Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ניתן להזמין ריפודי עור מהיצרן לאחר רכישת הרכב?

Yakird12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

סתם מתוך עניין - איזה יבואנים מבצעים שם את התקנת הריפוד?

בבקשה כמה פשוט מתוך האתר שלהם !

נציגי יבואני הרכב בישראל:

B.M.W

MITSUBISHI

CHEVROLET

SKODA - CHAMPION MOTORS

BUICK

SUZUKI

DODGE

CHRYSLER

SANG YONG

JEEP

HYUNDAI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי רק מס' רכבים אצלהם באתר. אני מעוניין לדעת(שוב, רק מתוך סקרנות) איזה יבואנים שולחים אליהם רכבים לפני שהם מגיעים ללקוח. מה שרואים באתר זה אנשים פרטיים ששולחים לשם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי רק מס' רכבים אצלהם באתר. אני מעוניין לדעת(שוב, רק מתוך סקרנות) איזה יבואנים שולחים אליהם רכבים לפני שהם מגיעים ללקוח. מה שרואים באתר זה אנשים פרטיים ששולחים לשם.

גילוי נאות חשוב-אני עובד עם אוטו-אלגנס בכל מה שקשור לשיווק ולתחום האינטרנט.

לגבי השאלה שלך, היבואנים שנכון לעכשיו עובדים איתנו הם UMI ששולחים (בעיקר) מאליבו, אפיקה, קפטיבה וביואיק.

בנוסף יש את קאיה שכל הספורטאז' שנמכרות עם ריפודי עור בארץ מגיעות מחו"ל עם בד ומוחלפות כאן בעור. יונדאי שולחים הרבה מאוד טוסון לעבודות עור. מעבר לזה? רכבים מסוימים מגיעים מלנד-רובר, מוולו ולפעמים גם מרצדס ו-bmw שולחים. חברות הליסינג שולחות גם שלל מכוניות לביצוע עבודות עור.

מבחינת איכות ורמת העבודה אני מציע שתיגש למקום, האתר לא משקף כלל! מדובר ברמה אירופאית לגמרי (גם מבחינת הציוד , המכניקה ואיכות העור איתו עובדים) אני עכשיו מחליף את מושבי הבד במיאטה שלי בעור אצלהם.

מבחינת מחירים? תצטרך להגיע לשם בשביל לקבל הצעת מחיר מדויקת, אבל המחיר הוא בסביבות ה-2000 ש"ח למושב. אם תרצה ותתרשם תדבר איתי, אולי אוכל לארגן לך תנאים קצת יותר טובים ברמת המחיר.

Lexus CT200H

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2000 שקל למושב ?! בחיי זאת חתיכת מציאה לעומת Audi שרוצים על הריפודי עור 10 אלף שקל +

אם אני אחליט לעשות אצלם את הריפודים אני אשמח ליצור עימך קשר , תודה :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גילוי נאות חשוב-אני עובד עם אוטו-אלגנס בכל מה שקשור לשיווק ולתחום האינטרנט.

לגבי השאלה שלך, היבואנים שנכון לעכשיו עובדים איתנו הם UMI ששולחים (בעיקר) מאליבו, אפיקה, קפטיבה וביואיק.

בנוסף יש את קאיה שכל הספורטאז' שנמכרות עם ריפודי עור בארץ מגיעות מחו"ל עם בד ומוחלפות כאן בעור. יונדאי שולחים הרבה מאוד טוסון לעבודות עור. מעבר לזה? רכבים מסוימים מגיעים מלנד-רובר, מוולו ולפעמים גם מרצדס ו-bmw שולחים. חברות הליסינג שולחות גם שלל מכוניות לביצוע עבודות עור.

מבחינת איכות ורמת העבודה אני מציע שתיגש למקום, האתר לא משקף כלל! מדובר ברמה אירופאית לגמרי (גם מבחינת הציוד , המכניקה ואיכות העור איתו עובדים) אני עכשיו מחליף את מושבי הבד במיאטה שלי בעור אצלהם.

