Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב. הג'אנטים היום הם של לאון טורבו R16. (ריבוי צלעות) איזה קלאפר יכול להכנס אצלי? 288 יכול ? 312?

ואיזה שינויים צריך לעשות לעבור לקלפרים 288 / 312 מ"מ חוץ מלהביא 4 יחידות כאלו.

.

ה 312 מתאים בול לג'אנט 16 של לאון

תצטרך דיסקים וקליפרים של הלאון, כנ"ל חיבורי אוכף, אני אסתכל אצלי ואעביר לך ה"פ

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלות:

1. בגלגל 15" יכול להיכנס 312? או רק עד 288? אם לא, אם וכאשר אני אשדרג ל 16" אני אוכל לשים 312?

2. מה אני צריך כדי לחבר סט כזה? אם אני מבין נכון אז דיסק, קאליפר, אוכף וזהו? (כנראה אני אחליף גם לחוטים שזורים על הדרך)

3. אני חשבתי להחליף לי את הסט הקדמי, מה שקיים כרגע מקדימה ילך אחורה, ומה שקיים מאחורה יישב בצד.

ההבדל בין הקדימה לאחורה שלי הוא לדעתי רק זה שמקדימה יש לי 2 פלטות בכל צלחת בלימה לעומת מאחורה שיש רק 1.

האם זהו כיוון מחשבה טוב?

4. למישהו יש עלויות משוערות של חלקים חדשים?

*לגבי מי ששאל קודם הצמיגים שלי טובים ואני לא צריך לחרוט צלחות.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אחלה הצעה באמת היא :

לקנות מערכת בלימה של " BREMBOO" קצת יקקרר אבלללל שווווההה כל ש"ח !!!!:roll: (צפה הרבה מברקסים אלה !!)

(צפה למעקב אם תמשיך לכתוב ככה . קרא את כללי הפורום . יאשה )

:-)(**shady**):-)

**למכירה מחליף דיסקים PIONEER (דיסקים 6)!!!!

פורסם

בשביל 312מ"מ תהיה חייב לעלות ל16", לא הייתי נוגע בברקסים מאחורה הם לא עובדים כ"כ קשה ולא נראה לי שווה את כאב הראש שבהתאמות.

מבלי לפגוע בזכויות, מדובר כולה בגולף V5, למה להמליץ על סט ברמבו? ואם כבר בהסחפות אז למה לא קיט טארוקס יעודי לR32, אפשר לשים יד על קיט כזה בפחות מ10K ש"ח.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

איך בודקים מראש אם נכנס 312 לפני שקונים גאנטים?

צריך רק להיות מרווח פנימי מסויים וזהו?

לגבי ההחלפה של הקדמיים לאחוריים זה בגלל שהרכב כבר על ליפט ואם כבר עושים אז חבל שישב משהו טוב בצד.

עדיף שהמעפנים האחוריים יישבו בצד. לא?

VW GOLF V5 2001

פורסם

לא !!!

אסור לשנות את יחסי הבלימה קדימה אחורה, במיוחד לא לטובת הסרן האחורי !!!

בבלימה חזקה, הסרן האחורי ינעל לפני הקדמי, והלך עליך ועל הרכב שלך !!!

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

זה לא בהכרח לטובת האחורי, כי הוא מחליף ל312 מקדימה ואת הקדמיים הישנים הוא מעביר אחורה, אז...

חוץ מזה, אין לו ABS?

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם

מספר שאלות קצרות.

תשובות בבקשה לא יותר משורה אחת (: (בצחוק כמובן)

הרפידות שלי גמרו קריירה היום. (נדלקה מנורה בצהריים.) במוסך (שאני סומך עליו.) בדק אחרי כשעה את הרפידות ואמר שאין בעיה עוד כ 1000 ק"מ.. אבל זה מחייב אותי לזרז את התהליך של החלטה עם אני עובר ל312 מ"מ לשפר בלימה.

אני מצאתי ממספר מקומות סטים משומשים שירדו או מאודי TT או מסיאט לאון טורבו.

מה המחיר ההגיוני לסט משומש הכולל קליפר. דיסק. ורפידות. הכול משומש.!

אחד המקומות אמר שאני מקבל. את התושבת של הגלגל הקדמי קומפלט. (זה כולל את המוט שיושב עליו המערכת ברקס. והקפיץ המחובר עליו. סרן קדמי הוא אמר.) של סיאט לאון טורבו.

במידה ולקחתי את הסרן של לאון טורבו. אני יכול לפרק ממנו את הבולם והקפיץ ולשתול אותם אצלי? בבורה. זה יתאים?

זה ישפר לי משהוא מבחינת התנהגות כביש.? ואחיזה?

איזה פעולות נוספות כדאי לבדוק / לבצע עם כבר הרכב על לפיט במוסך. (אגב עם הפרויקט יצא לפועל. מוסך רון בלבד יבצע את הפרויייקט. )

דבר נוסף.

איזה דיסקים ורפידות יש מאחורה? היחס בלימה ישמר במער ל312 מ"מ או שיש צורך לבצע שינויים?

אגב שאלו לפני ואין תשובה.

במידה והדיסקיםהקדמיים גדולים יותר מהאחוריים הקיימים. אניי יכול להעביר את הקדמיים אחורה.

בתודה מראש. וחג שמח וכשר.

אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמו שכתבתי קודם, מסוכן מאד לשחק עם יחסי הבלימה בין הסרן הקדמי לאחורי, במיוחד לחזק את הבלימה מאחור ביחס לקדימה, מכיוון שכל רכב, גם VAG מגיע בתצורה שונה, ועד כמה שאני מבין, אף אחד מכם לא מהנדס מערכות בלימה של היצרן, ראו הוזהרתם (אני מרגיש כמו מטיף ...)

למשל, בלאון-4 יש מערכת בלימה של דיסק 312 כפול מלפנים (נקרא גם רוחב 20 מ"מ) ו 256 כפול מאחור, בלאון 2X4 קדמי זהה, אחורי 256 מ"מ בודד (לא כפול), ואני מניח שווסת הבלימה מכוייל בהתאם, בגולף GTI, תלוי בשנים, יש קדמי בין 286 ל 312, אחורי בודד, בגולף R32 ובאאודי TTQ הקדמי 323 מפלצתי, האחורי 256 כפול, ולכן יחסי הבלימה בכל דגם מכוילים בהתאם, באיביזה, האחורי תמיד בודד, הקדמי כפול בגדלים של עד 286 (אני חושב) ... בקיצור אני מניח שהבנתם את הפואנטה ...

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור, תקן אותי אם טעיתי, אולם להבנתי היתרון של דיסק כפול לעומת בודד מתבטא ביכולת הקירור המשופרת שלו, כמו גם באורך חיים גבוה יותר תחת אותם תנאי עבודה.

מסיבה זו, לא ברור לי מדוע אתה כל כך מתנגד להחלפה של דיסק בודד בדיסק כפול באותו קוטר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בוא נדייק במושגים - דיסק מאוורר. לא דיסק כפול.

מנצל ושואל - מה העלויות של 288 מ"מ ו-312 מ"מ (קאליפרים, דיסקים, רפידות...)?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

4runner-

מתאר לעצמי שאם מזמינים בוסטר ל V5 ול R32 והוא מכוייל אחרת אז גם המק"ט יהיה שונה לא?

אם המק"ט זהה אז אולי אין בעיה, אני יוצא מנקודת הנחה ש VW לא מלמדת את המוסכניקים איך לכייל את יחסי הבלימה.

VW GOLF V5 2001

• תוכן חדש...