Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך למצוא כאן מישהו מהמוסד - הם בטח לומדים דברים כאלו בעל פה בקורס צוערים :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני לא אתפלא עם מדובר על תוצרת איראן.

יש להם כמה מפעלי רכב בינלאומיים (למיטב זכרוני, של פז'ו, רנו ואחת מהיפניות (טויוטה?)).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
אני לא אתפלא עם מדובר על תוצרת איראן.

יש להם כמה מפעלי רכב בינלאומיים (למיטב זכרוני, של פז'ו, רנו ואחת מהיפניות (טויוטה?)).

יש להם אפילו רכב שלהם נקרא איראן חודרו ואפילו קראתי לפני כחודש+ על רכב שלהם הכי חזק בעולם שמונע על גז.

בקשר לאופנועים , אני הייתי אופנוען על כלים כבדים במשך 6 שנים ,אין לך איזה תמונה שאוכל לראות?

פורסם

אגב, שמתי לב מצפייה בתמונות מאיראן שפג'ו 206 הוא רכב מאוד פופולרי שם, משהו כמו מאזדה 3 בישראל.

פורסם
אגב, שמתי לב מצפייה בתמונות מאיראן שפג'ו 206 הוא רכב מאוד פופולרי שם, משהו כמו מאזדה 3 בישראל.

בן דוד שלי שבא משם לביקור כאן בארץ לא מזמן

אמר שפז'ו פרסיה זה הדגם הכי נמכר שם זה דגם שמיוצר אך ורק, ורק בשביל הפרסים וכמובן מיוצר במפעל פז'ו המקומי

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

לא יודע איזה אופנועים יש באיראן.

אבל יש להם ניידות מעניינות.

2220478226_a32af14d84.jpg

100682766fqUTYT_ph.jpg

police2.jpg

לגבי הפיג'ו פארס...זה רכב שאכן נמכר שם בכמויות, וזה למעשה פיג'ו 405 עם "מתיחת פנים", למעשה אפילו ה-405 הרגילה עדין נמכרת שם.

peugeot405parscop.jpg

pars.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

Guest ספורטמוטורי
פורסם

יש מלא 206 כי היא מיוצרת שם

• תוכן חדש...