מבחינת מחירים? תצטרך להגיע לשם בשביל לקבל הצעת מחיר מדויקת, אבל המחיר הוא בסביבות ה-2000 ש"ח למושב. אם תרצה ותתרשם תדבר איתי, אולי אוכל לארגן לך תנאים קצת יותר טובים ברמת המחיר.

בבוא העת כשאשקול לרפד אכן אפנה אליכם. בינתיים השאלות שלי היו מתוך עניין בלבד. תודה על התשובות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2000 שקל למושב ?! בחיי זאת חתיכת מציאה לעומת Audi שרוצים על הריפודי עור 10 אלף שקל +

אם אני אחליט לעשות אצלם את הריפודים אני אשמח ליצור עימך קשר , תודה :-)

2000 ש"ח למושב X 5 מושבים ברכב = 10K ש"ח.

הריפוד עור של אודי מגיע במסגרת "חבילת ספורט" שגם מחליפה לך את המושבים מסטנדרטיים לכאלו יותר ספורטיביים (פעם אחרונה שבדקתי, לפני ~2.5 שנים, חבילה זו עלתה כ13K).

לדעתי האישית - לא הכי משתלם.

2000 ש"ח למושב ברכב בגודל מלא (דהיינו 5 מקומות ישיבה) - זה ברוב המקרים יותר יקר מלהזמין את הרכב עם ריפודי עור ישירות מהיצרן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון שזה יוצא אותו מחיר פחות או יותר אבל השיקולים שלי אחרים , בגלל בעיות תקציב קשה לי להוסיף בנוסף לחבילת שארפ ולפנסי הקסנון גם ריפודים מעור , זה כבר חורג יותר מידי מהתקציב שלי לרכב.

חשבתי שיהיה נחמד כרגע להשאר עם ריפודי בד ובהמשך להוסיף לרכב ריפודים מעור שיהיה לי כסף.

לגבי החבילת ספורט שמציעים בAUDI הריפודים שם זה עור משולב באלקנטרה ואני רוצה ריפוד מלא מעור , מה גם שבחבילה הזאת לא ניתן לבחור גוון אחר למושב חוץ משחור אם אני לא טועה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלטתך...

תתחדש על הA3. לא תצטער ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב, אמרתי שהמחיר הוא כ-2000 ש"ח. זה נגזר מהרבה מאוד פרמטרים. ישנם רכבים דו-מושביים כמו הרכב שלי שאז המחיר הוא המקסימום (כ-2000 ש"ח למושב כולל מע"מ) ככל שמספר המושבים עולה, המחיר per מושב יורד ורכב שלם ניתן לביצוע גם מתחת ל10,000 ש"ח. בנוסף, יש אופציות להורדת העלויות כמו עור משולב בבד.

מעבר לכך, ברכבים שניתן להזמין את הריפוד מהיצרן אז כן, זה שווה. אבל בארץ שלנו היבואנים לא משאירים הרבה אופציות. תנסה להיכנס לדלק מוטורס או לכל אחד מהיבואנים הגדולים (ולא לרכבי הפרימיום והיוקרה שהעור בא כסטנדרט) ולהזמין מושבים מעור-יצחקו עליך. ב-bmw אם תבקש עור בדגמים שמגיעים ללא עור (כמו סדרה 1 או סדרה 3 בדגמים מסוימים) סביר להניח שאת ההתקנה יבצעו ב-AutoEleganec (גם מבחינה כלכלית זה עדיף ליבואן מאחר והוא משלם פחות מס על הרכב, לא נכנס לזה)

Lexus CT200H

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שיש גם המון סוגים של עור. בדר"כ הזולים גם מרגישים ככה. יצא לי לנסוע על לא מעט מכוניות עם מושבי עור ולפעמים גם מותגי יוקרה מפשלים ומשתמשים בעור מאיכות ירודה שאחרי שנים בודדות נראה כבר רע מאוד. ואם מחיר של 13K לעור ל-A3 נראה לך מוגזם, מה תגיד על 80K ל-A8? (לפחות זה מה שאני זוכר מהמחירון שלהם).

בלי קשר - לארץ לטעמי מושבי עור ממש לא מתאימים - הם לא נעימים בימי הקיץ החמים וגם מתבלים מהר יותר. מיותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...