Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אני אגיד? שמכרתי את המאזדה שלנו הגעתי למכון בדיקה שביקש הקונה.

לאחר שהרכב באמצע הבדיקות על הליפט אני רואה שאשתו של הקונה מדברת עם הבוחן וקוראת לבעלה וצועקת בהתלהבות "הוא היה איתי בכיתה"!! אח"כ היא לקחה אותו לדיבור בצד והתלחשה איתו.

כבר חשבתי הנה עכשיו הוא ימצא סתם דברים כדי לעשות את הבדיקה שחורה שיוכלו להוריד במחיר.

שקיבלנו את הבדיקה הכל היה אמיתי ושקוף בדיוק כמו שאמרתי לקונים לא הכניסו שום דבר שטותי מעבר לכסת"כים הרגילים.

אגב מה שהיה מצחיק שאמרו שהשמן של הגיר כהה למרות שהוא הוחלף חודש לפני במסגרת שגרת הטיפולים של היצרן.

הבחור המליץ לה לקנות את הרכב סגרנו עסקה ונפרדנו לשלום.

נתתי להם שיעור קטן איך לשמור על הרכב :)

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אבוקסיס כנראה היה בהלם מהפעם הראשונה שראה את הנשיקה, והתבשל במיצים של עצמו עד סוף הבדיקה והתפוצץ כשהבאת לו את הטופס.

אני מאמין שגם אני הייתי מתנהג ככה מאחר וניסו לעבוד עלי לא פעם בזמן קניית רכב.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

מר אבוקסיס הוא איש מבוגר בשנות החמישים לחיו לבוש חלפה ונראה לי אדם מכובד ׁ(לכן הדבקתי לו את "מר"), איש סבלני שהמתין לסוף הבדיקה ללא שום סימני עצבנות , הוא כבר החליט לא לרכוש את הרכב עם האקט הלא צפוי והטיפשי של המוכר. השאלה למה לא אמ זאת עוד לפני הבדיקה ונתן לי לבדוק משך 1/2 שעה .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

טוויסט קטן לסיפור ואולי תשובה לשאלתך האחרונה:

אני קורא שוב את השרשור ולא יכול להמנע מהמחשבה שהיה כאן תרגיל עוקץ מפתיע בפשטותו?

שמים חליפה---נותנים נשיקה מפתיעה---- הקונה נעלב עד עמקי נשמתו----בהסתמכו על רגישותו,יושרו וטוב ליבו של בעל המכון---- (מנסה לקחת את הטופס) ומקבל הסבר על הריג'קטים ברכב!

סביר להניח שאם לא היית מציע להחזיר את הכסף הוא היה מתנפל עליך בצעקות ועושה סצנות, את הכסף שלו הוא היה מקבל חזרה ביי הוק וביי קוק.

וכאן זה עוד לא נגמר... דוד הולך ומפרסם את "המתכון" איך להוציא ממכון בדיקת רכב, בדיקה חינם!

דוד, אני מקווה שאני טועה ושם לב לאנשים מחוייטים שיתחילו לנשק אותך על ימין ועל שמאל מעתה :?.

פורסם

נכון, הקונה הרי זה שאמור לשלם על הבדיקה אך זה לא עקרוני כלל. כנראה המוכר והקונה פעלו יחד וחליפה נועדה רק ליצור אמון וה גם הצליח, דוד הרי כינה אותו "מר." .

פורסם
נכון, הקונה הרי זה שאמור לשלם על הבדיקה אך זה לא עקרוני כלל. כנראה המוכר והקונה פעלו יחד וחליפה נועדה רק ליצור אמון וה גם הצליח, דוד הרי כינה אותו "מר." .

פעלו יחד? לשם מה? לבוא מראש בכוונה לבזבז את זמנו של ברזילי ולא לשלם לו 400 ש"ח עלות הבדיקה?

וגם ברור שהמוכר מכיר את ברזילי ואין לו סיבה לנסות לרמות אותו.

פורסם

שלום, ברוך הבא לכדור הארץ! יש כאן אנשים אינטרסנטים ולא ישרים שנוח להם לנצל אנשים ישרים אחרים ולכן ויש להיזהר.

ובנימה אישית, כך אני מבין מכל העניין וההתנהגות המוזרה שהתחרשה ולא חייבים לקבל את התאוריה שלי.

פורסם
היי דוד, שתי שאלות לי אליך:

1. למה אתה חושב שהוא הסכים מלכתחילה להתחיל את הבדיקה לאחר שהבחור נתן לך "בוסות"?

2. למה אחרי שבוצעה כבר הבדיקה, החזרת לאדם שבא לבדוק את הכסף?

ארז.

ארז, כל הכבוד לבחור שיזם את החזרת הכסף ללקוח. הלקוח יצא מניי*ק שלא אמר "לא רוצה לבדוק פה בכלל" כבר מההתחלה.

קונה הרכב צודק ב100%, אתה יצאת גדול.

מי ייתן וירבו מכונים כמוך!

חבל על זמן הבדיקה , אתה מכיר את המוכר - וותר על הבדיקה , או שאל את הקונה , אם הוא רוצה בודק אחר .

יש מושג האומר - " צדק לא רק צריך להעשות - הוא צריך גם להראות "-

גילוי נאות מצדך , אני מכיר את המוכר , אתה רוצה בודק אחר או ..:idea:

כי גם אם תבצע בדיקה למופת , תמיד ישאר הספק הסביר - למה לך להיות חשוף לבעיות ותביעות .

או לקבל תשובה כמו האחרונה - איני סומך על הבדיקה - השקעתה זמן ומיכשור ולבסוף לא קיבלתה תמורה .

אני מראש הייתי מודיע או מוותר .

אייל .

מסכים עם כל מילה.

מר ברזילי, אם הייתי באר-שבעי, היית מרוויח אותי כלקוח.

הלוואי שירבו אנשים ישרים בארצנו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
....אני מסתכל על מר אבוקסיס ורואה בעיניו את מבטי ההכזבה שלו , אני חש את את אשר בליבו וקורא את המחשבות שעולות לו בראשו. איזה טיפש המוכר אני ממלמל בלחש ומתחיל לבדוק את הרכב..

אם אתה כ"כ טוב בטלפתיה, היית צריך להימנע מהבדיקה ולשלוח אותם לבדוק את הרכב במקום אחר מייד ברגע שעלה חשש קל שבקלים לתוצאות לא אובייקטיביות של הבדיקה. ולא לגבות תשלום מראש.

לדעתי, לא היית צריך להתחיל בבדיקה מלכתחילה. אבל זו רק דעתי.

פורסם

כמו שפעם נאמר לי ע"י איש מבוגר מוכר ומכובד בתחום הרכב\שמאות שהלך לעולמו לא מזמן.

אם אתה בעולם הרכב ונשארו לך חברים כנרה או שאתה אדם חכם ויודע ללכת בין טיפות או שהם פשוט לא חברים שלך.

פורסם

לדעתי הקונה צודק, וגם ידידינו צודק.

לא שווה לדפוק את המוניטין בשביל 400 שקל.

עם זאת ,בקשר לרכישת האמריקאית עם בעיית המנוע ,חזרה משני הקונים אני עדיין חולק על העניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...