Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי ביואיק לסייבר 98 המנוע הוא 3800 סמ"ק.

המנוע מפיק 205 כוח סוס ולפי לוח השעונים מגיע ל160 קמ"ש. האם הגיוני שמגיע רק ל-160 קמ"ש?או שמגיע ליותר ולא כתוב בלוח השעונים?

האם ניתן להחליף גו'ק למחשב או את כל המחשב בכדי שיתבצע למנוע ניהול טוב יותר?אם כן היכן אוכל לרכוש בארה"ב?

או לחילופין ב EBAY אך הבעיה שאני לא יודע מה בידיוק לחפש.

בתודה מראש,

תומר.

פורסם

אתה בטוח שזה קמ"ש ולא מיילים יכול להיות שהאוטו מייבוא ושם המהירות במיילים.

אחינו הנהג סע מהר - אם לא , יתפוס אותך שוטר.

פורסם

זה לא במיילים, אין סיבה שזה יהיה מיילים אם זה רכב מיבוא סדיר.

חוץ מזה הוא היה מרגיש אם במהירות 100 קמ"ש זה היה מרגיש לו משום מה 160 קמ"ש... :shock:

בלי שום קשר יש סיכוי סביר שברכב הזה יש מהירות מירבית מוגבלת אלקטרונית.

פורסם

סבבה אבל זה לא נשמע סביר שברכב כזה הסקאלה היא 160 קמ"ש.

וחוצמזה גם ברכבים שהם מוגבלים אלקטרונית הסקאלה מראה יותר מההגבלה תקן אותי אם אני טועה.

אחינו הנהג סע מהר - אם לא , יתפוס אותך שוטר.

פורסם

תומר, אל תסע ברכב הזה יותר מהר מ160 קמ"ש. המתלים שלו רכים, הוא כבד מאד ובלימה תהיה קשה מאד.

רכבים אמריקאיים, חלקם לפחות מוגבלים ל180 קמ"ש, ולדעתי לרכבך יש שעון טורים, אם אתה נוסע 160 והטורים ממשיכים לעלות אז כנראה שהכב יכול לסוע מהר יותר ממה שמצויין בסקאלה.

ושוב, רוצה לסוע מהר? לא עם אוטו כזה...

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
סבבה אבל זה לא נשמע סביר שברכב כזה הסקאלה היא 160 קמ"ש.

וחוצמזה גם ברכבים שהם מוגבלים אלקטרונית הסקאלה מראה יותר מההגבלה תקן אותי אם אני טועה.

לא נשמע סביר שיש לו רק עד 160 קמ"ש בסקאלה אבל זה יותר סביר מאשר שזה במיילים.

ולגבי ההגבלה, יש מצב שהסקאלה מראה יותר מאשר האוטו מוגבל אליו, לא בטוח בזה.

פורסם

בדקתי באיזה אתר, והיה רשום שם שהיא סוגרת 200 קמ"ש, ואם זה ככה אז במציאות היא יכולה לסגור גם קצת יותר

160 מייל זה בערך 260 קמ"ש, אז ככה שהעניין של הסקאלה במיילים נשמע לי אישית דיי הגיוני

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אחי גם לי היה כזה רכב שנת 97 כל עוד הוא אורגנלי הוא רכב מצוין שתתחיל לשחק איתו לא יפסיקו הבעיות רכב פיצוץ הרבה אוטו בכלום כסף

פורסם

הרכב מוגבל אלקטרונית ל-160 קמ"ש.

לדעתי השיפור היחידי הזמין נקרא L67 שהוא מנוע V6 3800 L36 זהה לשלך בתוספת מגדש על - הרכבים שהשתמשו בזה על אותו מנוע 3.8 היו הפארק אבניו אולטרה, הריביירה, המונטה קרלו SS והבונוויל SSEI ועוד מיני רכבי GM.

המגדש מעלה את ההספק ל-240 כ"ס, אך מוסכניק שמחזיק בפארק אבניו אמר לי שהמערכת לא כל כך אמינה

עריכה: מצאתי בוויקיפדיה פסקה שמציינת שנוזל קירור לא מתאים היה פוגם במנועים ושהתאגיד פיצה לקוחות

The SSEi remained equipped with the Series I SC 3800 (RPO: L67) engine until the 1996 model year, when it too was updated.

In March 2008, GM announced that these engines and other GM engines supplied with Dexcool antifreeze coolant might be prone to intake manifold failure and other problems with the cooling system if proper regular maintenance is not correctly performed. After settlement of a class-action lawsuit, GM agreed to compensate owners of many vehicles that suffered damage, regardless of negligence on the part of the consumer, if the consumer can prove damages.

800px-Regal_l67.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

כנפי אני חושב שהלה סייבר לא מוגדשת כמו המנוע בתמונה.

לפארק אבניו יש מנוע עם מגדש כמו שאני זוכר

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם
כנפי אני חושב שהלה סייבר לא מוגדשת כמו המנוע בתמונה.

לפארק אבניו יש מנוע עם מגדש כמו שאני זוכר

אתה צודק אבל הוא שאל על דרכים לשיפור, וזוהי דרך קלה לשיפור ולדעתי חוקית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...