Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני חודש בערך התחילה לי בעיה מוזרה מאוד במערכת.

במשך שנתיים המערכת עבדה מעולה! בזמן האחרון התחילה לי בעיה שכאשר אני מגביר את הווליום גבוהה

אני שומע מעין פיצוצים מהטווטרים.

בוודאות זה לא בעייה בטווטרים! הם לא עומדים להישרף או משהו.

לאחר שאני ואחי הגדול ניסנו לחקור את העיניין לא הגענו לפיתרון, אז פניתי לבומבאס בבאר שבע.

המתקין שלהם אמר שבדיוק גם לו זה קרה, והוא אמר לי שזה קורה כי המגבר שולח "פולסים" (מה זה?) לרמקולים.

איך מטפלים בבעיה הזו? האם זו בעייה שהמגבר יצטרך להישלח למעבדה?

רכיבים של המערכת, בחתימה.

תודה לעוזרים.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

זה לא עניין של שליחת "פולסים".

זה יכול להיות אחד מהשניים - הקבלים שהטוויטרים יושבים עליהם בין אם זה בקרוס הפסיבי של הסט קומפוננט או אם זה רמקול קואקסיאלי - הקבל שחותך את הטוויטר - כנראה כבר "עייפים" או יותר נכון יבשים משהו והם כבר לא באמת עומדים בהצהרות שלהם ולכן פורקים במתח גבוה.

יתכן וזה קורה בקרוס של המגבר - אם אתה עובד על HPF במגבר ויש לך קרוס שבכל זאת הטוויטר מוגן דרכו - תנסה להעביר את המגבר לFULL ותראה אם זה קורה.

ויכול להיות שזה גם בעיה של פריקת מתח DC לכוון הרמקולים במגבר - האם אתה שומע גם פיצוצים כשאתה מדליק ומכבה את המערכת? אם כן - תבדוק את המגבר במעבדה.

מה שאתה מתאר יותר נשמע כמו פריקה של קבלים והייתי חושד בקרוס הפסיבי של הקומפוננט במקום הראשון - תראה אם יש עליו קורוזיה או אם החלק העליון של הקבלים נפוח...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...