Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בשישי האחרון נתקלתי במודעה של הסוכנות היהודית כי הם מחפשים צעירים אחרי צבא לשליחות ציונית-יהודית בחו"ל למשך שנה (היציאה בקיץ הקרוב).

זה התפקיד:

http://www.jewishagency.org/JewishAgency/Hebrew/Israel/Shlichut/Jobs/youth/Long/116+117+160+172.htm

בקיץ הקרוב אני אמור לסיים (מאוד מקווה שזה יהיה גם בהצלחה) את השנה הראשונה של התואר, ועלתה במוחי מחשבה להקפיא את הלימודים לשנה, ולצאת לשליחות הזאת.

בעיקרון בגלל שלא יצא לי לעשות טיול לחו"ל אחרי הצבא אז זאת נראית לי אפשרות טובה, מה גם שהתפקיד נראה די מעניין לשנה אחת, וללא ספק זה יהיה סוג של שבירת שגרה.

בכל מקרה, אם זה יצא לפועל, אז אני אהייה מעוניין לצאת לצפון אמריקה/קנדה או לאוסטרליה/ניו זילנד.

כעת לשאלות.. האם מישהו התנסה בזה או שמע על מישהו שהיה בשליחות כזאת, או יודע יותר לעומק על מה בדיוק מדובר? והאם זאת הרפתקה שכדאי בכלל להיכנס אליה?

אם יש למישהו עוד מידע/עיצות וכדומה בנושא זה מאוד יעזור.

תודה.

פורסם

כלכלית זה כדאי, אל תצפה לקייטנה וטיולים. זו עבודה, אפילו לא קלה.

תוכל לחסוך ולטייל אחרי סיום התפקיד.

פורסם

את זה שמדובר בעבודה הבנתי, ועבודה קשה לא מרתיעה אותי.

השאלה היא איך בדיוק אפשר לחסוך? הרי לפי מה שנאמר באתר, הסוכנות משלמת עבור כרטיס טיסה הלוך-חזור, עבור הוצאות מחיה ומספרת דירה מרוהטת במקום השליחות.

יש תשלומים בנוסף למה שציינתי? :-o

פורסם

זה בדיוק מה שלא הבנתי.. האם בנוסף לכיסוי הוצאות מחיה ודירה מרוהטת מקבלים גם שכר בתפקיד הזה?

כלומר מצד אחד לא הגיוני שמישהו יעבוד בחינם, אבל מצד שני מהמצגת שלהם עולה רושם כאילו הם משלמים רק על הטיסה וההוצאות מחיה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רגע לפני שאני מגיש מועמדות רציתי לקבל עוד תגובות מאנשים שיודעים משהו בנושא (בתקווה שיש כאלו).

שאלתי, חקרתי והכל, אבל לדבר תכלס עם אנשים שיודעים על מה מדובר ביוםיום, ויכולים לתת את דעתם בנושא לא יצא.

תודה.

*ההתלבטות היא בין התפקיד בהודעה הראשונה לבין התפקיד הזה:(כמובן בתנאי שאני בכלל אתאים להם)

http://www.jewishagency.org/JewishAgency/Hebrew/Israel/Shlichut/Jobs/education/Unformal/126.htm

• תוכן חדש...