Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש רכב כבר כמה זמן ולקחתי היום לבדיקה רובר R25. את הדגם מאוד אהבתי (נותנת כוח גם ב-120 קמ"ש, גיר רציף), את האקזמפלר הרבה פחות - המצב שלה לא היה משהו. אז אני חוזר לחיפושים.

אני מחפש רכב חזק (סביבות ה-100 כ"ס ומעלה) ואמין. לא אכפת לי אוטומט אם הגיר מוצלח (אמינות!!). זה לא צריך להיות רכב מירוצים פשוט אני רוצה שיהיה לו קצת כוח (הפונטו הרגילה ממש לא מספיקה).

חשוב לי שנתון חדש כמה שאפשר, 2002 ומעלה.

התקציב שלי עומד על 35K ובתקווה לרדת כמה שאפשר.

עוד משהו שחשוב לי זה 4/5 דלתות ולא 3.

למישהו יש אולי הצעות טובות בשבילי??

תודה רבה על העזרה,

בן

פורסם

ספורטיבי = הכוונה רכב עם כוח ?

או שהרכב גם צריך לפנות מתישהו ?

(אם זה לא חשוב זה בסדר, רק חשוב להבדיל כדי למקד את התשובה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הכוונה שלי בספורטיבי היא להאצה מהירה. בוא נגיד שמבחינתי כל דבר שהוא מתחת ל-12 שניות מ-0 ל-100 זה בסדר :)

פורסם

0-100 בפחות מ12 זה ספורטיבי?

אוטומאט גם הולך??

מעניין באיזה ספורט (היטולי) מדובר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כבר הסברתי שאני לא מעוניין ברכב ספורטיבי אלא סתם רכב עם 100 כ"ס ומעלה...

כן אוטומט גם הולך אבל רק אם הגיר הוא אמין.

מה אתם אומרים על סיאט לאון, 02?

פורסם

אחלה רכב, בעיקר בגירסת ה1.8 SPORT.

125 כ"ס, מעוצב יפה ופרקטי.

עידן

פורסם

מה לגבי האמינות של הרכב, ועלות האחזקה והטיפולים שלו?

אתה יודע אולי מה הצריכת דלק שלה בערך?

תודה

פורסם

לגבי אמינות וצריכת דלק- היא אמינה בגדול למעט בעיות פלסטיקה ידועות.

ממליץ לך על הדגם הידני כמובן, גם יותר חסכוני וגם יותר אמין.

עידן

פורסם

תודה על העזרה!

מבחינת אמינות ועלות החזקה, מה הכי כדאי לי - איביזה 1.6, קורדובה 1.6 או לאון 1.8? אני מדבר על שנתון 2002 כולן.

המפרט שלהן נראה סה"כ די דומה, רק הלאון מעט יותר חזקה.

פורסם

הלאון חזקה יותר ולכן גם שותה יותר.

האמינות אותו הדבר בכולן- תלוי במצב האקזמפלר עצמו.

עידן

• תוכן חדש...