Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתלבט בין 3 המכוניות הנ"ל.

המטרות שלי הן מהירות, אמינות, ופינוק.

התקציב לא חשוב לי, אני מחפש 2 מכוניות ספורט מהרכבים שצינתי בכותרת בלבד.

אשמח לדעת מה דעתכם על קורבט Z06.

תודה רבה.

פורסם

שלושתן מהירות, שלושתן אמינות, ולא הבנתי מה זה פינוק.

אתה מודע לכך שתתקשה לקבל שירות וזמינות החלפים לא מיידית בוויפר ? היא לא משווקת בארץ. לפורשה ומרצדס כן יש רשת מוסכים, חלפים ושרות.

על מה אתה נוהג היום ?

מה אתה רוצה מהרכב, מעבר לדרישה שכתבת ?

ואם כבר מרצדס, אז SL היא בקטגוריה המקבילה, לא SLK. (ובתקציב פתוח - 63 SL-AMG).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נראה לי מכוניות כאלו קונים עם רגש ולא עם שכל.

אי לכך אני תמהה למה אתה בא להתייעץ עם חברי פורום, של-99% מהם אין ניסיון מעשי עם רכבים כאלו, במקום פשוט ללכת לעשות נסיעות מבחן כדי להתרשם, להתאהב ולהתחדש.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

זה כבר יותר טוב. אם תואיל בטובך לתת אפילו יותר פרטים, אפשר יהיה לעזור יותר.

האם אתה מחפש משהו קרוב יחסית ל-BMW שלך? או חוויה שונה לגמרי? ואם כן - איזו חוויה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק אני , או שכמו שלאנטיס ריאלית ביחס ל-911 , ה-911\Z06 ריאליות ביחס לוייפר?

לא ידוע לי שהצליחו "לאזרח" וייפר .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
זה כבר יותר טוב. אם תואיל בטובך לתת אפילו יותר פרטים, אפשר יהיה לעזור יותר.

האם אתה מחפש משהו קרוב יחסית ל-BMW שלך? או חוויה שונה לגמרי? ואם כן - איזו חוויה?

כן, חוויה של מהירות בלבד, כי פינוק (נסיעה חלקה ומהנה) אני בטוח שיש לרכבים האלה.

פורסם

אתה נוהג בסידרה 7 ? ושואל על רכבים כאלו ? קצת רחוק בסקאלה ,

לפי דעתי אם אתה רוצה שיבעט לך באחוריים , ולא יגיע למהירות שיוט גבוהה , אז פשוט תלך עם הלב , זאת שצובטת לך הכי חזק במקומות הכי מיוחדים , אם יש כסף , אז באמת מה זה משנה ?

מבחינת אמינות ? לא בגלל זה הייתי קונה את הרכבים הנ"ל

נוחות ? זה בערך הדבר הכי רחוק שאפשר לחפש , הרכבים האלו לא בנויים לנוחות (אולי חוץ מהפורש) הרכבים האלו בנויים כמו שאמרתי מקודם לבעוט בך בצורה הכי חזקה שאפשר , להרים את האדרנלין למקומות הכי גבוהים בסל"ד הכי גבוה שאפשר

נוחות ? תישאר ב 7

השאלה היא האם אתה מחפש מהירות סופית , או את הנאה שבדרך ...

ותשובתי ,

וייפר , רק בגלל הייחוד , הכוח , והמבט האכזרי בעיניים שלה

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

עדין לא ממש הבנתי מה כוונתך בפינוק... אך מבין השלושה, על פניו ה-SLK (אם נתעלם לרגע מהערתו הנכונה של רזמל לעניין ה-SL) עונה על דגש הפינוק טוב יותר מאשר ה-911 והוויפר שפינוק הוא לא בדיוק כוס התה שלהן.

נ.ב.

כמו כן, בהחלט הייתי לוקח בחשבון את עניין מערך הטיפולים, חלפים וכיו"ב שפורשה ומרצדס יוכלו להציע לך בארץ.

פורסם

תודה רבה חברים, אני רוצה עוד קצת דעות על ה SLK ועל הפורשה.

ומה דעתכם על ה Z06? אני אישית התאהבתי ברכב הזה. אהבה ממבט ראשון. רק השם (Z06) גורם לי לצמרמורות.

כנראה אני ירד מהקטע של הפינוק, ויעדיף דווקא את המהירות האין סופית כמו שאחד מכם אמר.

פורסם

במידה ויש בידך את הממון, ההמלצה הטובה ביותר שאוכל לתת לך היא קפיצה קטנה לחו"ל לעריכת נסיעת מבחן (אפילו השכרה למספר ימים) לרכבים אותם אתה שוקל לרכוש (בדגש על הקורבט / ויפר, כיוון שאני מאמין שתוכל לבצע נסיעת מבחן בארץ על SLK ו-911). אומנם הדבר כרוך בהוצאה, אך היא תהיה זניחה ביחס לעלות הכוללת שברכישת הרכב (מנק' המבט שלי, מעבר מסדרה 7 לקורבט / 911 / וויפר הוא מעבר חד ואולי אף כואב ויכול שלאחר שתקבל את הרכב שהזמנת, אתה תצטער ותתאכזב כיוון שאתה מצפה מהרכבים הללו להיות משהו שהן לא - מעבר לפן המהירות).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...