Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשאלה ששאלתי על תוצאות בדיקה לפני קניה מחברת השכרה:

התוצאות המפורטות:

צד ימין קדמי:

סטייה - "פיט"/"מייל": 3-

אזון - גרם: 11

מרווחי יתר - מ"מ: 3

צד ימין אחורי:

סטייה - "פיט"/"מייל": 4-

אזון - גרם: 4

מרווחי יתר - מ"מ: 4

צד שמאל קדמי:

סטייה - "פיט"/"מייל": 2-

אזון - גרם: 7

מרווחי יתר - מ"מ: 2

צד שמאל אחורי:

סטייה - "פיט"/"מייל": 3-

אזון - גרם: 3

מרווחי יתר - מ"מ: 3

מה ניתן להסיק לגבי הזווית היגוי? האם יש צורך בכיוון פרונט?

כמו כן הבוחן רשם שיש רעידות יתר במיתלה האחורי.

לא נכתב שום ריג'קט לגבי זווית ההיגוי אבל אני לא ממש מבין ובקיא בתוצאות המפורטות ובבדיקה קודמת של חברת ההשכרה רשמו שיש צורך בתיקון זווית היגוי, האם לפי התוצאות הם תקנו את התקלה ?

תודה רבה לכל העונים. :-)

פורסם

זויות המיתלים נקראות:

CAMBER

CASTOR

TOE-IN TOE-OUT

תביא לנו את הנתונים האלה

קח בחשבון שחריגה נתוני היצרן ב CAMBER וב CASTOR מעידים על מכה חזקה שהמתלה חטף

ה TOE-IN TOE-OUT הוא כיוון פשוט

לגבי הרעידות במתלה האחורי, זה יכול להיות גלגלים לא מאוזנים, מיסב דפוק, בולמי זעזועים חלשים או משהו אחר שמצריך בדיקה יסודית

פורסם

מה שהבאתי לכם כאן זה העתק מדוייק של מה שרשום לי בדו"ח הבדיקה של קומפיוטסט, רק ששם רואים גם תרשים של הסרן הקדמי והאחורי... אני לא מבין בזה הרבה אבל הכל שם בעברית ולא מופיעים המונחים שאתה מדבר עליהם לצערי...

פורסם

לא מבין את התוצאות האלה

יש לי תחושה שלא מדובר בבדיקה של גאומטריית המתלים אלה משהו שקשור לגלגלים והצמיגים והאיזון שלהם.

• תוכן חדש...