Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hummer H2 משופר

Vibraddict
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מילא זה , לפחות לזה יש שימוש , להפוך רכב שטח אדיר לעוד יותר טוב

אבל מה שראיתי לפני שבועיים באילת היה מגוחך - H2 ששמו לה יותר צמיג עם חתך יותר נמוך משל האופניי שטח של אחי הקטן וצמיגי כרום שכמעט עשו אותי עיוור מהסנוור...

הגיוני - לקנות אמר שלא יוכל לנסוע בשטח.

פורסם

הרכב במציאות נראה פשוט ענקי! עוד לא ראיתי דבר כזה בארץ.

אם הוא נכנס במישהו, הוא פשוט עולה עליו וממשיך...

מטורף.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
65 לא מחייב יבוא אישי :roll:

קצת מוזר כשזה בא "מאחראי יבוא אישי" באוטו דיל :?

אתה בא לזלזל במי שאני וחיי את התחום יותר ממך ביום יום אז בוא אני אספר לך שיש גם מכוניות מיובאות בייבוא אישי עם סיומת 65.

ממה שאני יודע היום מקבלים 68 בסוף אבל זה לא העניין, העניין הוא שהרכב מיובא ולא נמכר בייבוא סדיר ואם אתה רוצה לבדוק אותי עד הסוף תתקשר לUMI וניראה מי צודק.

יניב

פורסם

אותי יותר מעניין איך זה עובר מבחינת בוחני התנועה. את הפג'רו שלי לא יכולתי להגביה ביותר מכמה אינצ'ים בודדים בגלל העובדה הזאת.

מעבר לזה, מי שחושב שזה "טוב בשטח" ההגבהה הזאת אז טעות בידו, זה מקסימום יותר טוב לזחילת סלעים. הוא העלה את מרכז הכובד של הרכב בצורה כזאת שגם בשבילים ובבוץ הוא יאלץ לזחול.

פורסם
XX-XXX-65 זה לא ייבוא אישי...זה ייבוא סדיר

ההאמר הזה ענק גם בלי ההגבהה הענקית שהוא עבר, אפשר לראות בתמונות את היחס שלו לרכבים אחרים (כמו הגולף שבתמונות)

וזכור לי בשירות הצבאי שעבר לי H2 במחסום...הדבר הזה פשוט ענק

65 לא מחייב יבוא אישי :roll:

קצת מוזר כשזה בא "מאחראי יבוא אישי" באוטו דיל :?

ביטון, אני רוצה להראות ל"חוכמולוג" כמוך מי יותר מבין ושאתה מנסה להוציא אותי אחד שלא מבין או איזה שקרן שאני לא יודע אבל כניראה שאתה צריך לקלוט מי אני ומה התחום בו אני עוסק ולכן יש הוכחות לכך

אותו האמר בחוף ליד המרינה בהרצליה

IMG_0218.jpg

IMG_0222.jpg

תודה לליאור שצילם את התמונות מסקאלה.

אז כמו שכבר אמרתי לך אדון "חוכמולוג" אל תנסה לשחק אותה עלי איזה משהו כי כניראה אני יותר בתחום הזה ממך.

יניב

פורסם

למה אתה לא מצנזר את המס'?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
למה אתה לא מצנזר את המס'?!

ככה פירסמו את התמונה וגם זה טוב להוכחה שצריך לתת לאדון ביטון.

יניב

פורסם

ואיך אני אמור להבין מהתמונה שהעלת שהרכב לא/כן יבוא אישי :?

אגב כתבתי "לא מחייב יבוא אישי"

נ.ב

אף אחד לא מזלזל בך, אני מציע לך לפנות לעזרה מקצועית (אתה יודע שיחות וכאלה) בנוגע לחוסר הביטחון שלך .

פורסם

מה ההספק ? ויש מישהו אמיץ מספיק להשתמש בכל ההספק הזה ?

אגב - הגבהת מרכז כובד של המכונית כחצי מטר מהמתוכנן גם נחשבת כשיפור ? :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D

• תוכן חדש...