Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לחוק הגריסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמעתי שיצא חוק חדש יחסית בנוגע לאופצייה של גריסת רכב מעל 15 שנים על הכביש וקבלת החזר עליו של כ3000 שקל.

העכשיו השאלות שלי הן: ממתי אני יכול להשתמש בו? האם אני חייב שיהיה לרכב גם ביטוח או מספיק לי טסט או שגם זה לא צריך.?

והאם זה סכום כולל לכל רכבים או שהוא משתנה בין דגם לדגם?

תודה רבה על העזרה :roll:

פורסם

עדיין חושבים על זה. זה עדיין לא נכנס לתוקף לפי מיטב ידיעתי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שמעתי על זה לראשונה לפני הרבה שנים.לא נראה לי שהחוק הזה יעודד רכישת רכבים יותר חדשים,כי למי שמחזיק אוטו ישן,אין כסף להחליף לחדש.

כמו כן,במידה והחוק הזה יתקבל,צריך לקבוע פרק זמן מינימלי שבו בעל הרכב מחזיק בו,על מנת לא לעודד גורמים מסויימים להשתלט על השוק ולהרוויח על כל רכב (גם חוק בקבוקי השתיה התחיל כחוק למען איכות הסביבה).

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

טוב אזז נראה לי שבמדינה הזאת עד שזה ייכנס אני כבר יהיה נשוי+2 שזה אומר לפחות עוד 40 שנה :-P

וזה בסדר הגרוטאה שלי כבר הספיקה לסבול לי בידיים 5 שנים לפחות שיעשו עליה וידוא הריגה

פורסם

קרא את הקישורים המובאים בגוף השירשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=267285

אם עדיין יש שאלות, נראה לי שנכון יותר לאחד אותן לתוך דיון קיים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...