Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני לפני קניית סיטרואן סי 5 שנת 2006 מלובינסקי.

בדקתי את היסטוריית טיפולים של הרכב וגיליתי שעשו לרכב ראש מנוע ב 50.000 קילומטר והחליפו רדיאטור+טיימינג, הכל במוסך מורשה.

לקחתי את הרכב לבדיקה ואמרו לי שהמנוע במצב מצויין ושעשו עליו עבודה טובה.

לובינסקי מציעים לי שנתיים אחריות.

סך הכל הרכב נראה במצב מצויין חוץ מבעיית ראש מנוע שהייתה לו לטענתם בגלל נזילה ברדיאטור.

האם שווה לקחת רכב כזה?

האם הבעיה עלולה לצוץ שוב גם אם תיקנו טוב את הראש?

הרכב עבר בסך הכל 52.000

תודה

פורסם

לא היתי נוגע ברכב גם כשיש אחריות לשנתיים, ב50000 ק"מ עשו ראש מנוע וב 52000 ק"מ הרכב נימכר( איפה החוליה החלשה ) ?

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

היי, אם הרכב עבר במכון בדיקה, ובוצעה בדיקת לחץ (קומפרסיה) והקומפרסיה יצאה תקינה ועם סטיה תקינה בין הבוכנות, אין שום בעיה לרכוש את הרכב, לא כל מי שנוהג שם לב לשעון חום ומצב המים ברדיאטור, זה יכול לקרות שהרכב התחמם עקב איבוד מים והנהג לא הבחין בזה, מה גם שמציעים לך שנתיים אחריות אז אני לא רואה בעיה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם עשו ראש מנוע במורשה,יש קבלות והבדיקה תקינה- אין מניעה לקנות את הרכב אם כי בהסתייגות שמכון הבדיקה אינו יכול לאבחן ב-100% את מצבו של הראש למעט הערה של מעבר גזים אל/מ מערכת הקירור.

מה שקצת הזוי זה העניין של ק"מ -רכב ליסינג שעשה בכמעט 4 שנים (בהנחה שהרכב עלה ב-2005 לכביש) 52,000 ק"מ אם אין ספר טיפולים עדיף לברוח מהרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התגובה

האם בעיית ראש מנוע חוזרת על עצמה אם טופלה כמו שצריך?

אני די חושש כי אני מכיר 2 אנשים שעשו פעמיים ראש מנוע והם מטפלים טוב מאוד ברכבים

פורסם

יש מצב שבעית ראש תחזור , בגלל זה הרבה אנשים מחליפים מנוע ולא מתקנים ראש מנוע .

ןלגבי אחריות נראה כמה תירדוף אחריהם כשתהיה בעיה .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

שלום רב,

אתה מחפש צרות\הרפתקאות ? לך על זה. לא מספיק בעיות יש בצרפתיות בלי זה ?

אם אתה מחפש שהרכב ישרת אותך ולא אתה אותו, חפש לך אקזמפלר אחר ובכלל הייתי מציע לחשוב בכיוון היפני.

שבוע טוב

• תוכן חדש...