Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי. המאזדה 3 ה"חדשה" היא לא מאזדה 3 ישנה שעברה מתיחת פנים אלא מאזדה 3 ישנה שעודכנה.

מאזדה 3 ישנה ששופרה.

מאזדה 3 ישנה ששודרגה.

הניסוח המדוייק לא רלוונטי. מה שרלוונטי זו המהות:

מתחת לעור של ה-3 החדשה נמצאת השלדה של ה-3 הישנה.

היצרן בעצמו אומר שהוא לא תכנן מכונית חדשה אלא שלקח את הישנה ו"שיפר" אותה (ומפרט: מחברי גומי פה, בידוד גומי שם).

זו לא יכולה להיקרא מכונית חדשה, גם אם היצרן ממש רוצה שנחשוב שהיא כן.

מתיחת פנים מסיבית - סבבה, אבל זו עדיין אותה המכונית.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ארנון,

זו לא הבעיה [לפחות לא בהקשר הזה].

הבעיה היא, שהעתונאי המומחה שהביאו לתוכנית הטלביזיה [ועכשיו אני מבין שזה בגלל שת"פ בשידור בואלה], אפילו לא העלה את זה כנושא לדיון אלא התרכז ב"הכי נמכרת" שזה לא מה שאני מצפה מתוכנית שאמורה להרחיב את אופקי הצופים.

ולגבי זה שמציב לי דרישות:: אני אחד הבודדים פה שכותב בשמו ולא באיזה כינוי כמו האביר השחור, אז לא ברור לי מה אתה רוצה. אולי תפרט??

פורסם

באשר למאזדה 3 - היא לא שונה מהרבה מכוניות אחרות שקיבלו דגם חדש עם שלדה זהה או כמעט זהה ומנועי בסיס זהים (סיאט איביזה, גולף החדשה וכולי). אף אחד לא חושב להגדיר את זה בתור "פייסליפט", בטח שלא כאשר עיצוב החוץ והפנים שונים מהותית. וזה בכלל לא משנה אם מאזדה חסכה או לא חסכה כסף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
באשר למאזדה 3 - היא לא שונה מהרבה מכוניות אחרות שקיבלו דגם חדש עם שלדה זהה או כמעט זהה ומנועי בסיס זהים (סיאט איביזה, גולף החדשה וכולי). אף אחד לא חושב להגדיר את זה בתור "פייסליפט"

אף אחד?! הגורו שלי דוקא כן::

http://www.netcar.co.il/news/newsca.asp?i=1166

אבל זה בטח כי אין לו את הבעיה שלך::

http://www.netcar.co.il/magazin/ed/au5.asp

פורסם

הגורו שלך? אהרונוביץ'?! קונספירציות?

מה קרה ? אתה במחזור? משהו פתח עליך דלת?

תרגע, הגישה שלך מסריחה לחלוטין ואם אתה חושב שעורך "אוטו" מושחת וכו' יש דרכים לעלות את הטענות הללו.

בנתיים אתה סתם מזהם את השרשור הזה עם כל "פניני החוכמה" שלך.

אז אני מציע שאתה והגורו שלך ומיסטר מיאגי מקרטה קיד (שהוא גם גורו בתחומו) תלכו תעשנו משהו ותירגעו.

ושקט שיהיה פה.

אחלה תוכנית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

טוב, הגורו שלך מיוחד. כל מה שהוא אומר אמת לאמיתה, דברי אלוהים חיים.

אגב, אין לי שמץ של פסיק של מושג איך התנהלו דברים ב"אוטו" בשנות ה-90 המוקדמות. אבל אתה הרי בטוח ששום דבר לא השתנה ואם אהרנוביץ כותב שזה היה כך וכך אז, אז זה בטח נכון גם להיום. וזה בכלל לא משנה לך, למשל, שמאזדה מפסידה ברוב המבחנים ההשוואתיים (אם לא כולם) שנערכו במגזין בשנות ה-2000. אגב, הם עדיין מפרסמים במגזין די הרבה. גם פולקסווגן, למרות שהם לא ניצחו במבחן השוואתי כבר לא-יודע-כמה-שנים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ארנון,

זו לא הבעיה [לפחות לא בהקשר הזה].

הבעיה היא, שהעתונאי המומחה שהביאו לתוכנית הטלביזיה [ועכשיו אני מבין שזה בגלל שת"פ בשידור בואלה], אפילו לא העלה את זה כנושא לדיון אלא התרכז ב"הכי נמכרת" שזה לא מה שאני מצפה מתוכנית שאמורה להרחיב את אופקי הצופים.

ולגבי הטמבל הזה שכותב "מושחט" ומציב לי דרישות:: אני אחד הבודדים פה שכותב בשמו ולא באיזה כינוי כמו האביר השחור, אז לא ברור לי מה אתה רוצה. אולי תפרט??

תגיד, אתה במקרה זה שמתלונן למה השמיים בלילה שחורים?

