Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת פזומט

vik014
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה במכשיר יתרון של עצמאות בתחנת הדלק והנחה. מישהו יודע מה תנאי ההצטרפות, האם יש דרישה למינימום מכוניות, מינימום צריכה, מה ההנחה? האם זה כדאי?

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

פזומט לא מדברים עם פרטיים. תשיג ספידומט (לא התקן אלא כרטיס אשראי) ותקבל הנחה יפה בדור אלון, בלי דמי מנוי וכו'.

פורסם

פזומט כן מתעסקים עם פרטיים. יש תשלום חודשי (10 ש"ח) ושמעתי שכיום הם גם דורשים התחייבות ל-3 שנים אבל אני לא בטוח. כמובן ככל שיש לך יותר רכבים ויותר תדלוקים ההנחה על הדלק גדלה.

כאשר הייתה לי את הקליאו היה לי חשבון בפזומט למרות שדלקתי רק פעם-פעמיים בחודש, זה מאוד משתלם למי שצריך 98, ב-95 צריך לתדלק הרבה רק בשביל לאזן את התשלום החודשי.

יש לך אופציה להנפיק כרטיס (זה מה שאני עשיתי) או לתת 100 דולר ערבות ולקבל את הצ'יפ והטבעת ליד המיכל דלק. בסוף התקופה כאשר אתה בא לנתק את המכשיר אתה מקבל את הכסף חזרה.

כפי שכבר הציעו לך, יש גם כרטיס ספידומט שאין לו עמלות והוא תקף לכל התחנות (בעבר הסידור עם פזומט היה רק לתחנה אחת ולא היה דמי מנוי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יכול להיות. אבל יש גם עניין של נוחות. אתה ניכנס לתחנה, בכל מסלול פנוי, לא צריך לחכות למתדלק, מכניס את אקדח התידלוק ללא שום פעולה נוספת, מסיים ונוסע. החשבונית תגיע הביתה.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...