Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
..ובעצם פעולת כיבוי המנוע היא פעולת הביטחון של האוטו למקרים כאלה?!

אבל הרעש נורא הטריד אותי ממש בום חזק, זה לא שחק שם כלום ?

איזה פעולת בטחון? מכניקה פשוטה, בדיוק כמו לפני 50 שנים.

אי אפשר גם לשלב הילוך עם מנוע פועל, וגם לא לנסוע. הגלגלים שאינם מסתובבים עוצרים מכנית את פעולת המנוע כאשר ההילוך משולב. בגלל זה המנוע כבה.

לא שחק כלום? משהו זה עשה, אבל יתכן שזה שולי ולא מורגש.

לא נשמע לי טוב שמשחקים בתוך רכב ,מתערבים לנהג, במיוחד כאשר הרכב חזק, אני מקווה שבאמצע נהיגה, לא מתערבים לך.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

caveman-להגיד לך את האמת גם לי זה היה ניראה כמו צירוף מקרים מוזר אבל אתה יודע הרבה דברים שנישמעים מוזר קורים !!

אז גם זה יכול לקרות..

שילב לרוורס לא יודע איך, אולי הוא נישען לא אולי לחץ לא יודע איך אבל זה מה שהיה, אולי אפילו בכוונה .

אני רק שאלתי מה יכול להיות הנזק ואיך אני בודק את זה, אתה רוצה להכנס לפירטי ההודעה ולהיות כמו עוד אחד שפשוט מציק

בהודעה ועונה תשובה מטומטמת ושאין לה קשרל לחלוטין כי פשוט הוא החליט שמשהו בהודעה לא ניראה לו הגיוני ? אז לך על זה תהנה.

יאלה הבדיחה עלי שוט

• תוכן חדש...