Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה תמונות,

הספיידר GTV הלבנה מדהימה,

כך גם ה147 GTA.

אך אתמול יצא לי לראות 156GTA סטיישן,

רכב פשוט מפעים! :wink:

אין על האיטלקיות.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
שאלה קצת לא קשורה.

ציפיתי לראות אלפא GT במפגש הזה (מקווה שזה יהיה הרכב הבא שלי)

חבל שלא היו איזה כמה.

בכל מקרה, בחנתי כמה אלפות מהדגם GT ואני שמתי לב שאין להם סאן רוף.

יש דגמים שכן יצאו עם סאן רוף?

אין GT עם סאן רוף בגלל מבנה הגג שלא מאפשר התקנה בלי הקטנה משמעותית של מרווח הראש.

אני מניח שאפשר להתקין חלון בגג ללא אפשרות פתיחה.

סתם מתוך סקרנות, למה אתה צריך את זה?

פורסם

אני לא מבין איך בכלל ניתן להשוות בין האלפא 156 לבין האלפא GT.

אולי הסיבות שלי לקניית רכב הם מטומטות בעיני המון אנשים אבל אני הולך על רכב דבר ראשוון בגלל העיצוב שלו והדבר השני כמובן אם יש בו קצת כח, לדוגמא הצבתי לעצמי קבוצה של כמה רכבים שלבסוף אחד מהם אני אקנה ותבינו שאין קשר בין אחד לשני:

אלפא GT, לאנד קרוזר קצר, A3 2.0T, אאודי TT, פולקסווגן שירוקו,BMW סדרה 3 קבריולט, אאודי A4 קבריולט ולעומת זאת אני בחיים לא אפזול לרכבים כמו גולף GTI סיאט לאון, אלפא מיטו שנחשבים לרכבים מעולים עם ביצועים מעולים מסיבה הפשוטה שלדעתי הם רכבים מכוערים, למרות שהלאון קופרה בצבע לבן עם ג'אנט שחור תהיה יפהפייה אבל עדיין זה לא זה, אני הרבה יותר אוהב את העיצוב של הלאון הקודמת, היא הרבה יותר ספורטיבית.

אבל כמו שאתם רואים כמעט ואין קשר בין רכב אחד לשני אולי 2 רכבים נכנסים לאותה הקטגוריה שהם מציעים, מה לעשות אני הולך על רכב שנראה טוב תגידו פוזה או מה שאתם חושבים, לפי דעתי בארץ לא צריך רכב יותר מדי חזק עם ביצועים מטורפים וחוץ מזה לכל הרכבים שהצגתי יש אחלה ביצועים חוץ אולי מהלאנד קרוזר שלא מחפשים ברכב כזה ביצועים.

בTGא יש את הדגם עם ה240 כ"ס והעיצוב שלה הוא מדהים אלו הסיבות שאני רוצה את הרכב הזה.

בקשר לסאן רוף,

יש אנשים שאוהבים את הדברים הקטנים האלה ברכב וזה מה שמשלים להם את הרכב שהם רוצים, אצלי זה סאן רוף.

אני בטוח שיש פה המון אנשים שלא יקנו רכב גם בגלל משהו קטן כמו סאן רוף או לא יודע מה, במקרה שלי אני כן אוותר מן הסתם על הסאן רוף(לא שיש לי ברירה אם אני רוצה את הרכב הזה).

פורסם

סרטון שהוכן מהתמונות וקטעי וידאו שצולמו מהדרך.

בבקשה:

KOwHVWFXE2M דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני מדבר מבחינת עיצוב.

מבחינת עיצוב ה-156 שלפני מתיחת הפנים היא אולי הרכב (סדאן, לכל הפחות) עם העיצוב הכי שלם והכי יפה שיצא אי פעם ורמזים ממנה ניתן למצוא היום כמעט בכל רכב חדש, בין אם בעיצוב החיצוני ובין אם בפנימי.

ה-GT לא כ"כ שלמה (אף שאני מאד אוהב את העיצוב שלה, הישבן בבירור לא כ"כ הרמוני עם הפרונט). אבל מצד שני, על טעם וריח...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נראה שהיה מפגש מושקע ביותר של המועדון.

שאפו על הארגון והביצוע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ל.היה נוח על על המושב האחורי של המפלצת?

כמה אתם מזיינים תשכל על העיצוב של האלפות.

אם לא היה מה להגיד על העיצוב היה סמל של טויוטה מקדימה.

אייל

• תוכן חדש...