Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

לאחר החלפת מנוע קצת חאפרית, מפירוק מקומי (סיפור ארוך, מבקש לא להיכנס לזה, זה עובדה נתונה) נדלקת לי נורת המנוע כמעט כל נסיעה. בד"כ קצת אחרי תחילת הנסיעה וממשיכה לדלוק עד כיבוי האוטו.

 

לקחתי את הרכב לבדיקה במוסך מורשה של החברה, כדי שישלפו את התקלה. אמרו לי שם שבדקו את הרכב ושהתקלה שהופיעה היא של טורים גבוהים מדי. זה קצת הפתיע אותי כי לא הרגשתי בטורים חריגים, אבל הם אמרו שזה מה שהופיע. המכונאי שעבד על הרכב אמר שהוא לא ממש מוצא את הבעיה. אמר שבדק וואקומים ועוד כל מיני דברים שלא הבנתי או זכרתי (בפירוט העבודות בקבלה מופיע גם ניקוי בית מצערת וגם מנוע צעדים) ושלא מצא את הבעיה. הוא אמר שבגלל שהבעיה היא של טורים אז כל מה שנשאר לו זה לחשוד באיזה חלק של המנוע שאחראי על הטורים (על הכנסת יותר או פחות אוויר, לא יודע בדיוק). הוא הראה לי מעין חלק כזה שחור שבצד אחד שלו יש איזה משהו עם קפיץ. אמר שצריך לבדוק אולי זה הבעיה. הוא בדק ואין בכלל להשיג את החלק הזה בחברה. אמר שהוא ינסה לבדוק עוד כמה דברים. הוא אמר שאחרי הנקיונות וההתעסקות שלו הבעיה נעלמה קצת, למרות שלא עשה משהו ממשי, אבל אחרי שהוא נתן לרכב לרוץ קצת היא שוב חזרה. אחרי שהמשיך לעבוד עוד קצת על הרכב אמר שהוא מצטער אבל שהוא לא מצליח למצוא שום בעיה אחרת. אמר שייתכן והחלק שציין אשם בזה, אבל אין לנו דרך לשלול את זה כי אין להשיג חלק כזה, או שאולי יש איזו בעיה שנוצרה בהרכבת המנוע, אבל שברמת העיקרון אין לו איך לעזור לי ושהאפשרות היחידה הייתה לנסות להחליף את החלק הזה.

 

אציין שברמת העקרון גם לאחר החלפת המנוע הרכב מרגיש בסה"כ בסדר גמור ולא עושה בעיות ונוסע היטב בלי גמגומים או בעיות מיוחדות.

 

 

יש עיצות או רעיונות ?

פורסם

כן היית אמור לקחת את הפירוט ועוד יותר אם הוא לא פתר לך את הבעיה תראה אם תוכל לתת לנו רק את קוד התקלה נוכל לעזור לך.

כי הרי שהמנורה נדלקת, אתה יודע כמה גורמים יכולים להדליק אותה

משהו בסדר גודל של מאות אם לא אלפי קודי תקלה, לכן אם יהיה קוד התקלה נוכל לכוון אותך לפתרון.

פורסם

ייתכן כי כל מה שצריך לעשות הוא לימוד מצב סיבובי סרק.

יש מצבים שלאחר ניתוק מצבר צריך ללמד את מחשב המנוע מצבים מסויימים, ואולי כאן הבעיה.

החלק עם הקפיץ בצידו האחד נקרא מנוע צעדים והוא אחראי על מצב סיבובי הסרק.יש תהליך לימוד של החלק הזה וכדאי לפני הכל לבצע אותו.

יש להשיג את החלק הזה לא רק דרך מוסך מורשה.

יניב.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

***************

×
×
  • תוכן חדש...