Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לנכבדי הפורום.

היום עשיתי טיפול 10 אלף לרכב, (בעצמי כרגיל)

בטיפול הנוכחי הייתי צריך להחליף גם פלאגים, מה שחנות החלפים הביא לי זה NGK 3 אלקטרודות, ומה שיש כרגע ברכב זה אלקטרודה אחת עכשיו השאלה שלי איזה פלאגים שמים בטיפולים בחברה עצמה?

והאם הפלאגים של NGK 3 אלקטרודות מתאימים בכלל?

אני עדיין מחכה עם ההחלפה שלהם כי אני לא רוצה לשים פלאגים שלא מתאימים.

בתודה מראש.

פורסם

פלגים מקורים הנמכרים בצ'מפיון לא יקרים בהרבה מפלגים של NGK או בוש ובהרבה מקרים אפילו זולים יותר.

הפלגים המקורים מיוצרים על-ידי חברת NGK והמתאימים לרכב שלך (קוד מנוע AEH, AKL) הם :

BKUR 6 ET-10 מירווח אלקטרודה 0.9-1.1 מילימטר.

מק"ט VAG 101 000 033 AA

הפלגים בעלי אלקטרודה אחת.

ייתכן שהפלגים שרכשת הינם "משופרים" וגם מתאימים לרכב.

מה המק"ט של הפלגים שרכשת ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לדגם המנוע שציינת הפלג המתאים הינו תוצרת בוש מק"ט

F7 HPP 222U

מק"ט ייצרן VAG 101 905 601

לפי דעתי הפלג שרכשת לא מתאים לקוד המנוע שלך.

פורסם

ממה אתה מבולבל ? מזה שמכרו לך פלגים ולא ביקשו את קוד המנוע אלא רק נפח מנוע ושנת ייצור ?

זו אחת מהסיבות שלפעמים מומלץ לרכוש חלפים שהמחיר שלהם לא יקר יותר מאשר בחנות לחלקי חילוף בצ'מפיון מכיוון שהמחסנאי תמיד יבקש ממך קוד מנוע או את רישיון הרכב.

באותה שנת ייצור יכולים להיות 2 מנועים בעלי אותו נפח מנוע וקוד מנוע שונה ופלגים שונין תוצרת ייצרן אחר.

פורסם

אני מבולבל כי בדרך כלל המקום שאני קונה ממנו לא טועה בחלפים :)

אגב האתר של NGK לא נותן את הדגם מנוע שלי

לא נורא מקסימום נחזיר את הפלאגים הנוכחים ונקנה במורשה וזהו ככה יהיה שקט לעוד 30 אלף ק"מ (למרות שאני מוכר אותו בקרוב)

פורסם

תבדוק שוב פעם באתר של NGK ותראה ששני הפלגים מתאימים.

PZFR6J-11

BKUR6ET-10

לפי הנחיות הייצרן הפלאג המתאים הוא

PZFR6J-11

פורסם

לא תמיד כדאי לקנות בחברה מרק, אבל בהחלט שווה תמיד לברר כי במקרים רבים המחירים קרובים, שווים או אפילו יותר זולים מהתחליף!

במקרה של הפלאגים לגולף GTI של NGK זה לא השתלם, כי הם עלו לי בחברה 120 ש"ח לפני מע"מ ליחידה, בערך פי 2 מהמחיר שלהם בחנויות החלפים.

אם הייתי יודע, הייתי קונה בחוץ. בכל מקרה הם מספיקים ל60 אלף ק"מ , ככה שקשה לי להאמין שאני אהיה זה שיחליף אותם שוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...