Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לגבי דוח חנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני יודע שפתחו מספר פעמים דיון של אנשים על כך שהם קיבלו דוח חנייה ומבקשים עזרה, אך הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה מדוייקת...

רציתי לשאול כמה דברים:

1)בבקשה לביטול דוח, עדיף להיות נהג חדש (שנה על הכביש) ללא עבירות כלל, או נהג של כ-4 שנים עם עבירה בודדת? למי יש יותר סיכוי לביטול?

2)אם לא קיבלתי את הדוח בדואר, זה אומר שהוא בוטל? עברו 17 יום מאז קבלת הדוח.

אני לא יודע אם לשלוח את הבקשה לביטול הדו"ח, כיוון שעוד לא קיבלתי את הדוח בדואר ואני מפחד שזה רק יגרום לכך שכן יקנסו אותי.

אשמח לעזרה :)

תודה רבה.

פורסם

אם שמו לך את הדו"ח על החלון, רשום לך שיש 90 יום לשלמו. רק אם לא תשלם אותו, יצאו בעירייה מהנחה שכנראה עף ברוח וישלחו לך דו"ח חדש עם הסכום המקורי. הדו"ח נשלח בערך חודש לאחר תום ה-90 יום מדו"ח החלון, כלומר כ-4 חודשים ממועד העבירה. גם הדו"ח שיגיע בדואר יאפשר לך תשלום של 90 יום (כלומר כ- 7 חודשים ממועד העבירה) וכן רשות עירעור ואפשרות להישפט.

את הרשות המקומית לא מעניין אם אתה נהג חדש, ותיק, תייר, או אם יש לך בכלל רישיון נהיגה. לצורך הענין הרכב יכול להיות רשום על שם ילד בן 7 או על שם עיוור בן 60. כשאתה כותב להם שאין לך עבירות קודמות, הם יכולים להתייחס רק אם אין לך עבירות חניה ברשות המקומית הספציפית שלהם, ואין להם אפשרות לדעת האם אין לך 200 דוחו"ת בעיר אחרת.

מבחינת העיריה, אם אדם עם 20 שנות רישיון לא קיבל אצלם דוחו"ת, או אם נהג חדש לא קיבל דוחו"ת, זה היינו הך. כשהם מקבלים דו"ח, שנייהם באותו מעמד = קיבלו דו"ח לראשונה מהרשות המקומית הספציפית.

סמנטית, אולי לנהג החדש יתנו פחות חסד בבקשתו, אבל עקרונית אין הבדל בין נהג חדש לותיק. אני לא חושב שזה רלוונטי לציין את הוותק שלך כנהג.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם שמו לך את הדו"ח על החלון, רשום לך שיש 90 יום לשלמו. רק אם לא תשלם אותו, יצאו בעירייה מהנחה שכנראה עף ברוח וישלחו לך דו"ח חדש עם הסכום המקורי. הדו"ח נשלח בערך חודש לאחר תום ה-90 יום מדו"ח החלון, כלומר כ-4 חודשים ממועד העבירה. גם הדו"ח שיגיע בדואר יאפשר לך תשלום של 90 יום (כלומר כ- 7 חודשים ממועד העבירה) וכן רשות עירעור ואפשרות להישפט.

את הרשות המקומית לא מעניין אם אתה נהג חדש, ותיק, תייר, או אם יש לך בכלל רישיון נהיגה. לצורך הענין הרכב יכול להיות רשום על שם ילד בן 7 או על שם עיוור בן 60. כשאתה כותב להם שאין לך עבירות קודמות, הם יכולים להתייחס רק אם אין לך עבירות חניה ברשות המקומית הספציפית שלהם, ואין להם אפשרות לדעת האם אין לך 200 דוחו"ת בעיר אחרת.

מבחינת העיריה, אם אדם עם 20 שנות רישיון לא קיבל אצלם דוחו"ת, או אם נהג חדש לא קיבל דוחו"ת, זה היינו הך. כשהם מקבלים דו"ח, שנייהם באותו מעמד = קיבלו דו"ח לראשונה מהרשות המקומית הספציפית.

סמנטית, אולי לנהג החדש יתנו פחות חסד בבקשתו, אבל עקרונית אין הבדל בין נהג חדש לותיק. אני לא חושב שזה רלוונטי לציין את הוותק שלך כנהג.

.

אבל ששולחים אחריי ה-90 יום ד"וח חדש, הוא לא יוגדל ב-50 אחוז?

• תוכן חדש...