Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל המכובדים!

לפני שבוע תדלקתי סולר (טנק מלא) בתחנת דלק הרגילה שלי, ואחרי בערך 100 ק"מ של נסיעה הרגשתי כאילו הרכב מאבד כח לשבריר שניה בתאוצה. אחרי עוד כ-50 ק"מ המנוע התחיל לזייף בהילוך סרק, נותן הרגשה של בוחנה אחת שמפסיקה לעבוד לכמה זמן, זה יכול להיות לשניה, ויכול להיות למס' דקות.

במוסך לא הצליחו להתגבר על הבעיה, החליפו פילטר סולר, שמו תוסף, חיפשו, בדקו, אך זה לא עזר. יש לציין כי גם המחשב אליו חיברו את הרכב, לא מראה שום תקלה. מה שהמוסכניקים אמרו לי זה "אחרי שייגמר הסולר, תתדלק בתחנה אחרת, אם זה לא יעזור, אז תחכה שהמצב יחמיר" :evil::evil:

מה דעתכם על הבעיה המוזרה הזאת, והאם תדלוק בסולר אחר עלול לפתור לי אותה?

הרכב פיג'ו 406 1999 טורבודיזל 2.1 ל' 110 כ"ס בעל משאבת סולר אלקטרונית של LUCAS

בתודה מראש לעונים,

איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

שלום לכולם!

אני זקוק להמלצתכם על בעל מקצוע שיכול לנקות לי את מיכל הדלק.

לפני שבוע תדלקתי ב"סונול" בכניסה הצפונית ללוד והסולר היה מהול\מלוכלך, וזה עשה לי המון כאב ראש, וכמעט הכל הסתדר אחרי תידלוק בסולר נורמלי בתחנת דלק אחרת.

סיבה נוספת שבגללה אני רוצה לבצע את הניקוי - הרכב הגיע ל300K ק"מ, ונראה לי שהצטבר לא מעט לכלוך בטנק.

תתקנו אותי אם אני טועה :roll:

המשך יום נעים

איוון

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

תודה לעונים, :lol:

הבעיה הייתה בסולר - היה מהול.

כמעט הכל הסתדר אחרי תדלוק טנק מלא בתחנת דלק אחרת

תיזהרו מ"סונול" בכניסה הצפונית ללוד!

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

אנחנו עדיין בהלם שיש 406 דיזל :shock:

(בגלל זה לא קיבלת תשובות :wink: )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
שלום לכולם!

אני זקוק להמלצתכם על בעל מקצוע שיכול לנקות לי את מיכל הדלק.

לפני שבוע תדלקתי ב"סונול" בכניסה הצפונית ללוד והסולר היה מהול\מלוכלך, וזה עשה לי המון כאב ראש, וכמעט הכל הסתדר אחרי תידלוק בסולר נורמלי בתחנת דלק אחרת.

סיבה נוספת שבגללה אני רוצה לבצע את הניקוי - הרכב הגיע ל300K ק"מ, ונראה לי שהצטבר לא מעט לכלוך בטנק.

תתקנו אותי אם אני טועה :roll:

המשך יום נעים

איוון

רוב מכוני רדיאטורים מתמחים גם בניקוי מכלי דלק.

לאור המקרה אני בעד ניקוי המיכל והחלפת מסנן סולר לאחר מכן.

פורסם

ראוי לציין כאן שבסונול באילת אחרי כל הרכבים שנמצאים בנמל (לכיוון טאבה) תדלקנו אני וקרובי משפחה את האופנוע ים בבנזין 95 דבר שפגע בביצועים לחלוטין האופנוע הגיב אחרת למצערת הגז ככל הנראה מדלק מהול.

מריח ממש רע:roll:.

פורסם
תודה לעונים, :lol:

הבעיה הייתה בסולר - היה מהול.

כמעט הכל הסתדר אחרי תדלוק טנק מלא בתחנת דלק אחרת

תיזהרו מ"סונול" בכניסה הצפונית ללוד!

אתה בטוח? לא ראיתי שום בעיה לאחר תידלוק בתחנה הנ"ל (גולדיזל..)

מה שכן המחיר שם זול יחסית לתחנות אחרות בעיר, 4.9 ש"ח לליטר.

ברכב שלי יש נורה שנדלקת כאשר החיישן בפילטר סולר מזהה מים בסולר,

קרה לי שהיא נדלקה לי בעבר, אבל אחרי תדלוק בסונול היא לא נדלקה יותר.

• תוכן חדש...