מזדה 3 זה הרכב הכי נמכר בישראל, מה יותר טבעי לציין נקודה זו בכל דיון שקשור אליה ובטח בדיון על מחליפתה?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
באשר למאזדה 3 - היא לא שונה מהרבה מכוניות אחרות שקיבלו דגם חדש עם שלדה זהה או כמעט זהה ומנועי בסיס זהים (סיאט איביזה, גולף החדשה וכולי). אף אחד לא חושב להגדיר את זה בתור "פייסליפט"
מתוך מוסף "ממון" של השבוע, מבחן דרכים בין ארבע מכוניות נכתב על הגולף החדשה:

המכונית, שהיא יותר מתיחת פנים מקיפה לדור החמישי של הגולף מאשר מכונית חדשה לחלוטין...

רוני, איך שלא תהפוך את זה, יש "חדש" ויש ישן ששיפרו אותו.

אני מבין למה היצרן רוצה שנחשוב שזה "חדש" אבל אני לא מבין למה ההתעקשות שלך ושל טל לקבל את הדברים כפשוטם.

צר לי, אבל כשהיצרן טורח לדווח שמסרק ההגה מעוגן כעת בשלוש נקודות במקום שתיים ולכן גומיות הבידוד רכות יותר ומשככות ויברציות מהאספלט טוב יותר - הטקסט הזה צועק בכל הכח שזו אינה מכונית חדשה וכל הפילפולים לא ישנו זאת.

פורסם

גם למתיחת פנים יש הגדרות.

אם היא מקיפה אחוז גבוה ממיכללי המכונית אפשר בהחלט להגדיר את המכונית כ "חדשה" .

אם מתיחת הפנים כוללת שינויים קוסמטיים בעיקר, ואפילו אם הוחלפו המנועים, לא ניתן להגדיר את המכונית כחדשה, ומקרה היונדאי גטס 06' הינו דוגמא מצויינת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
גם למתיחת פנים יש הגדרות.

אם היא מקיפה אחוז גבוה ממיכללי המכונית אפשר בהחלט להגדיר את המכונית כ "חדשה" .

טוב, הדיון הוא ספציפית על מאזדה 3 החדשה, ולא עקרונית על "מתי מגדירים מכונית כחדשה".

היצרן בעצמו אומר בהודעה לעיתונות "לא ראינו לנכון לשנות את השלדה ולכן עשינו שינויים ועדכונים מינוריים".

כלומר זו אותה השלדה, אותם מימדים חיצוניים, אותם מימדים לתא הנוסעים, אותה תצורת מתלים, אותם מנועים ותיבות הילוכים.

פור קרייסט סייק, אנשים !!!

זה אותו האוטו !!! :roll:

בסדר, זה שדרוג \ עדכון \ שיפור \ מתיחת פנים \ הרמת ציצים \ הזרקת בוטוקס.

מה שתרצו, אבל זה עדיין בוצע על מכונית קיימת.

אף אחד לא תכנן כאן מכונית חדשה.

מה לא ברור כאן ?!

פורסם
ארנון,

ולגבי זה שמציב לי דרישות:: אני אחד הבודדים פה שכותב בשמו ולא באיזה כינוי כמו האביר השחור, אז לא ברור לי מה אתה רוצה. אולי תפרט??

אני מאמין שאתה מתכוון אליי דווקא אז בבקשה אולי תסביר לי היכן בדיוק שמך ולא כינוי .

לפי צורת הניסוח שלך אתה טוען דברים קשים אך מסתתר מאחורי כינוי "דור29 " שזה יפה שזהו שמך והגיל אך עדיין מי האדון שמאחורי הכינוי ,מה מקצועו וכד'(האם קשור לתחום או היה קשור) .

ולהבא בבקשה ממך ,

באם אתה רוצה לרדת לרמה כזו נמוכה (מילים יפות ) אז תימנע כי כבר אין לי כוח לזה כבר (הייתי כמוך בעבר הלא רחוק) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

על אותו משקל, איך היית מגדיר את הפורד פוקוס דור II ?

את האמת, מכוניות חדשות לגמרי הפכו לדי נדירות היום, ורוב המכוניות היום הינם מתיחות פנים, מי יותר ומי פחות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

פוקוס דור II לעומת I ? או שאתה מתייחס למתיחת הפנים האחרונה?

בין הדור הראשון לשני יש הבדל בכל המימדים, בסיס הגלגלים השתנה, עיצוב הפנים שונה לחלוטין, המכונית כבדה משמעותית מקודמתה.

זה דגם חדש.

פורסם
רוני, איך שלא תהפוך את זה, יש "חדש" ויש ישן ששיפרו אותו.

אני מבין למה היצרן רוצה שנחשוב שזה "חדש" אבל אני לא מבין למה ההתעקשות שלך ושל טל לקבל את הדברים כפשוטם.

מה אתה לא מבין, הם הפנימו מי המפרנס האמיתי שלהם.

לא במיקרה סרוניס סופר לנו כאן פירסומות ולא קוראים.

• תוכן חדש...