Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוף !

baby.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מזל טוב להורים הטריים. מי יתן ותדעו הרבה שעות שינה.

לא לשכוח לשטוף טוב ידיים לפני שמרימים אותו, חומוס רגיש מאוד לקוליפורמים...

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

מזלטובטובמזל!

עכשיו הגיע הזמן להפסיק עם השטויות ולעבור למיניוואן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

המון מזל טוב לניב!

עכשיו הגיע הזמן להפסיק עם השטויות ולעבור למיניוואן.

ממש לא.

אם המיאטה היא רכב שני במשפחה, אין סיבה להיפרד ממנה.

עשיתי את הטעות הזו כשהבן שלי נולד וקניתי רכב משפחתי גם כרכב שני.

עכשיו אני מנסה לחפר על הטעות.

עד שיהיו שני ילדים שצריך להסיע אותם לגן יקח עוד זמן ובינתיים אפשר להסתפק בקופה ספורטיבית או בדו מושבית (כל עוד מדובר ברכב שני שבו הילד ייסע רק נסיעות קצרות ומבטלים כרית אוויר קדמית).

איך בחרתי בצורה מדעית ומושכלת את הספורטיבית הבאה שלי?

העלתי על מסך המחשב את ה GTI שבה חפצתי ואת האוטו שבסוף אותו בחרתי לחפש.

שאלתי את בני בן השנה וחצי "איזה אוטו".

חזרתי על הניסוי שמונה פעמים.

הוא הצביע שוב ושוב על האוטו השמאלי.

הסליחה עם אייל ושאר חובבי ה GTI.

Forum Meassage.JPG

פורסם

אכן הכיוון הוא לרכוש רכב לשעבר מליסינג בתור רכב שני. המיאטה תשאר לעוד הרבה זמן, עד שאחליפה במיאטה אחרת - חדשה או ישנה יותר (פרוייקט מיאטה?)

בכל אופן תודה על האיחולים, בינתיים אישתי המדהימה ואני עושים חלוקה יפה של שעות שינה. אני תופס את משמרת הלילה האהובה עלי (אני רגיל להיות ער עד 2 בלילה) והיא לוקחת את שאר הלילה :-)

פורסם

ושלא יובן של- GTI אין פרונט מדהים. אני חושב שמעצבי VW עשו עבודה מרשימה בלקחת גולף רגילה ולתת לה טאץ' ספורטיבי, ללא שימוש בפלסטיקים צעקניים כמו בנינג'ות היפניות.

זה פשוט ש C קופה ספורט נראית כמו SL (חלום חיי) מקדימה, אבל עולה כמו GTI.

פורסם

מזל"ט, בריאות ואושר (ושינה עמוקה מצידו).

אצלי המיאטה מתפקדת מצויין כרכב שני.

אין סיבה למהר ולוותר עליה.

• תוכן חדש...