Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולו קלאסיק 96, יד שנייה, 180000 ק"מ-במצב טוב . מחירו -14.500 ש"ח

בחברת ליסינג הוצעה לי פוקוס 06, עם 70000 ק"מ (מחירון יצחק לוי 72.000 ש"ח) , מצב טוב וזאת בתוספת של 61000 ש"ח (במידה ואני משאיר את הרכב)

איך העסקה נראית לכם ? .

שאלה נוספת- האם כדאי להמתין למחירון של חודש הבא ?

פורסם

אם זאת העסקה והמחירי מחירון שרשמת הם נכונים אז הפסדת 3500k, במידה והצלחת למכור את הרכב שלך בנפרד במחיר מחירון שלו ולא הורידו לך ממנו.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

לא הצלחתי להבין את החישוב.

הרי בכל מקרה אני לא אקבל מחירון על הרכב שלי. אצטרך להתפשר.

הם "קונים" ממני את הרכב ב-10000 ש"ח ואני קונה מהם במחיר מחירון. ע"פ החשבון שעשיתי.

( אולי אני טועה בחישוב ?)

פורסם

שכחת לקחת בחשבון שמחיר הליסינג אינו תואם את מחיר המחירון.

בכל מקרה כדאי שתנסה למכור לבד את הפולו. לא מזמן מכרתי רכב כזה (אומנם שנת 2000) במחיר מחירון ותוך כמה ימים מהפרסום בלוח.

פורסם

חביבי אתה תמים...

הם מגלגלים כל הנחה שהיו נותנים לך ברכישת הפוקוס ,בתוך ה"זיכוי" כבייכול שנתנו לך על שלך. הם לא באמת רוצים את הרכב שלך כי הם מפסידים ממנו ואין להם מה לעשות איתו חוץ ממכירה שלו במחיר שחיטה לאיזה סוחר.

אני אסביר: את המצב שהאמרת אתה מבין, יקנו ממך בעשרת אלפים, ותוסיף עוד 61 אלף לפוקוס. עכשיו בהנחה שרכבך במצב טוב והמחירון 14,000 , ונניח שתמכור אותו בעשרת אלפים כי לא נותנים מחירון וכי יורידו אותך וכל השאר, הרי לא תקנה את הפוקוס ב72000 נכון? אתה תדרוש הנחה (לא יודע של כמה, 4-5 אלף תלוי ברכב הספציפי ובחברת הליסינג), כבר אתה צריך להוסיף פחות מ61000.

תמיד משתלם למכור רכב לבד ולבוא עם מזומן לליסינג, תמיד יהיה לך כוח קניה עדיף ותוכל לקבל הנחה. חברת הליסינג תמיד תשחא אותך במה שהיא תתן לך (אלא אם יש לך רכב גרוע ותמכור אותו רק בארבע- חמש אלף והן מוכנים לתת לך עשר).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה על התגובות.

הרכב שלי במצב טוב מאוד ועד לפני כשנה טופל במוסך המרכזי. פרסמתי את הרכב לפני כיומיים ואין התענינות רבה.

ולמען האמת אין לי כח למכירה וקניה. מה המחיר הריאלי לדעתכם שאני צריך להוסיף לליסינג כדי "לא לצאת פריאר " ?

פורסם

גם פה אם לא שמת לב הם שוחטים אותך.

והחישוב הוא שאתה תקבל רק 11000K על הרכב שלך , כי כמו שרשמת אתה תוסיף הפרש של 61000K .

לכן עדיף לך למכור את הרכב שלך ואז ללכת ולקנות את הרכב בעצמך.

אפילו תבקש הנחה ובטוח תקבל אותה אז אתה תצא מורווח משני הצדדים.

הסבלנות משתלמת , אלא אם אתה רוצה להעיף את הרכב מהר ולהפסיד עליו.

שים את הרכב בכמה לוחות מכירה כגון YAD2 ותחכה עד שתמצא קונה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

הצדק איתכם. הסבלנות משתלמת.

אבל אין לי כח למכור לקנות.

מתוך נקודת הנחה שזוהי ההצעה , כמה לדעתכם אני מפסיד?

• תוכן חדש...