Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורום נכבד שלום,

אני מחפש מצנן לקסנטיה האהובה.

בפרוקיה אחת הציעו שלושה רדיאטורים שלא התאימו (גודל, מיקום יציאת הפייה וכו').

והשאלה: האם רק רדיאטור של קסנטיה מודל 99 יתאים? (כלומר 00-01 לא מתאים??)

ואולי ממכוניות אחרות (ממשפחת PSA מן הסתם) תצמח הישועה?

כמובן שהמלצה על פרוקיה שמחזיקה רדיאטור כזה תתקבל בשמחה!

תודה למשיבים,

אלחנן.

פורסם

אם שם המשתמש שלך היה סופרמן, הייתי מוצא עבורך פירוקייה כזו.

כיוון שאינך מצוייד (ככל הנראה) בראיית רנטגן, מציע בחום לקנות חדש, למרות מחיר גבוה למדי (בערך 1500).

פורסם

אני קניתי ביום שני, חדש יש לך חנות של ש.ש.רדיאטורים ליד רחוב שדרות ירושלים ביפו מומלץ ממנו כל המובכים קונים! ככה אני הבנתי . ויצא לי זול יותר וכמובן שקניתי חדש שזה עדיף.

אין כמו אלפא :)

פורסם

"חדש" הכוונה לתחליפי? (מקורי עולה בערך 2500 אליבא ד-ג'אן) טוב באותה מידה?

שמר - חשבתי שבשביל זה בדיוק יש 3 חודשי אחריות על חלקים מפירוק.

ו... יתכן שיש לי פנס ערפל בשבילך אם עדיין אקטואלי. (למרות שבאופן עקרוני אני מתנגד להתעללות בקסנטיות!)

בועז - הכוונה לקסנטיה מאותה שנה? תחליפי?? אפשר לשאול כמה? (אפשר לענות בה"פ כמובן)

למשיבים תודה,

אלחנן.

פורסם

התעללות? היא מודה לי בכל בוקר על חילוץ העצמות. בתור אחד שגדל בכפר, שטח בא לי יותר טבעי מכביש וגם למכוניות שלי.

אחריות לשלושה חודשים ניתנת על חלקים תחליפיים, לא על חלקים מפירוק. אשמח לעוד פרטים על פנס ערפל (ה"פ).

פורסם

חברים, עדכון:

השתמשתי בכל העצות, וקניתי רדיאטור תחליפי של אורדונז (חברה ספרדית) אצל ש.ש. אכן מחירים מעולים!

נוזל קירור של פרסטון, ובנתיים (30 ק"מ) אין בעיות, שימשיך כך! (אם תצוץ בעיה, מבטיח ליידע!)

פורסם

ערב רב

ראדיאטור קונים חדש לא מפירוק ולא משומש

חליפי בהחלט בא בחשבון אבל לא משומש

אבל אלה שיקולים שלך

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

דווקא על הרדיאטור הישן (כנראה המקורי) היה רשום VALEO וזה הגיוני כי זו חברה צרפתית ואורדונז ספרדית.

אבל הבנתי משמר שסיטרואן עובדת במקביל עם כמה חברות אז יכול להיות כמה אופציות ל"מקורי". בכל מקרה זו נחשבת לחברה בעלת מוניטין בתחום.

• תוכן חדש...