 94 1600 אוט'

לפני זמן מה התחיל לי "מזל נאחס" עם כל מה שקשור לקרור הרכב.

זה התחיל בזה שבאמצע נסיעה לתל אביב התחיל להתחמם האוטו, לא הרבה טיפה מעל החצי וישר כיביתי. מבדיקה שערכתי אחרי הכיבוי הרגשתי שצינור אחד יחסית קר ממה שצריך להיות. לקחתי אתו בגרר הבית והחלפתי טרמוסטאט.

הרכב לא התחמם זמן מה. אחרי שבועיים בצעתי עוד נסיעה ארוכה ובאמצע התפוצץ לי צינור מזגן שמוביל מיים חמים הרכב שוב התחמם טיפה וישר עצרתי. באמצע הדרך ביצעתי מעקף ומיליתי מים. כשהגעתי הביתה ראיתי שנוזל לי מיים מהצינור התחתון של הרדיאטור. גם אותו החלפתי וחיזקתי. עכשיו אין בכלל נזילות מים והרכב נקי מכל טיפטוף!

עכשיו יש לי עוד בעיה. כנראה היא זו שגרמה לכל הבעיות, יש לחץ במערכת המים! עשיתי כמה בדיקות וראיתי שאין שמן במים, המיים ירוקים ויפים. אבל כשאני פותח את המכסה של הרדיאטור יוצא לי לחץ של אוויר.כמובן שנתתי לאוטו להתקרר איזה שעה. בנוסף לזה הצינורות של הרדיאטר מנופחים.

כשאני פותח את המכסה של הרדיאטר ונותן "גז" אז המיים קופצים עם קצת בועות..

מה אתם אומרים? זה רק אתם ראש או שיכול להיות משהו אחר? אני רוצה לבצע לבד את העבודה.

תודה!

לא שאני יכול לעזור לך בשאלה שכתבת. אבל יש לי שאלה אליך..

כמה עולה להחליף אטם ראש + עבודה? אני שואל את השאלה בגלל שיש רכב שאני בתהליכי קנייה שלו(קולט), והמחיר שאמר לי שעלה לו זה 2200.

פורסם
לא שאני יכול לעזור לך בשאלה שכתבת. אבל יש לי שאלה אליך..

כמה עולה להחליף אטם ראש + עבודה? אני שואל את השאלה בגלל שיש רכב שאני בתהליכי קנייה שלו(קולט), והמחיר שאמר לי שעלה לו זה 2200.

הכל תלוי איפה אתה עושה ומה עושים... אני בסוף עושה את זה אצל חבר ב 600 שקל...יש לו מוסך...

אני מוכר את הקולט שלי... אין לה שלט למכירה אבל אני מוכר אותה... אני רוצה להביא משהו טיפה יותר חדש...

אתה מעוניין?

פורסם
הכל תלוי איפה אתה עושה ומה עושים... אני בסוף עושה את זה אצל חבר ב 600 שקל...יש לו מוסך...

אני מוכר את הקולט שלי... אין לה שלט למכירה אבל אני מוכר אותה... אני רוצה להביא משהו טיפה יותר חדש...

אתה מעוניין?

תודה על ההצעה, אבל אני כבר לקראת סוף התהליך של הקנייה. מה שבדקתי שנת 95..

ד"א אתה ממליץ על הקולט? בתור אחד שיש לו כזו..

• תוכן חדש...