Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה כן ועוד בעיה קטנה ששכחתי , שאת הוייפר לא ימכרו לך , בלי רישיון מרוצים אמריקאי ...

יש איזו פרוצדורה כזאת , בגלל העובדה הקטנה שהרכב הזה מגיע עם מנוע של 10 ליטר , וכ 600 כוח סוס ..

אז תצטרך לבדוק גם את האופציה הזאת ...

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם
אה כן ועוד בעיה קטנה ששכחתי , שאת הוייפר לא ימכרו לך , בלי רישיון מרוצים אמריקאי ...

יש איזו פרוצדורה כזאת , בגלל העובדה הקטנה שהרכב הזה מגיע עם מנוע של 10 ליטר , וכ 600 כוח סוס ..

אז תצטרך לבדוק גם את האופציה הזאת ...

מעניין מה הקורס הזה כולל?

1 לתת גז כאשר הרמזור הופך לירוק.

2 לתת גז ולסובב את ההגה לשעה 10 ולעבור ככה 10 סיבובים.

היתי מוותר על התענוג והיתי לוקח רכב שלא דורש את כל הסבתוכה ומימניות כאלה גבוהות בנהיגה :lol:.

F430, אומנם לא 10 ליטר אלה כולה 4.3 ו490 כ"ס.

פורסם

למרות שביקשת לקבל חוו''ד רק על ה3 המדוברות.

למה אינך שוקל איזו M6\5 או אפילו גרסת RS6 שתיתן לך הרבה פינוק מראה "תמים" ככל האפשר וכוח אינסופי!

פורשה קאיימן גם אלטרנטיבה.

בקרוב אף תגיע 370Z של ניסאן ואף ייתכן וגולת הכותרת הלא היא הGT-R שתהיה ייחודית מאוד במידה ותגיע ותאפשר ביצועים מדהימים יחד עם הופעה.

הSLK היא בעיקר פוזה ואיננה ברמה של הקורבט\911 באף פרמטר.

אולי בגרסאות AMG תיתן מאבק קל אבל גם אז ברמה של בוקסטר S.

הוויפר עם כל הכבוד מרשימה וחזקה אבל לא דינאמית כמו המתחרות שהצגת ולא סלחנית במיוחד לטעויותיו של הנהג

פורסם

הייתי מציע לך ללכת על הקורבט :-D

אני רואה שאתה ממש נמשך אל הרכב, אז יאללה תתחדש!

ההנאה מובטחת.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
כן, חוויה של מהירות בלבד, כי פינוק (נסיעה חלקה ומהנה) אני בטוח שיש לרכבים האלה.

אתה ממש טועה בנוגע לפינוק, לא שאני מבין איך נסיעה חלקה ומהנה קשורה לפינוק.

תודה רבה חברים, אני רוצה עוד קצת דעות על ה SLK ועל הפורשה.

ומה דעתכם על ה Z06? אני אישית התאהבתי ברכב הזה. אהבה ממבט ראשון. רק השם (Z06) גורם לי לצמרמורות.

כנראה אני ירד מהקטע של הפינוק, ויעדיף דווקא את המהירות האין סופית כמו שאחד מכם אמר.

קורבט בייבוא אישי יכולה להיות אופציה מעניינת מאוד לחובב המהירות. רק שאני לא מבין איך זה מסתדר עם הונדה סיוויק, יונדאי גטס או יונדאי סונטה, מישל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק לי זה נראה דימיוני שבחור בן 20 הולך באמת לרכוש את הרכבים האלו בארץ ביחוד שהניק הזה מאוד מוכר לי מפורום אחר (משחקי מחשב) במיוחד שהסיגנון כתיבה דומה

לדעתי הוא מתכוון לרכוש אותם בגרנד טוריזמו

זו רק דעתי, ודעתי חשובה לנו :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מפתיע שהשרשור הזה הגיע לעמוד השני. איפה הימים שפורומים נוהלו ע"י גברים קשוחים עם שפם...?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

התקציב לא חשוב לי, אני מחפש 2 מכוניות ספורט מהרכבים שצינתי בכותרת בלבד.

רק לי משהו נראה פה לא הגיוני? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מפתיע שהשרשור הזה הגיע לעמוד השני. איפה הימים שפורומים נוהלו ע"י גברים קשוחים עם שפם...?

Mister_T.jpg

I pity the fool!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...