Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר E-TYPE V12

TurBoy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש מישהו שיודע או שיש לו ניסיון עם איזה דלק צריך למלא ביגואר E-TYPE V12 שנת 74 ? היא קרובורטורים וההנחה הראשונית שלי הייתה 96 עם תוסף אבל שמעתי שבמנועים האלה בניגוד ל4.2 צריך למלא דלק יותר נקי וכדאי 98 .. ?

חוץ מזה למישהו יש איזה בעל מקצוע בארץ שמבין ספציפית במנועים האלה שאפשר לעשות אצלו כיוונים קלים וטיפולים ?

בכל מקרה יצא לי לראות שיש עוד אחת V12 אדומה שמגיעה ליד-אליהו בדרך כלל מישהו יכול לעזור לי ליצור איתו קשר ? כי הוא לא הגיע היום למפגש..

בתודה ,

ירון

XJR

פורסם

אף אחד פה לא מכיר את בעל הE-TYPE V12 האדומה הוא לא אמור להיות חבר מועדון פה ?

יש תשובה לגבי הדלק ? 98 או 96 ? זה די דחוף לי אני נוסע כרגע עם 96 והמנוע יחסית נוסע חלק במיוחד שהוא חם אבל אם צריך 98 אני רוצה לשים ולכוון בהתאם...אני מניח שעם דלק מתאים וכיוון קל של הקרבורטורים לדלק ולאוויר של ישראל (אחרי ש35 שנה הוא נשם אוויר אמריקאי) האוטו יסע חלק לגמרי ..

בכל מקרה תודה למי שענה לי בפרטי .

XJR

פורסם

אין שום צורך ב98 אלא אם היבט המחיר אינו משחק תפקיד .אין צורך בתוסף . יש להתמיד ולמלא את אותו הדלק רצוי באותה תחנה . יש לכוון את ההצתה בהתאם וכמובן את הקרבורטורים

אודי.

פורסם

E טייפ הוא רכב ספורט

אם אתה רואה אותו עדיין כזה וחשובים לך ביצועים

שים 98 ועלה את ההצתה

האוטו יגיב לך יותר טוב

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מצאתי באתר מכוניות עתיקות באינטרנט רשימה והנה מה הם אומרים על מנועי של יגואר וקישור

http://www.vea.qc.ca/vea/articles/unleaded.htm#c

XK twin cam and V12 engines, to 1980s: Despite relatively `hard' valve seats, erosion can occur although some individual engines are OK. Cars from 1968 were said to have harder seats-valves. If burning/erosion occurs, fit higher spec seats and http://www.vea.qc.ca/vea/articles/unleaded.htm#c

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...