Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום,

כפי שבוודאי הבנתם מהשרשורים הקודמים שפתחתי אני מחפש רכב קטן(אפילו מיני). עד עכשיו הרכבים בהם התמקדתי היו פיז'ו 206XS וסיאט איביזה signo. אך לאור מצב ההיצע בשוק, ובהתחשב בעובדה שעד עכשיו כל רכב שבדקתי היה עם פגיעת שלדה כזאת או אחרת, או ליקוי חמור אחר, החלטתי להרחיב מעט את החיפוש, ולפזול לכיוון הפולו 1.4 v16 (מנוע 100 כ"ס). אם איני טועה גרסה זו הינה ברמת גימור קומפורטליין.

כדי שתוכלו לחוות דעה מנומקת, להלן הדרישות שלי מהרכב:

התקציב שלי הוא כ- 30,000 - 34,000 ש"ח(מעט גמיש, וזה לפני יישור קו).

הרכב מיועד לשמש רק אותי(לא משפחה), בעיקר לנסיעות בין עירונית.

הרכב אמור לגמוע כ 30-40 ק"מ ביום.

רצוי שהרכב יהיה זריז בצורה נסבלת(אפשר מנוע 1.4 אבל עם 100 כ"ס).

רק ידני, שנתונים 2000-2002(התקציב לא מאפשר יותר).

* כמו שכבר כתבתי באחד השרשורים, הבנתי שהפולו לא זוכה לאהדה בקרב חברי הפורום בגלל הבעיות מהן סובלת. אם כי לא קיבלתי התייחסות מנומקת.

השאלות שלי הן:

1. האם פולו 1.4 16V הינה מתמודדת ראויה עם פיז'ו 206XS 1.6 מבחינת ביצועים, אמינות, נוחות, עלות טיפולים ?

2. האם יש לכם המלצות על רכבים נוספים בקטגוריה שכדאי לקחת אותם בחשבון ?

* יש לי העדפה ל-hatchback עם 3 דלתות, אבל לא מחייב.

הרבה תודה, אתם עוזרים לי מאוד !

פורסם

כדי לבסס מעט את החשש שלי מאמינותה של פולקסווגן פולו(שאולי לא מובן מאליו לכולם), להלן מספר קישורים:

קישור לשרשור בפורום

2002 Volkswagen Polo reviews

Whatcar

Channel4 - פולו 00-02

תגובות הקוראים לכתבה מ-YNET

* ברור לי שלא כל המגיבים והכותבים בקישורים שהבאתי ביצעו מחקר אמפירי טרם הצגת דעתם, אבל הדברים הנחרצים בכל זאת מעלים סימני שאלה.

* אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנוגע לרכב כמתמודד מול פיז'ו 206XS, או סתם התייחסות חופשית לרכב.

מה שכן, לדעתי הוא פחות יפה משמעותית לעומת ה-206 :-P

תודה !

פורסם

תודה על התגובה.

כנראה שבכל זאת יש משהו בתחושת הבטן שלי שאומרת לי לא להתפשר על פולו :-)

פורסם

אצתרף לדידי N00B ואומר שיש תחושת בטן עדיפה (לטובת הפולו).

חבר מוסכניק ועוד כמה ישראלים חביבים אמרו לי לרדת לגמרי מכל מחשבה על צרפתיות,בשל אמינות המועדת לפורענות,בגלל זה פולו הגרמנית מהווה תחליף מענין האם הם צודקים?

ג'ובני

פורסם

לא ולא. הפולו לא מהווה תחליף ראוי ו\או מעניין. ה-206 בגירסאותיה הידניות עדיפה בכמעט כל פרמטר, וכמו כן זולה יותר לאחזקה.

• תוכן חדש...