Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי הונדה סיוויק שנת 99 אוטומט 1.6,עשתה 190 אלף ק"מ.

אני רוצה לשפר לה קצת את ההספק של הכ"ס.אין לי מושג כ"כ בשיפורים.אבל הבנתי שיש צ'יפים ועוד כמה דברים שעוזרים.

אשמח לקבל המלצות לשיפורים אפשריים(ברגוע לא צריך להיסחף),וטווח מחירים פחות ויותר

פורסם

תבדוק במכון טסטים איזה דגמי מנוע מותר לשים על הרכב שלך, הרבה בעלי הונדות שנתקלתי בהם קיבלו אישורים לשים מנועי וי טק עם 140 או 130 סוסים

פורסם

לדעתי צנרת וקיט ראם אייר יכנסו לך בתקציב פחות או יותר.

יתן לך תגובה טובה יותר בדוושה ויוסיף כמה חמורים/סוסים תלוי במצב הרכב.

אבל עדיף קודם כל להביא את הרכב למצב מכאני כמו ביום שבו יצא מהמפעל (ללא לוחיות רישוי :lol:).

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

הסבה לגיר ידני החלפת מנוע למשהו חזק יותר אלה שבאים עם 130 סוסים כמו שכתבתי למעלה ואם אתה רוצה בכלל להשתגע תגדוש אותה ואז יהיה לך הונדה מפחידה

פורסם

מכירתו והחלפת הרכב בדגם הידני( מצטער פשוט זה מתבקש).

לא רק תחסוך בעלויות של השתלת גיר וזמן רב, אלא גם תרויח ככל הנראה מהמחירון היותר גבוהה של האוט'.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

למכור לא כל כך בא בחשבון, השקעתי לא קצת במערכת, בבידוד וכאלה. וגם שכל המכוניות הידניות לך תדע באיזה מצב הוא יהיה ואיך טופל. ופה כבר החלפתי לא קצת דברים כמו מסרק הגה רדיאטור.

לגבי החלפה לידני נירא לי שאפשר לעשות את זה באיזור ה 2K.

פורסם

5000 אלף להסבה לידני?

נסחפים פה בטרוף.

משפר יקר : יש חלקי חילוף להונדה כמו זבל של הזבלים, חפש לך מיד שניה הונדה מורדת מהכביש

שרוצים למכור ממנה חלקים או פירוקיה, תצטרך משאבת קלאץ,דוושות,גיר כמובן,וקלאץ תקנה חדש לא משומש.

ב- 3500 ש"ח עם עבודה אתה סוגר את הסיפור,ואת הגיר האוטומטי שלך אתה מוכר ב- 1500 ש"ח בשקט סה"כ

2000ש"ח השקעה בהצלחה.

נ.ב בעבר הסבתי מזדה 323 ועלה לי פחות.

• תוכן חדש...