Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה!

שמח שמעון למי שלא יודע עדיין ויש בבעלותי CLIO RSI 94 דיי חדש בכל הקטע של להביא את הרכב ליישור קוו מוחלט אז אני מבקש את עצתכם בקשר למשהו...

אני בטיפול הקרוב שיש לי (100000K) רוצה להחליף את הסט של חוטי ההצתה שיש לי ברכב ואת הברקסים שלי (אני מדבר על סט של 4 צלחות ו4 רפידות).

רציתי לשאול אילו חוטי הצתה נחשבים כטובים שמתאימים לרכב שלי (שאיתם יותקן הסופר פור של בוש שכבר נקנה) ומה יכולים להיות ההבדלים בחוטי ההצתה השונים.

ודבר שני לאיזה סט של ברקסים כדאי לי להחליף. מאווררים, מחוררים למקוריים אני לא יודע מה ההבדל ביניהם ועד כמה זה באמת ישנה משהו.

(כרגע הצלחות והרפידות במצב טוב, עם בשר עליהם כמו שאומרים, אבל אני לא כל כך מרוצה מהבלימה)

אודה מאד למי שיוכל להאיר את עיני ולעזור לי בהחלטתי.

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

תתחדש

אתה הולך להחליף לבד?

הייתי ממליץ על סט חוטי הצתה של BERU.

ברקסים של LUCAS. יש עוד חברות טובות.

בצע סקר שוק.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אהלן

דיברתי עם היבואן של BERU והוא לא מייבא את חותי ההצתה הנ"ל לדגם הרכב שלי.

ולי אמרו עדיף לקחת של 8 מ"מ בעובי אבל אני לא יודע של איזה חברה או יצרן.

בקשר לברקסים אני אחפש את החברה הנ"ל. תודה רבה

שמעון.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
(אני מדבר על סט של 4 צלחות ו4 רפידות).

רציתי לשאול אילו חוטי הצתה נחשבים כטובים שמתאימים לרכב שלי (שאיתם יותקן הסופר פור של בוש שכבר נקנה) ומה יכולים להיות ההבדלים בחוטי ההצתה השונים.

* ישנן זוג רפידות שחובקות משני צידיו של הדיסק. משמע זוג רפידות לכל דיסק(צלחת) בילום.

* השוני בחוטי הצתה הם באיכות, אורך חיים, ובלאי.

• תוכן חדש...