Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אור דרך או אור מעבר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לי שאור גבוה/דרך מתאים לדרך בינערונית שאין רכב ממול[.]

ואור נמוך/מעבר מתאים לנהיגב בכביש עירוני[.]

שאלתי כזו- האם אני יכול לנהוג בדרך עירונית בלילה באור גבוה או שזה מסנוור?

והאם אני יכול לקבל קנס על נהיגה באור גבוה בדרך עירונית?

פורסם

אור גבוהה רק בכביש מושחר לחלוטין ללא תאורה וללא רכבים מלפני או זה בנתיב שלך או בנתיב הנגדי, זה מסנוור מאוד[.]

פורסם

קנס אני לא חושב שמקבלים על זה.

קרה לי פעם מקרה שנסעתי בכביש עירוני חשוך,ובא מולי אוטו עם אורות גבוהים,סימנתי לו כמה פעמים שיחליף לאורות דרך.בסוף כשעברנו האחד ליד השני,זאת הייתה בכלל מתנ"א.:|

פורסם

תנהג עם אורות הדרך (הגבוהים) בכל מקום שאתה מרגיש צורך בכך, כל עוד שאתה מקפיד שלא לסנוור נהגים אחרים, ללא קשר לכיוון נסיעותם.

דני G.

פורסם

תזכירו לי שוב את המושגים:

אור דרך: אור רגיל, שאתה מדליק כאשר חשוך?

אור מעבר: האורות ה"גבוהים"?

אור חניה: אורות קטנים?

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אם באורות עסקינן, מושג חדש שנכנס בשנים האחרונות, בנתיים במכוניות היוקרה, עם התרחבות תופעת אורות הלד

"אורות יום" או day time running lights/lamp

כל יצרן יוקרה עם ייחודיות שלו- בימר עם אנג'ל אייז שדלוקים ביום (ללא הקסנון הפנימי), אודי עם שורות הלדים וכו.

לאחרונה הפעלתי את התכונה הנ"ל בZ שלי בסוכנות (מספר גדול של מאות שקלים על לחיצת כפתור :|) וזה נראה מדהים.

דוגמאות-

בימר-

ergonomics_daytime_running_lights655996.jpg

אודי-

037__scaled_600_003.jpg

• תוכן חדש...