Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמשכתי את הפאנל של המערכת כנראה התנתק איזה חוט ועכשיו נדלקה לי הנורת מנוע+האורות ברכב לא עובדים וגם השעון לא עובד.

מחר בבוקר אני ילך לבדוק את זה יש המלצות?

פורסם

איזה רכב זה? כנראה היה קצר ונשרף פיוז. מהו הרכב + שנתון + קוד מנוע בבקשה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כתוב שם ברובריקה של "דגם מנוע". בין לתוצר מנוע למספר שלדה.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

איזה אורות לא עובדים? אורות פנימיים (לוח שעונים ושות') או אורות חיצוניים (אורות דרך/מעבר/אחוריים)? האם המערכת פועלת?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אורות חיצוניים עובדים, לוח שעונים עובד.

רק האור בתוך האוטו שנדלק שפותחים דלת, והאור בבגאז', ועכשיו שמתי לב שגם המערכת הפסיקה לעבוד.

פורסם

בקשר למערכת - הפיוז כנראה נשרף. הפיוז נמצא בקופסאת הפיוזים הפנימית. הוא הפיוז הימני העליון ביותר (ישנו רצף של שלושה טורים, 5 פיוזים בכל טור. אז הוא בטור הימני ביותר, הפיוז העליון, הדגמה מיד אחרי המלל). הפיוז של האור הפנימי הוא הפיוז בטור האמצעי, הפיוז האמצעי (שלישי מלמעלה ומלמטה).

הדגמה:

| | |

| | |

| | |

| | |

| | |

הפיוזים האמורים מסומנים.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
בקשר למערכת - הפיוז כנראה נשרף. הפיוז נמצא בקופסאת הפיוזים הפנימית. הוא הפיוז הימני העליון ביותר (ישנו רצף של שלושה טורים, 5 פיוזים בכל טור. אז הוא בטור הימני ביותר, הפיוז העליון, הדגמה מיד אחרי המלל). הפיוז של האור הפנימי הוא הפיוז בטור האמצעי, הפיוז האמצעי (שלישי מלמעלה ומלמטה).

הדגמה:

| | |

| | |

| | |

| | |

| | |

הפיוזים האמורים מסומנים.

תודה, אני יסע לקנות מחר סט פיוזים לכל צרה.

מה יכולה להיות הבעיה עם המנורת בדוק מנוע?

ומה יכול להיות הגורם לקצר?

חוט חשוף מהצמה אולי?

פורסם

כנראה שישנם שני חוטים חשופים שנגעו אחד בשני, וכך נגרם הקצר. בקשר לבדוק מנוע - זה כנראה צירוף מקרים (לא ידוע לי אם כשנשרף פיוז נדלקת נורת בדוק מנוע, לפחות לא פיוזים אלה). גש למוסך ותתחבר לסורק.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

אם בכל זאת תצטרך חשמלאי אז הנה המלצה:

ג'רי החשמלאי - ק.ל. אלקטריק

בית הדפוס 18 ג. שאול ירושלים

02-6520646, 02-6520686

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מצטרף בחום. הוא ירש מאביו ז"ל ,שעלה מיוהנסבורג לפני כ-35 שנה ופתח חשמליה קטנה בלי לדעת מילה עברית בחור נידח שהיום מוכר כמרכז העסקים גבעת שאול כשאף אחד לא ידע איפא זה. יושר ורמת שירות שכאן עדיין לא נפוצים.

פורסם

רועי תודה רבה לך הבעיה היתה פיוז מרכזי שנשרף יש בתיבת פיוזים שבתוך הרכב את ה3 שורות ופיוז אחד על מין מעמד כזה האמצעי שאמרת, הבעיה היתה בו.

הפיוז הימני העליון היה בסדר גמור, וכל החשמל של הפנים רכב מחובר לפיוז אחד.

שוב פעם תודה רבה רבה.

• תוכן חדש...