Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני אציין שמערכת ההילוכים אוטומטית,זה שלפני החליף אותה לפני כחצי שנה ושם גם קולר אחרי שנדפקה.

כאשר הרכב עומד ואני מעביר לרוורס,יש צליל של נקישה.בנוסף, הרכב רועד כאשר הוא עומד (תושבת מנוע?)

כמו כן הרבה פעמים כאשר אני מצמיד את הדוושה ,במעבר בין הילוך ראשון לשני ונדיר אבל גם קורה בין הילוך שני לשלישי הטורים עולים ורק אז מתבצע המעבר בין ההילוכים. כאשר אני לוחץ על הדוושא בצורה רגילה ההילוכים עוברים חלק...(אולי הכוון טורים?)

אין לי מושג מה הבעיה,רכב ראשון ואני לא מתמצא,אשמח לתשובות.

רב תודות.

פורסם

נקישה אם היא לא משמעותית "מבשרת" על כך שההילוך נכנס לרוורס.

לפי תיאורך יש לבדוק תחילה את מצב תושבת/תושבות הגיר ברכב כאשר אם התושבת קרועה תיתכן דפיקה כזו או אחרת (בתנאי שאינה מתרחשת בכל ההילוכים ואם בנסיעה קדימה ההחלפה חלקה ואין בעיות אז אל תחפש צרות).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני אתקן מה שרשמתי בהקשר לנקישה ברוורס.

כאשר הרכב עומד,אני מוריד את בלם היד ומעביר לרוורס,רק ברגע שאני עוזב את הבלם רגל יש צליל של נקישה חזקה.

בקשר למעבר ההילוכים,הרי זה לא תקין שהטורים עולים ורק אז ההילוך עובר - אז מה בעצם הבעיה?

פורסם

כמה ק"מ יש על האוטו? ועל הגיר החדש? (אמרת שהוחלף לפני חצי שנה)

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם

עצה חינם :

במנוע של הקולט יש חיישן מצערת עם מתג סרק בתוכו , לכן לחיישן זה יש 4 חוטים שיוצאים ממנו.

חובה לכוון את החיישן עם סורק בלבד (או למקצוענים עם נורת לד) נ-DATA יש לכוונו כך שתקבל ON במתג הסרק. עשה זאת ובדוק אחר כך את תפקודי הגיר.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
כמה ק"מ יש על האוטו? ועל הגיר החדש? (אמרת שהוחלף לפני חצי שנה)

174 אלף ,על הגיר החדש כנראה לא הרבה,לא יודע בדיוק כמה.

התושבות של המנוע וההילוכים אכן פגומות . אתם יכולים להעריך כמה הקנס?

בקשר ל"עצה חינם" ובכלל. -הייתם ממליצים לי ללכת למישהו שמתמחה בגיר או שהמוסך מורשה ידע את העבודה?

יכול להיות שכל הבעיה היא בכלל שאלה של כיוונים מסויימים שצריך לעשות בגיר?

מודה לכם על התשובות מקרב לב.

:-D

• תוכן חדש...