Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאליקו זאפקו IFORCE יושב בבית כבר קרוב לשנה עד כמה שאני זוכר, אפשר לסמוך עליו שהוא כבר עשה השוואה

לסאב שלי קיים מושג בשם SQ , כמו לשהסטלר אודיו יש SQ.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

הרגע הוכחת שהסאב שלך וSQ זה שני דברים שונים :).

אף פעם לא שיבחתי את ההאסטלר , עדיין לא :wink: ואתה?... נותן תגובה על סמך מה?.

את הIFORCE אתה לא השוותה לשום מגבר אחר, להגיד שאלי השווה? אני לא רואה פה תגובה של אלי אלא שלך.

את ההאסטלר שמעת שאתה מדבר עליו?.

הרגע הוכחת שאתה מדבר שטויות מוחלטות והתגובות שלך שוות ל***

מצחיק אתה :lol:

פורסם

סטאס, זה לא מקומי להגיב פה.

אני גם לא רוצה להעלות תוצאות של מבחנים שאני ביצעתי כי יחשבו שאני משוחד.

אז אין לי טעם להתערב בשרשור.

סטאס, אתה הוא ש"מצחיק" פה.

אתה זורק דברים לאוויר ללא שום ביסוס, ללא נסיון ואני מאמין שהרבה דברים אתה פשוט ממציא.

לילה טוב:)

מצחיק אתה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הרגע הוא הוכיח שהוא לא שמע .

והתגובה מבוססת על כלום.

ואתה מנסה להוציא אותי בתור המטומטם?.

עזוב.

ירדתי מהשרשור.

פורסם

בכול אופן ה-JL אודיו 300\4 טוב משניהם אם אתה יכול להשיג אותו באותו מחיר אין התלבטות כלל.

1+ עדיף jl audio אמנם מוצהר פחות RMS אבל האיכות עולה על שניהם.זו דעתי אחריי ששמעתי אצל חבר סאנדאון והיה לי חצי שנה זפקו (שהיה מעולה) .וJL שיש לאחי פשוט מדהים.

פורסם

מעניין אותי אם שמעתם על אותה מערכת.

לא השוואתי ראש בראש את סדרת ה- SAX של סאנדאון (רק את סדרת ה- Z ועליהם אשמח להגיב) אבל כמעט בכל מערכת שהוחלף מגבר לסאנדאון, היה שיפור בשמיעה. אם זה שליטה יותר טובה בוופרים או אם זה תוצאה כללית טובה יותר.

מי שמגיב רצוי שיגיב על סמך ניסיון או אם לא אז שיגיד על סמך מה הוא חווה דעה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לסרול

אם הכוונה אליי אז כן שמעתי ורשמתי ששמעתי ואיך.לא אמרתי שהסנדאון לא טוב רק שהג'יאל לי נשמע יותר טוב.הזפקו שהיה לי היה מעולה אבל יותר מידי דומיננטי בשבילי.לכל אחד יש שמיעה שונה ומחפש דברים שונים לכן לא כדי לרכוש רכיבי אודיו ללא שמיעה קודמת.

פורסם

אתה מתכוון ששמעת את שניהם על אותה מערכת עם אותם כיוונים וה- JL נשמע יותר טוב ? לא הבנתי בדיוק למה התכוונת.

מבחינת הספק, זו לא אמורה להיות הבעיה פה, ה- K2P זה סט נציל עד מאוד.

רק שפותח הנושא רוצה להגביר אקטיבית ולכן צריך קרוס מלא.

פורסם

לא על אותה מערכת אבל את הג'יאל שמעתי עם כעשר סוגי רמקולים שונים (השוואה בחנות בארהב של אחי)את הזפקו שמעתי אצלי עם 3 סוגי רמקולים.את הסאןדאון שמעתי עם מורל או דוטק או הייבריד לא זוכר.זה מספיק :?: לי הגי'אל נשמע הכי טוב.

אבל שוב ממליץ לפותח השרשור לשמוע לבד לחבר לרמקולים שלו ולבחור מה שהכי מתאים לו.

פורסם

יופי, חשוב להגיד שלא השוואת על אותה מערכת.

שמעת את ה- JL על מורל ? לא תקבל תוצאה סופית טובה. קיקר מותקן ומכוון כראוי ייתן תוצאה טובה יותר. אני מסכים שהמגבר של JL יותר איכותי, ובכלל סדרת הסלאש של JL זכתה להרבה שבחים, אבל עדיין המערכת תישמע טוב יותר על קיקר.

זו היתה סתם דוגמה ובגלל זה מה שחשוב זו התוצאה הסופית במערכת הספציפית. לא שמעתי פוקאל על JL, שמעתי את קומפוננטים של פוקאל על סאנדאון והן נתנו תוצאה סופית טובה. ושוב, היתרון של הסאנדאון במקרה הזה הוא הקרוס ולא העוצמה, גם הסאנדאון 50.4 יוכל להגביר את הסט הזה מספיק חזק.

פורסם

מישהו פה השווה את הסאנדאון מול הזפקו והRS4?, לא נראה לי.

אז דעתכם מבוססת על ? ...

עדיף שלא אגיד על מה.

ואתה השוות ביניהם כשאתה מגיב בכזאת נחרצות ("ה-RS4 יותר טוב מהסאנדאון") ? אז בבקשה ממך, להבא כשאתה מגיב בצורה כזאת, אל תחשוב רק על מי שמולך ומה הוא עשה או לא. תחשוב גם על עצמך.

כשאנשים יתחילו להשוות, ניתן יהיה לומר עוד איכשהו מי איכותי יותר ומי חזק יותר. אם יש לך ניסיון עם ה-RS4, תמליץ עליו. אבל אל תגיד "הוא יותר טוב מהסאנדאון" כי(לא נראה לי שאני צריך להסביר שוב, נכון?).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש לי אפשרות להביא את ה jl audio 300/4 משומש מספר חודשים בכ 1600 ש"ח,

אומנם בלי אחריות כי נקנה בחו"ל.

בכל אופן מכל הבלאגן והוויכוחים שהתווצרו פה, במידה והכל בסדר והוא תקין

האם זאת תיהיה הבחירה הנכונה, בהתחשב באלמנטים שיעבדו ביחד ובתקציב?

פורסם

בקשר לZAPCO

התלבטתי המון לגבי הI-FORCE שזו סדרה נמוכה (של חברה מצויינת)

אבל עכשיו אני יכול להגיד לך בלב שלם שזה מגבר נהדר שנותן בהחלט תמורה מצויינת לכסף,אם תשיג במחיר טוב - זכית!

ושמעתי לא מעט :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...