Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפקתי את האוטו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי איזה רברס עם האוטו פתאום שמעתי בום אני יוצא אני רואה שברתי חצי מהמנורה האחורית של האוטו.הפלסטיק מבחוץ נשבר אבל הבפנים נראה לי נשמר.

מדובר על פיג'ו 307 אבא שלי חוזר מחול אז יש לי זמן לתקן בבקשה זה דחוף,איזה ניתן לתקן ולהחליף תפלסטיקה?בבקשהה....

פורסם

עד כאן לגבי ניסיון הנהיגה העשיר שלך. מברוכ על הסיפתח, יכול לקרות לכולם.

תתקשר לכל מוסך של פיז'ו, אמורים להחזיק במלאי בקליות כמו זו ששברת. לא צריך להיות סיפור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
עד כאן לגבי ניסיון הנהיגה העשיר שלך. מברוכ על הסיפתח, יכול לקרות לכולם.

תתקשר לכל מוסך של פיז'ו, אמורים להחזיק במלאי בקליות כמו זו ששברת. לא צריך להיות סיפור.

טוב תודה אני ינסה,אני אוכל ללכת אליהם כבר היום?זה אמור להיות תיקון מידי?

פורסם

קודם כל תירגע.

בדרך כלל מרבית הטעויות נעשות תחת לחץ.

במה פגעת? רכב אחר? אם כן השארת פרטים?

האם נשברה רק המנורה ואין עוד נזק לשאר הרכב? (פגוש, כנף ,תא מטען?)

אם נשבר רק הפנס האחורי ושום דבר אחר, סע טיק-טק לפירוקייה רצינית או פחח, או מוסך מורשה, ותארגן חדש בלי שאבא יידע והכל טוב.

אם יש נזק יותר רציני, אז כנראה תצטרך לספר לאבא, כי צריך להפעיל ביטוח.

פנס אחורי זה כמה מאות עד אלף שקל (תלוי מקורי/חליפי/חדש/משומש)

החלפה רק של פנס בלי שום פחחות וצבע לוקחת מקסימום חצי שעה, מיידי במקום (אם יש פנס, אם אין, אז תחכה שיביאו).

לא מחליפים רק את הפלסטיקה בחוץ, זה בא הכל קומפלט.

אתה לא חייב ללכת למוסך מורשה של פיז'ו - כי לא בטוח שיש להם במלאי, אני הייתי הולך יותר על חנויות לחלפי רכב או פחחים.

מאיפה אתה בארץ?

פורסם

לא יודע אם תוכל ללכת כבר היום, לא עיינתי בלו"ז שלך. תתקשר, אם הם פנויים - למה לא, התיקון לא אמור לקחת הרבה זמן.

מה שכן, אל תנסה להסתיר את העסק מאבא שלך - הוא יגלה בכל זאת ויכעס עליך שבעתיים על זה שלא סיפרת לו. חבר טוב שלי, כשהיינו בגילך פחות או יותר, עשה טוטאל וכיוון שפחד מהתגובה של אמא שלו, שהייתה בחו"ל, התעקש על שיפוץ הרכב. היה יכול לקבל מחירון ולא לנסוע ברכב מרוסק מכל הכיוונים עוד כמה שנים אח"כ.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

:-(:-(פגעתי בפח זבל... אני עכשיו מדבר עם מוסך מורשה פיג'ו נראה כמה הצעת מחיר תיהיה. ואין עוד נזק רק הפנס עצמו הפלסטיקה שמכסה אותו נשברה,לא כולה

,,אני חושב שהפנס עדיין עובד,נסעתי לאט ברוורס.

פורסם

ה-307 עם מנוע 1.6 טורבו? מטורף.

תתקשר לפירוקיה יעלה לך שליש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לדעתי כדאי לעדכן את ההורים בנושא.

בן כמה אתה 17-18?

יהיה הרבה יותר בוגר וחכם לגשת ולספר לו את שהתרחש מאשר להסתיר ממנו אינפורמציה לגבי רכבו

אתה לא חושב כך?

בכל אופן בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

צודק צודק,אבא שלי עכשיו בחו"ל שהוא יחזור אני אגיד לו,מחר אני הולך להרכיב את הפנס החדש,לאמא שלי אני אספר את זה מחר בבוקר אחרי שאני ארכיב אותו שלא תלחץ או משהו.

פורסם

תיקח אחריות על המעשה, תתקן את הנזק.

והכי חשוב תספר לו ותראה לו שלקחת אחריות וטיפלת בבעיה בכוחות עצמך, הוא יראה בך אדם בוגר יותר מאשר יגלה זאת מאוחר יותר ואז הבושה היא כה מרה למרות שהיו לך כוונות יוצאות מין הכלל.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

לתשומת לב גולשי הפורום... החופש הגדול הגיע!

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

וואלה. לא ראיתי. כנראה עקף אותי בסיבוב.

לפותח השרשור. עם זה רק הפנס יאת בזול. כי לפעמים גם הפח (ברכב) מבסיס לפנס מכבל מכה ומתעקם!.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...