Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת הפרסומות היותר טובות, אולי רק פרסומות של פורשה משתווים אליה.

שימו לב לקטע ב2:46 לדעתי זה הקטע הכי יפה בפרסומת.

ואם כבר מדברים פרסומת מדהימה של פורשה תקשיבו למילים אני מסכים עם כול מילה שם:http://www.youtube.com/watch?v=D09qQ_NM6QA&feature=related

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

ואו, הפרסומת של מרצדס פשוט מדהימה, אין מילים, בחיים, אבל בחיים לא ראיתי פרסומת שהאמת גרמה לי להתרגשות ותחושת גאווה, פרסומת ברמה הוליוודית לגמרי. פשוט גאוני.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גם אני כש ראיתי אותה כמעת בכיתי, בניגוד לרוב הפרסומות זות פרסומת איכותית.

ואני לגמרי איתך בקטע של הגאווה לכוכב משטוטגרט.

פורסם

כן גם זאת פרסומת יפה,לפורשה יש סדרה של פרסומות ארוכות כאלה,אך מה שאני הבאתי ומה שאתה הוספת לדעתי הכי יפים מבין כולם והכי מרגשים מבין כולם.

ועוד פרסומת מדהימה של מרצדס:http://www.youtube.com/watch?v=0Nj-XvnslPw&feature=related

פורסם
אם כבר פרסומת אז את כבר גאונות לשמה

אני בטוח שזה מתחבר לכולנו באיזשהו קטע.

כן גם זאת פרסומת יפה,לפורשה יש סדרה של פרסומות ארוכות כאלה,אך מה שאני הבאתי ומה שאתה הוספת לדעתי הכי יפים מבין כולם והכי מרגשים מבין כולם.

ועוד פרסומת מדהימה של מרצדס:http://www.youtube.com/watch?v=0Nj-XvnslPw&feature=related

איפה אבי נוף שיצלמו אותו לפרסומת הזו.

Polo 2012

פורסם

אפילו שבלילה אני לא מפנטז על פורשה (גם לא ביום), אני מאוד מזדהה עם המסר של הפרסומת.

לרוב, כשאני נתקל באנשים שעומדים בפני רכישת רכב ששואלים בעצתי, אני נוכח לגלות שמה שבעיקר מעניין את הרוכש הממוצע זה פרקטיות. נוחות, עיצוב, הנאה, בטיחות והנדסת אנוש הם דברים שלרוב כלל אינם מובאים בחשבון במקרה הפחות גרוע, או נחשבים למותרות במקרה היותר גרוע.

אני שמח שלפחות במקרה אחד, הצלחתי להוציא אדם מהקיבעון הזה, ולגרום לו לרכוש רכב שהוא אפילו לא חשב עליו כאופציה. היות ואני נמצא בקשר הדוק עם אותו אדם, אני גם יודע שהוא מאוד מרוצה מהתוצאה הסופית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, סתם סקרנות איזה רכב בסוף אותו אדם קנה? ומה הוא חיפש מלחתחילה?

פורסם

הפרסומת השניה של פורשה ממש ריגשה אותי. וואו. לפי דעתי אפילו יותר טובה מזו של המרצדס (שגרמה לי לצמרמורת).

איפה יש פה סוכנות פורשה קרובה? אני בדודה :lol:

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...